Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste bureaurekenmachine

Redactie     11:00    

De meeste rekenmachines zijn zakrekenmachines of andere rekenmachines die je makkelijk mee kunt nemen. Maar als je veel rekenwerk op kantoor hebt te doen gebruik je waarschijnlijk liever een bureau rekenmachine met een telrol. Hier de beste bureaurekenmachine uit de test.

beste bureaurekenmachineDe Casio HR-150RC is als beste bureaurekenmachine getest. Hier alle informatie over deze beste rekenmachine voor kantoor.

Meer goede bureaurekenmachines

Hieronder kijken we naar de beste bureaurekenmachine uit de rekenmachine test. In het overzicht met alle bureaurekenmachines vind je nog veel meer goede bureaurekenmachines, met al prijzen, specificaties, mogelijkheden enz.

Of kijk op Beste Rekenmachine Kopen voor meer goede en goedkope aanbieders van rekenmachines en voor de top 10 van bureaurekenmachines. Ook andere beste rekenmachines, zoals de beste wetenschappelijke rekenmachine en beste grafische rekenmachine zijn in dit overzicht met al hun specificaties en prijzen te vinden.

Of kijk bij de beste rekenmachine test voor de beste rekenmachines uit de test in alle soorten.

Beste rekenmachine bureau: Casio HR-150RC 

Maar nu de beste bureaurekenmachine, de Casio HR-150RC met telrol.

De Casio HR-150RC is een betaalbare maar heel goede rekenmachine voor op kantoor die is voorzien van een ingebouwde printer en telrol. Zoals we van Casio mogen verwachten is dit een rekenmachine van heel goede kwaliteit.

Dit is geen rekenmachine voor wiskundige formules, maar voor gebruik op kantoor zijn heel veel handige functies beschikbaar. Denk daarbij bijvoorbeeld aan euro omrekening (met 3 koersen), percentageberekening, winstberekening (kostprijs, verkoopprijs, marge), belastingberekening, postenteller, het afdrukken van de huidige datum en tijd en nog veel meer.

Via de after print functie kun je de berekening pas laten printen als alle stappen afgerond zijn en via de re-print functie kun je één berekening meerdere keren printen.

Dit is de beste rekenmachine voor als je vanachter je bureau veel berekeningen doet.

Kijk voor alle specificatie en de actuele prijs in het bovenaan genoemde overzichten of bij de produktlink naar de Casio HR-150RC, de beste bureaurekenmachine uit de test.Samenvatting
Hier boven informatie over d beste bureaurekenmachine uit de rekenmachine test, de casio HR-150RC bureau rekenmachine met telrol en printer. Dit is de beste rekenmachine bureau en de beste rekenmachine kantoor. Meer goede bureaurekenmachines vind je in het overzicht met alle bureaurekenmachines bovenaan.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.