Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste bodygroomer (body groomer) test

De beste bodygroomer (bodygroom) uit de test, de beste koop en andere goede bodygroomers.

Philips Bodygroom beste body groomer test

Wat is de beste body groomer? De Philips bodygroomer is getest als de beste bodygroomer. Met een body groomer kun je al je lichaamshaar verwijderen of trimmen. Vooral mannen gebruiken bodygroomers. Hiermee scheren heren hun borstkas, schaamstreek, oksels en andere lichaamsdelen netjes glad.

Met een goede bodygroomer kun je zowel scheren als trimmen. Een goede body groomer is zo vormgegeven dat je ook op de meest gevoelige plekjes veilig te werk gaat en geen last krijgt van huidirritatie.

De beste bodygroomer en andere goede bodygroomers

Kijk bij de onderstaande overzichten voor alle goede bodygrooms waaronder de als best geteste Philips 7000 bodygroom en de beste koop uit de test, de Philips 5000 bodygroom. Je vindt daar alle specificaties, mogelijkheden, tests en de natuurlijk de prijzen van alle  body groomers. 


Naast een overzicht met alle gegevens van de beste body groomer uit de test (de Philips 7000 Bodygroom) en de beste koop (de Philips 5000 Bodygroom) vind je ook een overzicht met andere best geteste bodygroomers. Dit zijn de beste body groomers voor een bepaalde toepassing, zoals de beste body groomer voor onder de douche en de beste bodygroomer voor het verwijderen van rughaar.

In het derde overzicht vind je alle goede body groomers. Hier vind je goede bodygroomers van Philips, Remington, Braun, Gruttz, Wahl, Panasonic, Invisio en andere goede fabrikanten. Door je voorkeuren aan te vinken kun je makkelijk uit het grote aanbod aan bodygrooms jouw beste body groomer filteren.

Hieronder kijken we naar de mogelijkheden van deze beste bodygroomer uit de test.

Philips 5000 Bodygroom beste koop body groomer test

Beste koop: Philips Series 5000 Bodygroom

Deze beste koop uit de bodygroomer test heeft vele sterke punten. Zo is deze body roomer als één van de weinige body groomers goed geschikt voor het verwijderen van rughaar. Voor het verwijderen van rughaar wordt namelijk een extra lange handgreep meegeleverd. die er voor zorgt dat je heel makkelijk de lastige plekjes op je rug kunt bereiken.

Zonder deze handgreep trim of verwijder je snel en makkelijk het haar van benen, oksels, schaamstreek, buik en borst. Deze best koop uit de body groomer test is een heel goede bodygroom voor het hele lichaam.

Dat groomen kan ook onder de douche gebeuren want deze body groomer uit de Philips 5000 serie is geheel waterdicht. De stroom komt van de oplaadbare accu zodat je niet afhankelijk bent van een stopcontact.

Philips 5000 Bodygroom beste koop body groomer test

De kop van de beste body groomer uit de test is voorzien van veilige afgeronde hoeken en hypoallergeen folie. Zo wordt iedere vorm van irritatie voorkomen.

Sommige delen van je lichaam wil je misschien niet kaal maar wel netjes getrimd. Daarvoor is de trimfunctie en er worden drie trimkammen meegeleverd. Met deze beste bodygroomer kun je dus niet alleen glad scheren, maar ook je lichaamshaar perfect trimmen.

Beste body groomer test: Philips 7000 Bodygroom

Toch is er nog een betere body groomer, namelijk de Philips 7000, een luxere variant van de Philips bodygroomer. 

Deze duurdere versie is een tientje duurder (dat valt dus wel mee). Voor die 10 euro meer krijg je een body groomer die maximaal 11 mm kan trimmen (in plaats van 7 mm), die een accu capaciteit heeft van 80 minuten (in plaats van 60 minuten), maar die minder geschikt is voor rughaar scheren omdat het verlengde handvat ontbreekt.

Philips 7000 Bodygroom beste bodygroomer test


Qua specificaties wint de Philips 7000 Bodygroom het dus van de 5000, maar welk van deze twee voor jou de beste body groomer is hangt dus van je eisen af.

Kijk in het bovenstaande overzicht van bodygroomers voor de actuele lage prijs en alle informatie. Of kijk bij de beste apparaten voor lichaamsontharing uit de tests voor meer als beste geteste lichaamsontharingsapparaten.

Foto's: Philips


Samenvatting:
De beste bodygroomer is de body groomer test is de Philips 7000 Bodygroom. De Philips 5000 Bodygroom is de beste koop in de test van bodygroomers. Kijk hier boven voor alle informatie en aanbiedingen van deze beste body groomers en van andere goede bodygroomers.


Een reactie posten

0 Reacties