Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste bureaurekenmachine (rekenmachine met telrol kantoor)

Test van de beste bureaurekenmachine. De beste rekenmachine met telrol voor op je bureau of op kantoor.

De meeste rekenmachines zijn zakrekenmachines of andere rekenmachines die je makkelijk mee kunt nemen. Maar als je veel rekenwerk op kantoor hebt te doen gebruik je waarschijnlijk liever een bureau rekenmachine. Dat is een rekenmachine met telrol. Hier de beste bureaurekenmachine uit de test.

beste bureaurekenmachine. Rekenmachine met telrol kantoorDe Casio HR-150RC is als beste bureaurekenmachine met telrol getest. Hier alle informatie over deze beste rekenmachine voor kantoor.

Meer goede bureaurekenmachines

Hieronder kijken we naar de beste bureaurekenmachine uit de rekenmachine test. In het overzicht met aanbiedingen alle bureaurekenmachines vind je nog veel meer goede bureaurekenmachines, met al prijzen, specificaties, mogelijkheden enz.

Of kijk op Beste Rekenmachine Kopen voor meer goede en goedkope aanbieders van rekenmachines en voor de top 10 van bureaurekenmachines. Ook andere beste rekenmachines, zoals de beste wetenschappelijke rekenmachine en beste grafische rekenmachine zijn in dit overzicht met al hun specificaties en prijzen te vinden.

Of kijk bij de beste rekenmachine test voor de beste rekenmachines uit de test in andere soorten zoals de grafische rekenmachine, de wetenschappelijke rekenmachine of een klein rekenmachientje (een zakrekenmachine).

Beste rekenmachine bureau: Casio HR-150RCE met telrol

Maar nu de beste bureaurekenmachine, de Casio bureaurekenmachine met telrol.

De Casio HR-150RCE is een betaalbare maar heel goede rekenmachine voor op kantoor die is voorzien van een ingebouwde printer en telrol. Zoals we van Casio mogen verwachten is dit een rekenmachine van heel goede kwaliteit.

Dit is geen rekenmachine voor wiskundige formules, maar voor gebruik op kantoor zijn heel veel handige functies beschikbaar. Denk daarbij bijvoorbeeld aan euro omrekening (met 3 koersen), percentageberekening, winstberekening (kostprijs, verkoopprijs, marge), belastingberekening, postenteller, het afdrukken van de huidige datum en tijd en nog veel meer.

Via de after print functie kun je de berekening pas laten printen als alle stappen afgerond zijn en via de re-print functie kun je één berekening meerdere keren printen.

Dit is de beste rekenmachine voor als je vanachter je bureau veel berekeningen doet.

Meer goede bureau rekenmachines

In het overzicht met alle bureaurekenmachines vind je nog meer goede kantoorrekenmachines. Andere rekenmachines voor op het bureau van Casio, maar ook bureaurekenmachines van onder andere Texas Instruments, Canon, Benson, Citizen, Sharp en Acropaq. 


Mini bureaurekenmachine zonder telstrook Texas Instruments

Mini bureaurekenmachine zonder telstrook Texas Instruments

Rekenmachine met telstrook

Je kunt daarbij kiezen uit een goede bureau rekenmachine met telstrook of een bureau rekenmachine zonder telstrook. Een rekenmachine met telstrook (en een ingebouwde printer om de berekeningen daarop te printen) is erg handig voor gebruik op kantoor omdat je de berekeningen zo in je boekhouding of administratie kunt bewaren.

Kijk voor alle specificatie en de actuele prijs in het bovenaan genoemde overzichten of bij de produktlink naar de Casio HR-150RCE, de beste bureaurekenmachine uit de test.


Foto bovenaan: Casio rekenmachine (beste bureaurekenmachine uit de test)

Samenvatting
Hier boven informatie over de beste bureaurekenmachine uit de rekenmachine test, de casio HR-150RC bureau rekenmachine met telrol en printer. Dit is de beste rekenmachine bureau en de beste rekenmachine kantoor. Meer goede bureaurekenmachines vind je in het overzicht met alle bureaurekenmachines bovenaan.

Een reactie posten

0 Reacties