Beste broodtrommel (keuken, aanrecht)

De beste broodtrommel voor op het aanrecht in de keuken en de beste koop uit de test voor broodtrommels. Ook hebben we de beste broodtrommel met schuifdeksel en klep.

Als we het hier over de beste broodtrommel hebben, dan hebben we het niet over een lunchbox om je eten in mee te nemen, maar over een broodtrommel voor in de keuken waarin je je brood vers houdt.

Beste broodtrommel test Wesco

De beste, meest populaire en meest verkochte broodtrommel voor in de keuken is de Brabantia broodtrommel met schuifdeksel, en de beste retro broodtrommel is de Wesco Grandy. Het betreft in beide gevallen een mooie, betaalbare broodtrommel die zijn werk (het brood vers houden) uitstekend verricht.

Liever een andere broodtrommel? 

Kijk dan in het onderstaande overzicht met alle broodtrommels voor in de keuken. Daar vind je meer dan 1.000 andere broodtrommels om in de keuken je brood in te bewaren! Keuze genoeg dus, als je een goede broodtrommel zoekt om in de keuken je brood vers te bewaren.


Zoek je een ander soort broodtrommel? Namelijk een broodtrommel om de boterhammen / lunch mee te nemen naar school of werk? Kijk dan bij de beste lunchbox uit de test.

Beste broodtrommel keuken klassiek: Wesco Grandy

Maar nu de beste broodtrommel uit de test van broodtrommels.

Deze beste broodtrommel voor in de keuken is in vele kleuren te koop, kijk maar bij de onderstaande aanbiedingen van deze beste broodtrommel.


Het retro uiterlijk van de Wesco Grandy broodtrommel is geen toeval. Deze RVS stalen broodtrommel is gebaseerd op een ontwerp uit de jaren 40. 

 Deze beste broodtrommel is gemaakt van poeder gecoat plaatstaal van hoge kwaliteit en voorzien van een metalen handgreep en metalen scharnieren. Dit is een heel mooie broodtrommel voor op je aanrecht.

Wesco Grandy broodtrommel aanrecht

Wesco Grandy broodtrommel aanrecht


Met zijn maten van 42 x 17 x 23 centimeter neemt deze beste broodtrommel weinig ruimte in op je aanrecht, maar anderhalf a twee broden passen er wel in. De kleine gaatjes aan de achterkant van deze broodtrommel zorgen voor een goede luchtcirculatie waardoor het brood, beschuit en cake aanmerkelijk langer vers blijft.

Deze beste broodtrommel is verkrijgbaar in een hele reeks kleuren. In neutrale kleuren als zilver, donkergrijs, lichtgrijs en zwart, maar ook in opvallendere kleuren als rood, oranje, roze, turquoise, limoen, oranje, geel en nog veel meer.

Hierboven vind je de aanbiedingen van al deze Wesco Grandy broodtrommels.


Beste koop: Brabantia broodtrommel met schuifdeksel

Liever een modern ogende broodtrommel in je keuken? Kijk dan eens naar de zeer populaire Brabantia broodtrommel met schuifdeksel. Hieronder staan de aanbiedingen van deze beste koop.


Deze Brabantia broodtrommel is groter dan de Wesco Grandy, er passen twee grote broden in. Met een formaat van 45 bij 27 centimeter neemt deze broodtrommel wel meer ruimte in.

Maar dat nadeel valt weg omdat je op deze trommel potten en bussen kunt plaatsen. De bovenkant is namelijk deels plat en de broodtrommel wordt aan de voorzijde geopend. 

Brabantia broodtrommel met schuifdeksel

Brabantia broodtrommel met schuifdeksel


Je kunt deze broodtrommel zelfs aan de muur bevestigen want de Brabantia is voorzien van ophang-ogen. De ventilatie (nodig om het brood langer vers te houden) wordt hier verzorgd door een noppenpatroon. Ook deze broodtrommel is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Tip: Brabantia broodtrommel met klep

Bij de bovenstaande aanbiedingen van Brabantia broodtrommels vind je ook onderstaande Brabantia broodtrommel met een klepdeksel in plaats van een schuifdeksel.

Ook deze Brabantia broodtrommel open je aan de voorzijde maar nu met een deksel dat naar voren openklapt. Door zijn rechthoekige vorm heb je het voordeel van meer ruimte voor je brood en andere voedingsmiddelen, en heb je nog meer ruimte aan de bovenzijde om te stapelen.

Brabantia broodtrommel met klep keuken

Brabantia broodtrommel met klep voor in de keuken

Een praktische broodtrommel met een mooi strak design. Welk van de Brabantia broodtrommels je mooier vindt is een kwestie van smaak, en natuurlijk van een eventuele voorkeur voor een klep of een schuifdeksel.

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Broodtrommel Kopen voor nog veel meer goede broodtrommels voor op het aanrecht. Je vindt daar naast de trommels van Brabantia en Wesco ook broodtrommels voor in de keuken van o.a. Gusta, Excellent Houseware, Edenberg en Promis.


Samenvatting:
Hier boven kijken we naar de beste broodtrommels voor in de keuken. Het betreft de beste broodtrommel voor op het aanrecht en de beste koop. Ga je voor een moderne broodtrommel met klep of een broodtrommel met schuifdeksel van Brabantia, of kies je voor een retro broodtrommel van Wesco op je aanrecht.

Nog veel meer goede broodtrommels voor in de keuken vind je bij de aanbiedingen van brood trommels bovenin. Daar kun je al deze mooie broodtrommels goedkoop kopen.
 

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Pauline Schuitema30 maart 2024 om 12:57

    Ik heb niet het idee dat brood in een niet luchtdicht afgesloten broodtrommel langer goed blijft, maar je bergt je brood in een broodtrommel wel netjes op en je hebt het makkelijk voor het pakken. Ik heb gekozen voor een grote broodtrommel omdat ik ook een groot aanrecht heb en omdat het zoete broodbeleg dan ook in de broodtrommel past. Klep dicht, en je ziet het niet meer.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.