Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Skihelm test: Alpina Jump beste ski helm

Bij een Duitse skihelmen test is de Alpina Jump skihelm als beste skihelm getest. Hier meer informatie over deze beste ski helm uit de test.

beste ski helm test: Alpina

Valhelm hoofdzaak, ook tijdens het skiën of snowboarden. Daarom is goede skihelm erg belangrijk. Maar wat is de beste skihelm?


Het magazine Bild riep de Alpina Jump JV Varioflex uit tot beste skihelm. In hun skihelm test werd deze helm als Zeer Goed beoordeeld, met de hoogste score van alle skihelmen.

Deze beste skihelm werd geroemd om zijn goede beschermende eigenschappen, een comfortabele en zeer goede pasvorm en het vizier dat zich automatisch aan de lichtomstandigheden aanpast. Voor brildragers is deze skihelm ook zeer geschikt.

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van Alpina Jump skihelmen voor de actuele winkelprijs van deze beste skihelm in alle versies. Bij de andere aanbiedingen vind je de beste skihelmen uit andere testen.


Of kijk op de Skihelm Keuzehulp voor meer dan 1.500 skihelmen en een goede zoekfuncties om je beste skihelm te selecteren.


Beste ski helm test: Alpina Jump skihelm

Beste ski helm test: Alpina Jump skihelm

Beste skihelm: Alpina Jump JV Varioflex

Een sterk punt van de Alpina Jump JV Varioflex skihelm is de overgangslens in het vizier dat er voor zorgt dat dit vizier zich aan het licht aanpast. Dit is erg fijn als je onder wisselde lichtomstandigheden aan het skiën of snowboarden bent. Hoe helderder het licht, hoe donkerder de lens wordt. De lens heeft een achterwaartse hellingsgraad waardoor je een groot gezichtsveld hebt.


Het grootste aanbod in wintersportartikelen!

Airstream control is een ventilatiesysteem met ventilatieopeningen die je kunt openen en sluiten naarmate de omstandigheden. Zo kun je zelf het klimaat in de helm goed regelen.

Met de diepreikende halswarmer van zacht microfleece voorkom je tocht op je nek en de in de helm aanwezige oorwarmers kun je verwijderen als het daarvoor te warm is.

Best geteste ski helm Alpina

Best geteste ski helm Alpina

Voor brildragers is het plezierig dat deze beste skihelm over veel binnenruimte beschikt. Zo heb je geen enkele last van je bril onder het skiën of snowboarden.

Zie ook: 

Onderwerp:
De Alpina Jump JV Varioflex is door Bild als beste skihelm getest. Kijk hier voor informatie over deze beste skihelm uit de test en voor aanbiedingen van deze beste Alpina skihelm en andere goede skihelmen.
 

Een reactie posten

0 Reacties