Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste wetenschappelijke rekenmachine

Redactie     11:10     No comments

Hier kijken we naar de beste rekenmachines van dit moment. Het betreft de beste rekenmachine in verschillende prijsklassen.

beste wetenschappelijke rekenmachine test

Het betreft de beste wetenschappelijke rekenmachines, maar ook andere best geteste rekenmachines zoals de veste grafische rekenmachine en beste bureaucalculator kun je hier vinden.


Alle wetenschappelijke rekenmachines, hun prijs en hun mogelijkheden

Kijk bij de alle wetenschappelijke rekenmachines voor een overzicht van alle wetenschappelijke rekenmachines. Je vindt er alle prijzen, specificaties en mogelijkheden, en je kan er heel makkelijk de voor jou beste wetenschappelijke rekenmachine selecteren.

Vink in het overzicht "wetenschappelijke rekenmachines" uit en je kunt ook een overzicht krijgen van andere soorten rekenmachines.

Hieronder kijken we naar de beste wetenschappelijke rekenmachine in diverse prijsklassen.

Voordelig: Casio FX-82MS rekenmachine

Niet voor niets is de Casio FX-82MS de meest gebruikte rekenmachine door scholieren en studenten. Deze wetenschappelijke rekenmachine kost niet veel meer dan een tientje maar je kunt er alle gangbare berekeningen mee maken. Veel scholen adviseren daarom deze wetenschappelijke calculator aan hun leerlingen. Dit maakt de Casio FX-82MS tot de beste rekenmachine voor school en studie.

beste wetenschappelijke rekenmachine casio


Het display bevat twee regels tekst zodat je de formule en het antwoord gelijktijdig kunt lezen. Het toetsenbord is handig en overzichtelijk ingericht met grote toetsen. De mogelijkheden van deze rekenmachine zijn te groot om hier allemaal op te sommen (kijk daarvoor in het bovenstaande overzicht met alle beste rekenmachines uit de test). Er zijn 240 functies is deze beste rekenmachine opgenomen.

De kwaliteit van deze voordelige wetenschappelijke rekenmachine is zeer goed, hij kan tegen een stootje. Ook is de Casio FX-82MS zuinig met stroom. Een ideale rekenmachine voor scholieren en studenten.

Uitgebreider: Texas Instruments TI-30XS Multiview

Wat kan de Texas Instruments TI-30XS Multiview daar dan nog aan toevoegen? De belangrijkste extra eigenschap van deze wetenschappelijke calculator is scherm met vier regels en een scroll-functie. Hiermee scroll je door eerdere berekeningen. Zo kun je patronen ontdekken en resultaten vergelijken. Bovendien kun je eerdere bewerkingen en antwoorden in een nieuwe berekening plakken.

beste wetenschappelijke rekenmachine texas instruments


Via de toggle key (wisseltoets) kun je wisselen tussen breuken en hun decimale equivalent. Inclusief omrekenen naar decimale benaderingen van breuken met rationale getallen, pi-termen en vierkantswortels. Voor een niet grafische rekenmachine is de Texas Instruments TI-30XS Multiview een verbluffend uitgebreide calculator.

Voor de Texas Instruments rekenmachine betaal je ongeveer een tientje meer dan voor de bovengenoemde Casio calculator.

Tip: Kijk op Beste Rekenmachine Kopen voor de voordeligste aanbieders van rekenmachines en voor de top 10 van wetenschappelijke rekenmachines.

Kijk voor deze twee beste rekenmachines, en nog meer best geteste rekenmachines (grafisch en voor op het bureau) bij de bovenaan genoemde alle best geteste rekenmachines. Je vindt daar ook alle actuele prijzen en specificaties.


Zie ook: Alle testen van rekenmachines


Onderwerpen:
Beste rekenmachines test, goede wetenschappelijke rekenmachines, school, beste wetenschappelijke rekenmachine test.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.