Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste broodtrommel (keuken)

Redactie     21:45     No comments

Als we het hier over de beste broodtrommel hebben, dan hebben we het niet over een lunchbox om je eten in mee te nemen, maar over een broodtrommel voor in de keuken waarin je je brood vers houdt.De beste, meest populaire en meest verkochte broodtrommel voor in de keuken is de Wesco Grandy. Een mooie, betaalbare broodtrommel die zijn werk (het brood vers houden) uitstekend verricht.
Deze beste broodtrommel voor in de keuken is in vele kleuren te koop, kijk maar bij de aanbiedingen van de Wesco Grandy broodtrommels. Liever een andere broodtrommel? Kijk dan in het overzicht alle broodtrommels keuken. Daar vind je meer dan 600 andere broodtrommels om in de keuken je brood in te bewaren!

Beste broodtrommel keuken: Wesco Grandy

Het retro uiterlijk van de Wesco Grandy broodtrommel is geen toeval. Deze RVS stalen broodtrommel is gebaseerd op een ontwerp uit de jaren 40. De broodtrommel is gemaakt van poeder gecoat plaatstaal van hoge kwaliteit en voorzien van een metalen handgreep en metalen scharnieren.Met zijn maten van 42 x 17 x 23 centimeter neemt hij weinig ruimte in op je aanrecht, maar anderhalf a twee broden passen er wel in. De kleine gaatjes aan de achterkant van deze broodtrommel zorgen voor een goede luchtcirculatie waardoor het brood, beschuit en cake aanmerkelijk langer vers blijft.

Deze beste broodtrommel is verkrijgbaar in een hele reeks kleuren. In neutrale kleuren als zilver, donkergrijs, lichtgrijs en zwart, maar ook in opvallendere kleuren als rood, oranje, roze, turquoise, limoen, oranje, geel en nog veel meer.

Hierboven vind je de aanbiedingen van al deze Wesco Grandy broodtrommels.

Beste koop: Enkele goede alternatieven

De Wesco Grandy is de beste broodtrommel om je brood vers te houden in de keuken. Maar we geven hier wat goedkopere alternatieven die ook goed hun werk doen. Kijk voor de prijzen en specificaties van al deze goedkopere broodtrommels bij het bovenstaande Beste Broodtrommel Kopen.

Brabantia broodtrommel met schuifdeksel

Deze Brabantia broodtrommel is groter dan de Wesco Grandy, er passen twee grote broden in. Met een formaat van 45 bij 27 centimeter neemt deze broodtrommel wel meer ruimte in, maar dat nadeel valt weg omdat je op deze trommel potten en bussen kunt plaatsen. De bovenkant is namelijk deels plat en de broodtrommel wordt aan de voorzijde geopend. Je kunt hem zelfs aan de muur bevestigen want de Brabantia is voorzien van ophang-ogen. De ventilatie (nodig om het brood langer vers te houden) wordt hier verzorgd door een noppenpatroon. Ook deze broodtrommel is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Brabantia broodtrommel met klepdeksel

Ook deze Brabantia broodtrommel open je aan de voorzijde maar nu met een deksel dat naar voren openklapt. Door zijn rechthoekige vorm heb je het voordeel van meer ruimte voor je brood en andere voedingsmiddelen, en heb je nog meer ruimte aan de bovenzijde om te stapelen.


Een praktische broodtrommel met een mooi strak design. Welk van de Brabantia broodtrommels je mooier vindt is een kwestie van smaak.

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Broodtrommel Kopen voor nog veel meer goede broodtrommels.


Onderwerpen:
Beste broodtrommels keuken, brabantia, wesco, test beste broodtrommel voor in de keuken.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.