Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste lunchbox (brooddoos, broodtrommel)

Redactie     10:12     No comments

Beste lunchbox Mepal

Ze worden lunchbox genoemd, maar ook brooddoos of broodtrommel (al is dat laatste verwarrend met de broodtrommel voor in de keuken). Hier hebben we het over de brooddoosjes waarin de bammetjes mee gaan naar school, werk of onderweg. Kijk hier voor de beste lunchbox uit de test en andere goede lunchboxen. 

De lunchbox is er voor kinderen en volwassenen, hieronder vind je de beste lunchboxen voor beide. Hieronder bevindt zich ook de snackbox, een lunchbox voor bijvoorbeeld fruit en salade, en de lunchpot, een lunchbox voor yoghurt.

De beste lunchboxen

In het beste lunchbox overzicht hier onder vind je alle lunchboxen die een waardering van 5 sterren hebben gehad.

Met een lunchbox (broodtrommeltje) neem je de boterhammen voor de middag lunch mee naar school of werk. Deze lunchboxen / broodtrommels zijn lang niet allemaal gelijkwaardig. Je hebt eenvoudige rechthoekige afsluitbare kunststof bakjes, maar ook meer uitgebreide lunchboxen met meerdere compartimenten. Hieronder kijken we naar de mogelijkheden van een goede lunchbox en geven tips voor bij het kiezen van je beste lunchbox uit het grote aanbod.

Homra broodtrommel 2 laags

Homra lunchbox 2 laags

Beste lunchbox kinderen en beste lunchbox volwassenen

In het bovenstaande overzicht vind je zowel de beste broodtrommels voor kinderen als de beste lunchboxen voor volwassenen. Bij het kiezen van je beste lunchbox uit deze lijst kun je aanvinken of je een lunchbox voor kinderen of volwassenen wilt hebben, dat halveert al meteen de keuze.

Wat wil je meenemen in je lunchbox?

Vervolgens kun je aanvinken wat je in de lunchbox mee wilt nemen. Boterhammen vragen een heel andere ruimte als fruit, salade en stukjes kaas. En dan hebben we het nog niet eens over een lunchbox geschikt voor soep, yoghurt of taart. Vink in het overzicht met beste lunchboxen aan wat je van je beste lunchbox verwacht en je krijgt alleen de beste lunchboxen te zien die aan jouw eisen voldoen.

Sistema lunchbox met yoghurt bakje en componenten

Sistema lunchbox met yoghurt bakje en componenten


Compartimenten lunchbox

De meest simpele lunchbox, de brooddoos, beschikt over slechts één compartiment, één deel voor al het eten en drinken dat je in de lunchbox mee wilt nemen. Maar een meer uitgebreide lunchbox heeft meerdee grote en kleine vakken voor het plaatsen van je eten en drinken. Het aantal compartimenten is ook een eigenschap waarop je in bovenstaand overzicht je beste lunchbox kunt selecteren.

Hou er wel rekening mee dat het aantal compartimenten niet alles zegt bij het kiezen van de beste lunchbox. Het nut van de compartimenten hangt er ook van af hoe groot deze zijn en welke vorm deze hebben. In een klein compartiment kun je maar weinig kwijt, maar een groot rechthoekig compartiment kan handig zijn om een pakje drinken in mee te nemen.

De inhoud van de lunchbox

In het bovenstaande beste lunchbox overzicht kun je onder andere je persoonlijk beste lunchbox vinden door het aantal gewenste componenten aan te geven, maar ook de grootte van de lunchbox. Deze grootte wordt in liters uitgedrukt. Een kleine lunchbox heeft een inhoud van minder de een halve liter, een grote lunchbox kan meer dan een liter aan inhoud bevatten.

Er zijn zelfs lunchboxen met een inhoud van meer dan 2 liter. Met deze grote broodtrommels kun je naast heel veel boterhammen ook fruit, drinken en andere lunchbenodigdheden meenemen.

Lunchbox geschikt voor vaatwasser

In het beste lunchbox overzicht kun je op nog meer kenmerken selecteren. Een belangrijk kenmerk voor veel mensen is dat de lunchbox in de vaatwasser kan. Hoewel een lunchbox vrij makkelijk af te wassen is, is dit toch een plezierige eigenschap. Lunchboxen kunnen na gebruik behoorlijk vies zijn tenzij je er alleen boterhammen met droog beleg in mee neemt.

Mepal LunchpotLunchbox geschikt voor magnetron

Neem je een warme lunch koud mee om deze op de locatie in een magnetron op te warmen dan is een lunchbox geschikt voor de magnetron een must. Je hoeft de lunch dan niet naar een bord of schaal over te hevelen, maar je kan je lunch in de lunchbox opwarmen en daaruit opeten.

Ook een lunchbox geschikt voor de vriezer is een optie die je in het beste lunchbox overzicht kunt opgeven.

Goede lunchboxen

Alle goede lunchboxen zijn in het overzicht met beste lunchboxen (5 sterren) te vinden. Veel Mepal broodtrommels want Mepal is het topmerk in brooddozen. Mepal lunchboxen zijn er in vele groottes, modellen en kleuren. Of je nu een lunchbox voor volwassenen of een lunchbox voor kinderen zoekt, een goede Mepal lunchbox is vast wel te vinden. 

Een andere aanrader zijn Sistema lunchboxen. Evenals een Mepal lunchbox is een Sistema lunchbox van goede kwaliteit. Kijk vooral eens bij de Sistema lunchboxen als je een doorzichtige lunchbox zoekt want dat is de specialiteit van Sistema.

Populair bij kinderen zijn de Lego broodtrommels. Soms zijn deze Lego lunchboxen als Lego steentjes vormgegeven, in andere gevallen hebben ze een bepaald Lego thema zoals een Lego Chima broodtrommel of een Lego City lunchbox. Vaak worden deze Lego lunchboxen als set geleverd (een lunchbox plus drinkbeker in dezelfde stijl). Ook Disney broodtrommels zijn goede lunchboxen voor kinderen.

En zo vind je nog meer goede lunchboxen in het beste lunchbox overzicht, onder andere Monbento, Joseph Joseph, Marvel (superhelden), Homra en Curver lunchboxen.

Kijk bovenaan in het overzicht met beste lunchboxen en kies daar jou persoonlijk beste lunchbox.


Zie ook:


Foto bovenaan: Mepal lunchbox


Samenvatting:
Bovenaan vind je een overzicht met de beste lunchboxen (5 sterren). Je kunt daar makkelijk de voor jou beste lunchbox / beste broodtrommel voor de lunch / beste brooddoos selecteren. Verder geven we hier boven tips voor bij het kiezen en goedkoop kopen van je beste lunchbox.

, , ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.