Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste wasmachine Consumentenbond test

 

Deze wasmachines zijn door de Consumentenbond als beste wasmachine of beste koop getest.

beste wasmachines test

De Consumentenbond test regelmatig wasmachines. Wat zijn de beste wasmachines uit de Consumentenbond test? Dat kun je terugvinden in een handig overzicht.

Dit zijn de beste wasmachines volgens de Consumentenbond test

Kijk in het overzicht door de Consumentenbond als best geteste wasmachines voor de beste wasmachines. Dit overzicht bevat alle beste wasmachines uit de meest recente Consumentenbond test en oudere testen van de Consumentenbond die nog verkrijgbaar zijn. 

Ook de wasmachines die als beste koop zijn uitgeroepen vind je in dit overzicht terug.

Meer testen van wasmachines en de beste wasmachines uit die tests zijn te vinden op andere wasmachine testen.

Beste wasmachine en beste koop

De Consumentenbond test regelmatig wasmachines. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de wasmachines met de hoogste kwaliteit en meeste mogelijkheden, maar ook naar de wasmachine die het meeste waar voor je geld geeft, in het bovenstaande overzicht vind je al deze beste wasmachine en beste kopen.

Zelf je beste wasmachine selecteren

De Consumentenbond mag dan via een test bepalen wat de beste wasmachine en de beste koop is, niet iedereen stelt dezelfde eisen aan zijn wasmachine. 

Het scheelt nogal of je een tweepersoons huishouden hebt of een gezin met vier kinderen. En de ene persoon wil een wasmachine met veel wasprogramma's terwijl een ander altijd in het standaard programma draait. 

Met andere woorden, wat voor de één de beste wasmachine is, dat is voor een ander een te dure wasmachine met overbodige functies.

Op Beste Wasmachine Kopen vind je een Wasmachine Keuzehulp die je kunt gebruiken om zelf je ideale wasmachine te vinden.

Je kunt daarbij precies aangeven welke mogelijkheden, functies en eigenschappen je belangrijk vindt  en je krijgt een overzicht van alle geschikte wasmachines met hun prijs, met een review en met gebruikerservaringen. 

Zo kun je snel en makkelijk jouw persoonlijk beste wasmachine tegen de laagste prijs vinden.

Wat vind je belangrijk bij een wasmachine?

Zoals we al schreven, wat de één belangrijk vindt bij een wasmachine, dat vindt de ander misschien overbodige luxe. Hieronder vind je wat keuzemogelijkheden die belangrijk kunnen zijn bij de keuze van een wasmachine. 

Bij de Wasmachine Keuzehulp op Beste Wasmachine Kopen kun je op onderstaande kenmerken de voor jou geschikte wasmachines selecteren.
 • De wasprogramma's: Je kunt alles op één programma wassen, maar vooral voor kwetsbare stoffen is het beter te kiezen voor een specifiek programma. Ook zijn er speciale wasprogramma's voor energiebesparing, was die heel veel of juist nauwelijks vuil is, voor mensen met een allergie, voor gordijnen, voor was die snel kreukt en heel veel meer. Het aantal wasprogramma's en de beschikbare wasprogramma's verschillen per wasmachine.
   
 • Intelligentie:  Hoe slim is de wasmachine? Een wasmachine kan soms stroom en water sparen door zelf te bepalen wat de inhoud is en kan daar het wasprogramma op afstemmen. Ook zijn er wasmachines die zo alleen de de echt benodigde hoeveelheid wasmiddel uit een reservoir toevoegen.
   
 • De inhoud van de wasmachine: Vooral voor gezinnen belangrijk. Bij een maximale capaciteit (vulgewicht) van 7 kilo was blijf je wassen als je een gezin hebt. Maar voor een tweepersoons huishouden is dat voldoende.
   

 • Energie gebruik: Stroom wordt steeds duurder en daarmee wordt een energiezuinige wasmachine steeds belangrijker.

 • De prijs: Vanzelfsprekend.

Kijk op het bovenaan genoemde Beste Wasmachine Kopen om aan de hand van bovenstaande kenmerken (en nog veel meer) je ideale wasmachine te vinden. Of kijk bij de bovenstaande beste wasmachines uit de test welke machines door de Consumentenbond als beste wasmachine zijn getest.


Samenvatting:
Wat is de beste wasmachine uit de Consumentenbond test. In het bovenaan genoemd overzicht van MediaMarkt vind je de beste wasmachines en alle beste koop wasmachines uit de Consumentenbond wasmachine test die daar te koop zijn.

Ook de beste wasmachines uit oudere Consumentenbond tests vind je hier, mits deze best geteste wasmachines nog verkrijgbaar zijn. 


,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.