Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Powerplus beste verfspuit in test

Redactie     09:00    


Sneller verven, en ook nog eens een mooier en gelijkmatiger effect verkrijgen. Vaak met slechts één laagje verf. De voordelen van een verfspuit (verfpistool) zijn erg groot. Maar wat is de beste verfspuit? In Duitsland is een vergelijkende verfspuit test gehouden.


De 500 Watt elektrische verfspuit van Powerplus kwam als beste uit de test van Expertentesten. Deze relatief voordelige verfspuit van Powerplus is in Nederland te koop bij de aanbevolen winkels te vinden op Beste Verfspuit Kopen. Hieronder een korte impressie van deze beste verfspuit uit de test.Beste verfspuit test: Powerplus POWX354

Deze voordelige elektrische verfspuit is geschikt voor gewone verf als lak en grondverf, maar niet voor latex en muurverf (kijk daarvoor bij het bovenstaande Beste Verfspuit Kopen voor de beste alternatieven). De Powerplus POWX354 werkt via de HVLP techniek (High Volume, Low Pressure) die meestal voor verfspuiten voor consumenten wordt gebruikt. Met HVLP verfspuiten heb je geen last van last van verfnevel en verfdampen zodat je veel schoner en gezonder kunt verven, maar wel met een mooie regelmatige verstuiving.

Het verfreservoir van dit beste verfpistool kan 0,8 liter verf bevatten. Het reservoir is direct aan de verfspuit gekoppeld waardoor de de verf wel moet tillen, maar je ook veel flexibeler en vrijer in de bewegingen bent. Je kunt kiezen tussen horizontaal, verticaal of rond spuiten. Met een gewicht van 1,3 kilo is de Powerplus prima te tillen en bovendien heeft dit verfpistool een compacte vormgeving en een ergonomische grip.


Deze beste verfspuit uit de test is goed geschikt voor het spuiten van schuttingen en deuren, maar ook voor kleinere projecten als meubels en vensters. Een prima allrounder voor weinig geld. Je betaalt er nog geen 50 euro voor.

Kijk voor de actuele prijs en meer specificaties van deze beste elektrische verfspuit en andere goede verfspuiten bij het bovenstaande Beste Verfspuit Kopen.

Zie ook: Alle verfspuit testen


Onderwerpen:
Uit de verfspuit test van Expertentesten is de Powerplus verfspuit als beste verfspuit getest. Powerplus POWX354, Hierboven vind je informatie over deze beste elektrische verfspuit uit de test van verfspuiten. Op Beste Verfspuit Kopen vind je de beste winkels om een verfspuit goedkoop te kopen, meer beste verfspuiten uit de test en een keuzehulp waarmee je je persoonlijk beste verfspuit kunt vinden en goedkoop kunt kopen.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.