Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste waterdichte speakers (bluetooth)

Redactie     16:43     No comments


Een belangrijke eigenschap bij een mobiele speaker is dat deze goed tegen vocht en water kan. Je hoeft dan niet bang te zijn voor regen of dat je bluetooth speaker in het water valt. Ook kun je een goede waterdichte bluetooth speaker onder de kraan afspoelen als deze vuil is. Hier de drie beste waterdichte speakers (bluetooth) geschikt voor mobiel gebruik.

Alle informatie en prijzen beste speakers

Kijk bij de waterdichte bluetooth speakers voor meer informatie over onderstaande beste waterdichte speakers of op beste draadloze speaker kopen voor voordelige aanbieders.

De beste waterdichte speaker: JBL Xtreme 2

De beste speaker voor aan het water is de JBL Xtreme 2 die al eerder ook de Hardware,info als beste speaker is getest (De speaker won de won de Hardware.info Excellent Choice Award). Het is dan ook een bijzonder goede bluetooth speaker die een geweldig geluid produceert.


Ook heeft deze JBL bluetooth speaker een geweldig uithoudingsvermogen, want de accu is goed genoeg om 15 uur non-stop muziek af te spelen. Voeg dat bij zijn prachtige uitstraling, zijn verkrijgbaarheid in zo'n beetje alle kleuren en prima waterproof eigenschappen (zelfs onderdompelen is geen probleem) en dit is een prima speaker om mee te nemen.

Eigenlijk hebben we maar één punt van kritiek voor wat betreft mobiel gebruik, en dat is zijn formaat en gewicht. Met een gewicht van 2,4 kilo en zijn afmetingen (288 x 136 x 132 mm) is dit geen speaker die je even in je zak stopt. Maar daartegenover staat dat je met deze speaker meteen een geweldige bluetooth-huiskamer speaker hebt met een prima geluid.

Goedkoper alternatief: Ultimate Ears Megaboom

Iets minder duur, maar ook heel erg goed is de Ultimate Ears Megaboom speaker die bij de test van het kritische What HiFi de volledige vijf sterren heeft gekregen! Hier een nog lange accu-duur (20 uur)en een gewicht (877 gram) en afmetingen (23 bij 8 cm) beter geschikt voor mobiel gebruik. Ondanks het kleinere formaat is het geluid en de bas heel goed te noemen.


Bovendien valt het Bluetooth bereik positief op, dat bedraagt wel 30 meter. Verder kun je 2 geluidsbronnen koppelen en snel en makkelijk wisselen en je kunt deze waterdichte bluetooth speaker dankzij de microfoon als handsfree-set gebruiken. Een prima bluetooth speaker die tot de allerbeste behoort, zowel voor gebruik binnenshuis als buitenshuis.

Voordelig alternatief: JBL Flip 4

De beste waterdichte speaker onder de 100 euro is de JBL Flip 4. Deze bluetooth speaker is dusdanig waterdicht dat je hem wel 30 minuten zonder problemen onder water kunt houden. De accu is goed voor een speelduur van 12 uur en je kunt wel 100 van deze speakers draadloos aan elkaar koppelen.


Het geluid is prima met diepe bastonen. Je hebt overal goede muziek want je neemt deze bluetooth speaker makkelijk mee. Hij weegt nauwelijks meer dan 8 ons en met 18 bij 7 centimeter is het een lekker compact speakertje wat maar weinig ruimte in je tas inneemt. Ook deze betaalbare waterdichte bluetooth speaker in in vele kleuren verkrijgbaar.

Kijk bij de bovenaan genoemde pagina's voor alle prijzen en informatie of bij alle testen van bluetooth speakers voor de beste mobiele speakers uit andere testen.

Foto bovenaan: JBL


Onderwerpen:
in de beste bluetooth speakers test zijn de beste portable speakers getest. Dit maal betreft het de beste waterdichte speaker uit de test. Zowel de beste waterdichte speaker als de beste koop uit de test zijn van JBL. Een eervolle vermelding is er voor de UE Megaboom van Ultimate Ears.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.