Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

WMF Profi Plus: Beste knoflookpers uit de test

Redactie     13:45    


Knoflook is heerlijk in je gerechten. Maar het persen van knoflook is best een vies werkje. Tenzij de de juiste knoflookpers gebruikt. De WMF Profi Plus is als beste knoflookpers getest. Deze pers van zeer duurzaam staal houdt je handen schoon.


Deze knoflookpers, die door het Duitse Vergleich als beste knoflookpers is getest is hier voordelig te koop. Kijk daar voor de actuele lage prijs van deze handpers voor knoflook. Hieronder meer informatie over deze beste knoflookpers uit de test.

Wat maakt de WMF Profi Plus tot beste knoflookpers?

Ten eerste de goede hanteerbaarheid van deze knoflookpers. Je kunt er goed knoflook mee persen zonder deze aan je handen te krijgen. En dat is een kenmerk van een knoflookpers die iedereen kan waarderen. Maar de WMF Profi Plus knoflookpers heeft meer sterke eigenschappen.Zo komt de geperste knoflook er heel mooi in korrels uit. Het betreft een klassieke knoflookpers waarbij het teentje door een geperforeerde cilinderbodem wordt geperst. De WMF knoflookpers produceert heel fijne korrels die zodoende goed in het gerecht worden opgenomen.

De pers zelf is van hoogwaardig roestvrij staal (cromargan) dat ook in de vaatwasser mag. Maar ook handmatig reinigen gaat eenvoudig, met name door de uitklapbare bodem.


De greep is ergonomisch, het design tijdloos en dankzij een oogje kun je deze knoflookpers na gebruik makkelijk ophangen.

Kijk voor de meest recente winkelprijs van deze beste knoflookpers bij de bovenaan benoemde aanbiedingen.

Zie ook: Beste kookbenodigdheden uit de test


Onderwerp:
In Duitsland zijn de knoflookpersen getest. De beste knoflookpers uit de test is de WMF Profi Plus knoflookpers. Deze beste knoflookpers is van hoge kwaliteit en je kunt er prima knoflook mee persen. Hierboven alle informatie en een aanbieding van deze beste knoflookpers uit de test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.