Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Philips Somneo lichtwekker beste wake up light

De Philips Somneo lichtwekker is als beste wake up light getest. Zowel om te gaan slapen als om aangenaam gewekt te worden is dit de beste wekker uit de test.


Met de beste wake up light (lichtwekker) uit de test is het niet alleen bijzonder aangenaam wakker worden, de als best geteste Philips Somneo Sleep & Wake Light helpt je ook om op een aangename manier te gaan slapen. De beste lichtwekker voor zowel mensen die moeite hebben te gaan slapen als om wakker te worden.

Philips Somneo beste wake up light

Het als best geteste Somneo Wake-Up Light (typenummer HF3650/01) is de meest geavanceerde lichtwekker. Naast een goede simulatie van de zonsopgang biedt deze wekker ook uitgebreide mogelijkheden die je helpen om te gaan slapen.  Philips noemt zijn beste wake up light dan ook een Sleep & Wake-up Light, een wekker die je helpt te slapen en helpt wakker te worden.

Deze Sleep & Wake-up Light  is onder andere door Coolblue als beste koop uitgeroepen en bij Kieskeurig het best reviewed. 


Wakker worden!

Het wakker worden gaat op de bij een Philips Somneo Wake-Up-Light gebruikelijke manier. s Ochtends wordt de kamer geleidelijk gevuld met een geel zonnig licht. Dit licht neemt langzaam in sterkte toe en verandert geleidelijk van kleur. Je lichaam ziet dit als een natuurlijke zonsopgang en je wordt op een geleidelijke manier wakker. 

Op deze manier gewekt worden heeft zowel geestelijk als lichamelijk grote voordelen. Van een lichtwekker wordt je veel plezieriger, positiever en fitter wakker. Zo zorgt de Philips Somneo Wake Up Light voor een goed begin van de dag, niet te vergelijken met het gewekt worden door een gewone wekker.

Je kunt de gesimuleerde zonsopgang vergezeld laten gaan van bijpassende aangename natuurgeluiden. Er is hiervoor een grote variƫteit aan geluiden beschikbaar, al klinken ze niet allemaal even mooi.Welterusten!

Uniek bij deze beste lichtwekker zijn de ontspanningsoefeningen die je helpen bij het inslapen. Deze RelaxBreathe bestaat uit pulserend licht en geluid. Hierop pas je met gesloten ogen je ademhaling aan, en dat werkt heel ontspannend. Je hebt bij RelaxBreathe de keuze uit zeven lichtintensiteits- of geluidsritmes.

Naast deze oefeningen kent deze beste wake up light ook een simulatie van zonsondergang. Deze bereidt je lichaam voor op het slapen door het licht (en eventueel geluid) geleidelijk te dimmen binnen een ingestelde tijd. Ook deze techniek werkt zeer ontspannend. Zo biedt deze wakeuplight twee manieren om te gaan slapen.

Voor mensen die moeite hebben is dit dan ook de beste wake up light. Een wekker die helpt te gaan slapen, het klinkt erg onlogisch, maar werkt prima.


De beste wake up light wekker

Met de Philips Somneo Sleep & Wake-up Light is het zeer aangenaam wakker worden. Het licht is niet te fel zoals bij goedkopere lichtwekkers vaak het geval is.
Ook de sluimerfunctie werkt fantastisch.

Je kunt de "zonsopgang" laten opvolgen met de wekkerradio functie zodat je 100% zeker bent dat je niet doorslaapt. Het is helaas niet mogelijk met eigen muziek gewekt te worden, maar daar is een wake up light dan ook niet voor bedoeld. 

Wel beschikt deze beste lichtwekker over een USB-poort waarmee je 's nachts je telefoon kunt opladen. Via het touchscreen zijn wekker en klok makkelijk in te stellen. Ook wordt het design van deze beste wake up light door veel mensen zeer gewaardeerd.

De Philips Somneo Sleep & Wake-up Light is geen goedkope lichtwekker, maar wel het beste wake up light dat er momenteel te koop is. En iedere cent waard.

Toch een andere lichtwekker? Bij de aanbiedingen van wake up lights vind je nog meer goede lichtwekkers met alle informatie, prijzen en gebruikerservaringen.

Kijk bij bovenstaande aanbiedingen voor de actuele lage prijs van de Philips Somneo Sleep & Wake-up Light.

Zie ook: Alle testen van lichtwekkers


Onderwerp:
De Philips Somneo HF3650/01 is als beste wake up light / beste koop getest. Deze beste lichtwekker is een geavanceerd Philips wake up light van hoge kwaliteit waarmee je rustig en comfortabel wakker wordt.

Een reactie posten

0 Reacties