Beste waterdichte speaker (bluetooth)

Wat is de beste waterdichte bluetooth luidspreker? Hier de beste waterdichte bluetooth speaker, de beste koop en andere goede waterdichte speakers.


Een belangrijke eigenschap bij een mobiele speaker is dat deze goed tegen vocht en water kan. Je hoeft dan niet bang te zijn voor regen of dat je bluetooth speaker in het water valt. Ook kun je een goede waterdichte bluetooth speaker onder de kraan afspoelen als deze vuil is. Hier de drie beste waterdichte speakers (bluetooth) geschikt voor mobiel gebruik.

Alle informatie en prijzen beste waterdichte speakers

Kijk bij de waterdichte bluetooth speakers voor alle waterbestendige speakers. De drie beste waterdichte speakers (in verschillende prijsklassen) vind je hier onder.

De beste waterdichte speaker: JBL Xtreme

De beste speaker voor aan het water is de JBL Xtreme die van What*HiFi de maximale 5 sterren heeft gehad en eerder ook al de Hardware,info als beste speaker is getest (De waterbestendige speaker won de won de Hardware.info Excellent Choice Award). 

De JBL Xtreme waterdichte speaker is dan ook een bijzonder goede bluetooth speaker die een geweldig geluid produceert. En een waterbestendige speaker die zijn naam eer aan doet, want de JBL Extreme kan tegen extreme outdoor omstandigheden.

waterdichte speaker jbl xtreme


Ook heeft deze waterdichte JBL bluetooth speaker een geweldig uithoudingsvermogen, want de accu is goed genoeg om 15 uur non-stop muziek af te spelen. Voeg dat bij zijn prachtige uitstraling, zijn verkrijgbaarheid in zo'n beetje alle kleuren en prima waterproof eigenschappen (zelfs onderdompelen is geen probleem) en dit is een prima speaker om mee te nemen.

Ten opzichte van de eerdere versies is de JBL Xtreme 3 waterbestendige speaker wat lichter geworden. Het gewicht is onder de 2 kilo gebracht maar met zijn afmetingen van 29,8 x 13,9 x 13,4 cm is dit geen speaker die je even in je zak stopt. 

Maar daartegenover staat dat je met deze speaker meteen een geweldige bluetooth-huiskamer speaker hebt met een prima geluid. Met twee 25 Watt tweeters en twee 25 Watt woofers levert deze speaker een mooi krachtig geluid af. Je hebt in je woonkamer geen andere speakers meer nodig.

Klik op de productlink hier boven voor aanbiedingen van deze beste waterdichte bluetooth speaker.

Goedkoper alternatief: Ultimate Ears Megaboom

Iets minder duur, maar ook heel erg goed is de Ultimate Ears Megaboom speaker die eveneens bij de test van het kritische What HiFi de volledige vijf sterren heeft gekregen! 

Deze waterdichte speaker van UE biedt een nog lange accu-duur (20 uur) en een gewicht (877 gram) en afmetingen (23 bij 8 cm) beter geschikt voor mobiel gebruik. Ondanks het kleinere formaat is het geluid en de bas van deze waterbestendige speaker heel goed te noemen.

Bovendien valt bij de UE speaker het Bluetooth bereik positief op, dat bedraagt wel 30 meter. Verder kun je 2 geluidsbronnen koppelen en snel en makkelijk wisselen en je kunt deze waterdichte bluetooth speaker dankzij de microfoon als handsfree-set gebruiken. 

Een prima bluetooth speaker die tot de allerbeste behoort, zowel voor gebruik binnenshuis als buitenshuis.

Kijk voor deze beste koop bij de waterdichte speakers tegen de laagste prijs bij de productlink hier boven.

Voordelig alternatief: JBL Flip

En tot slot een wat meer goedkope waterdichte speakers. De beste waterdichte speaker onder de 100 euro is de JBL Flip 6. Ook deze waterbestendige speaker haalde blij What*HiFi de maximale 5 sterren waardering.

Deze bluetooth speaker is dusdanig waterdicht dat je hem wel 30 minuten zonder problemen tot 1 meter diep onder water kunt houden. De accu is goed voor een speelduur van 12 uur en je kunt wel 100 van deze waterbestendige speakers draadloos aan elkaar koppelen.

JBL Flip 5 beste waterdichte speaker bluetooth

Het geluid van de JBL Flip is prima met diepe bastonen. Je hebt overal goede muziek want je neemt deze waterdichte bluetooth speaker makkelijk mee. Hij weegt maar 5,4 ons en met 18 bij 7 centimeter is het een lekker compact speakertje wat maar weinig ruimte in je tas inneemt. 

Ook deze betaalbare waterdichte bluetooth speaker in in vele kleuren verkrijgbaar. Kijk voor de actuele laagste prijs bij de link naar de JBL Flip 6 hier boven.

Meer waterdichte bluetooth speakers

In het overzicht met alle waterdichte bluetooth speakers bovenaan vind je nog meer van deze mobiele waterproof speakers. Bijvoorbeeld de Sonos Move, de Bose Portable Home speaker, de Hama Soundbarrel, de JBL Partybox en de JBL Go. Ook de waterproof speakers van onder andere Marshall, Fresh n Rebel, Sony en TIC zijn daar te vinden.

Kijk bij de bovenaan genoemde pagina's voor alle prijzen en informatie of bij alle testen van bluetooth speakers voor de beste mobiele speakers uit andere testen.

Of kijk op beste draadloze speaker kopen voor aanbiedingen van de beste winkels waar je een bluetooth speaker goedkoop online kunt kopen.

Foto bovenaan: JBL


Onderwerpen:
We kijken hier naar de beste waterdichte speakers. In de beste bluetooth speakers test zijn de beste portable speakers getest. Dit maal betreft het de beste waterdichte speaker uit de test. Zowel de beste waterdichte speaker en de beste goedkope waterdichte speaker uit de test zijn van JBL.  De beste koop (beste prijs / kwaliteit verhouding) is er voor de UE Megaboom waterbestendige speaker van Ultimate Ears.

Een reactie posten

0 Reacties