Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste wandelschoen in ANWB test lage wandelschoenen

De beste wandelschoenen laag en de beste koop uit de ANWB test. Met aanbiedingen van deze beste wandelschoenen. Lichtgewicht en waterdicht.

Beste wandelschoenen test ANWB

De ANWB heeft lage wandelschoenen getest. De beste lage wandelschoenen uit de ANWB test  van Lowa.  De titel van beste koop ging naar naar La Sportiva. Hier informatie over deze beste lage wandelschoenen uit de test.

Lage wandelschoenen zijn goede allround wandelschoenen. Je kunt deze schoenen gebruiken voor een vlakke Hollandse wandeling maar ook voor bergpaadjes in de Alpen. De ene lage wandelschoen is wel beter geschikt voor het ene soort terrein dan de andere. De beste wandelschoenen uit de ANWB test, en de beste koop uit de test, zijn beide goede allround lage wandelschoenen.

Beste wandelschoen (laag): Lowa Aerox GTX

De Lowa Aerox GTX is een uitstekende lichte lage wandelschoen, met een zeer goede demping, een soepele afwikkeling en een goede stabiliteit. Het knikpunt ligt precies waar het zijn moet, net boven het gewricht van de grote teen.

Beste lage wandelschoenen Lowa

De Ortholite inlegzool zorgt voor een goede ondersteuning tijdens het lopen, en de profielzool geeft goede grip op alle soorten terreinen. Dit maakt de Lowa Aerox GTX tot een echte allround wandelschoen, en de beste lage wandelschoen uit de ANWB wandelschoen test.

Een klein minpuntje van deze beste wandelschoen is wel dat bij gebruikers met een lage wreef de hiel iets omhoog kan komen in de schoen.

Kijk bij de informatie en aanbiedingen Lowa wandelschoenen voor meer informatie over deze beste wandelschoen uit de ANWB test.

Beste koop: La Sportiva Akyra

Ook kan de prijs van de als beste lage wandelschoen geteste Lowa een belemmering voor veel kopers zijn. Daarom werd er ook een goedkoper alternatief, een beste koop, aangewezen. Deze La Sportiva Akyra is eigenlijk een trailrunning schoen maar kan ook goed als lage wandelschoen worden gebruikt.

Beste koop wandelschoenen La Sportiva trailschoenen


De stabiliteit, demping en het lage gewicht van deze hardloopschoen voor moeilijk terrein is namelijk ook bijzonder aangenaam bij een wandelschoen. Hoogstens is het comfort bij deze beste koop iets minder dan bij de andere beste lage wandelschoenen.

Ondanks de wat dunne polstering aan de zijkant sluiten deze schoenen perfect om de voet. De hiel wikkelt soepel af en het voetbed geeft een prima ondersteuning. Je staat heel stabiel in deze schoenen en de Frixtion XT profielzool geeft veel grip, wat logisch is voor een trailrunning schoen. Dat geldt ook voor de uitstekende demping en het lichte gewicht van de La Sportiva Akyra.

TIP: Meer goede hoge en lage wandelschoenen zijn te vinden in de ANWB webshop en de andere beste aanbieders van wandelschoenen.

Zie ook: Meer testen van wandelschoenen


Onderwerpen:
Bij de beste wandelschoenen test van de ANWB zijn de  Lowa wandelschoenen als beste lage wandelschoenen getest. De La Sportiva Akyra waren in de ANWB wandelschoenen test 2019 de beste koop bij de lage wandelschoenen.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Zowel mijn vriendin als ik gebruiken Lowa wandelschoenen. En als ik nieuwe wandelschoenen nodig heb worden dat waarschijnlijk weer Lowa's want dit zijn prima schoenen. Deze lage wandelschoenen zitten heel plezierig en licht en zijn goed waterdicht, ook op de wreef.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.