Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Weller WE1010 beste soldeerstation test

Redactie     13:11     No comments

beste soldeerstation soldeerbout

Een soldeerstation is de verbeterde variant van een soldeerbout. Je kan met dit soldeergereedschap veel nauwkeuriger solderen. Het station zorgt daarbij voor de perfecte temperatuur. De beste van alle soldeerstations is de Weller WE1010. Het beste soldeerstation uit de test.

Het Duitse klustijdschrift Heimwerker Praxis (dat niets te maken heeft met de Nederlandse bouwmarkt) heeft de Weller WE1010 als beste soldeerstation getest. Dit is een soldeerstation waar je zowel thuis als in de werkplaats heel veel plezier aan kunt beleven. Kijk bij de aanbiedingen van Weller soldeerstaions voor dit beste soldeergereedschap uit de test tegen een lage prijs.

Beste soldeerstation: Weller WE1010

De Weller WE1010 is een digitaal 70 W soldeerstation dat 40% meer vermogen levert dan vergelijkbare andere soldeerapparaten. Weller heeft dit soldeergereedschap ooit ontwikkeld voor het onderwijs. Het is een betaalbaar digitaal soldeerstation met zeer goede software die de mogelijkheden biedt van veel duurdere professionele soldeerstations. Door het hoge gebruiksgemak en de lage prijs is dit soldeerstation echter ook bijzonder populair bij klussers en consumenten geworden.

beste soldeerstation test


De opwarmtijd van dit soldeerapparaat is zeer kort. In 28 seconden is de soldeerbout klaar voor gebruik. De temperatuur kan 450 graden bedragen. Op het LCD-scherm kun je tijdens het werken de temperatuur in de gaten houden. De soldeerpunt kan zonder gereedschap worden gewisseld. Ook een sterk punt: Al je instellingen kun je onder een wachtwoord opslaan. Handig als ook anderen deze soldeerbout gebruiken.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbieding om dit beste soldeerstation uit de test tegen de laagste prijs te kopen.

Zie ook: Meer testen gereedschap


Onderwerp:
Het beste soldeerstation uit de test van soldeerstations van het tijdschrift Heimwerker Praxis is de Weller WE1010. Dit beste soldeerapparaat uit de test is een digitaal soldeerstation dat veel vermogen levert.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.