Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste grafische rekenmachine

Wat is de beste rekenmachine? Hier kijken we naar de beste rekenmachines, met speciale aandacht voor de beste beste grafische rekenmachine en de beste koop bij de grafische rekenmachines.

beste grafische rekenmachine test


Ook de beste wetenschappelijke rekenmachines en beste bureau-rekenmachine zijn hier te vinden.

Goede grafische rekenmachines, hun specificaties, en hun prijs

In het overzicht met aanbiedingen alle grafische rekenmachines vind je een totaal overzicht met grafische rekenmachines, hun prijs, mogelijkheden en specificaties. Ook de onderstaande beste grafische rekenmachines zijn daar te vinden met alle informatie waaronder de lage actuele winkelprijs.

Hieronder kijken we naar de twee beste grafische rekenmachines, waarvan er één calculator over een kleurenscherm beschikt.

Beste koop: Casio FX-9860GIII

Bij de basis grafische rekenmachines is de Casio FX-9860GIII als beste rekenmachine getest. Het is de voordeligste van de drie beste grafische rekenmachines, maar de prijsverschillen zijn niet groot (kijk hierboven voor de actuele prijzen).

grafische rekenmachine beste koop


Deze Casio grafische rekenmachine beschikt over een groot en duidelijk display waarop breuken, vierkantwortels en formules op dezelfde manier getoond worden als in de lesboeken, dat maakt deze Casio zeer geschikt als grafische rekenmachine voor scholieren en studenten. 

Door de speciale examenstand is deze grafische calculator geschikt voor het centraal eindexamen. Deze rekenmachine is daarvoor door het CvE goedgekeurd.

Het display is helder en duidelijk. Mede door de achtergrondverlichting. Ook het toetsenbord is duidelijk en makkelijk te bedienen.

Grafieken en complexe formules maken is geen enkel probleem met deze beste koop onder de grafische rekenmachines.

Beste grafische rekenmachine: Texas Instruments TI-84 Plus T (kleur)

Ook de Texas Instruments TI-84 Plus T beschikt over een examenstand zodat je deze grafische rekenmachine tijdens eindexamens mag gebruiken. Via een lampje wordt aangegeven dat de examenstand actief is.

Een belangrijk verschil met de bovenstaande Casio rekenmachine is dat deze grafische calculator over een kleurenscherm beschikt zodat grafieken en andere afbeeldingen in kleur weergegeven kunnen worden. Dat maakt wat ons betreft de meerprijs wel waard. Kijk in het bovenstaand overzicht voor de actuele prijzen.

beste grafische rekenmachine


Dit is een uitstekende rekenmachine om grafieken te plotten en snijpunten te berekenen. Er kunnen tot 30 applicaties worden geïnstalleerd waarvan er al 10 voor verschillende disciplines op de calculator aanwezig zijn. Deze beste rekenmachine beschikt over een verlicht 2,8 inch 8-regelig scherm.

Deze grafische rekenmachine beschikt over een accu die je via het stopcontact of onderweg via een powerbank kunt opladen. 

De TI-84 Plus T is ook te koop als Texas Instruments TI-84 Plus CE-T. Dat is een blauwe versie van dezelfde beste grafische rekenmachine.

Tip: Kijk op Beste Rekenmachine Kopen voor de top 10 van grafische rekenmachines en voor de beste en goedkoopste aanbieders van rekenmachines.

Kijk bij de bovenaan genoemde best geteste rekenmachines voor alle beste calculators uit de test. Ook voor op het bureau en de beste rekenmachines zonder grafische functie.

Zie ook: Alle testen van rekenmachines


Onderwerpen:
Bij de beste rekenmachines test kijken we nu naar de beste grafische rekenmachine. De beste grafische rekenmachine is de beste rekenmachine school. Beste grafische rekenmachine in de test is van Texas Instruments, de beste koop is een Casio grafische rekenmachine.


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik heb een HP grafische calculator. Met zijn touchscreen kleurenscherm en alle mogelijkheden lijkt het meer een zakcomputer dan een rekenmachine. Dit is geen goedkope grafische rekenmachine maar ik gebruik hem zakelijk veel en dan heb je er veel gemak van.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.