Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Sparta M8b als beste elektrische fiets voor woon-werkverkeer

 

sparta m8b beste elektrische fiets woon werk verkeer

De Sparta M8b is niet alleen tot beste elektrische fiets van het jaar uitgeroepen maar ook als beste elektrische fiets voor woon-werkverkeer.


115 e-bikes getest

Niet minder dan 115 elektrische fietsen werden er door het testteam van het AD uitgetest waarvan er 31 in de categorie e-bike voor woon-werk verkeer vielen. De beste van deze beste elektrische fietsen uit de test werd met een behoorlijke voorsprong de Sparta M8b.

Overduidelijk de beste e-bike voor een forens

Deze beste elektrische fiets voor forenzen scoorde namelijk een 8,2 als totaalcijfer terwijl de nummer twee het met een 7,8 moest doen. Bovendien viel de rest van de top 3 in de dure klasse en de Sparta M8b in de voordelige klasse.

Online is de Sparta M8b ook nog eens online met zeer hoge korting en gratis bezorging te bestellen. Kijk hier onder voor de online aanbiedingen van Sparta fietsen.


sparta m8b beste elektrische fiets forenzen


Sparta M8b

Het AD (Algemeen Dagblad) riep de Sparta M8b uit tot beste elektrische fiets voor woon-werkverkeer. Maar de eerdere hoofdprijs van e-bike van het Jaar 2019 geeft wel aan dat deze e-bike niet alleen voor forenzen interessant is. 

En goede elektrische fiets voor een forens moet comfort bieden, ook op iets langere ritten en in ieder soort weer. Wat dat betreft stellen scholieren en veel recreanten niet veel andere eisen aan hun elektrische fiets. De Sparta M8B is dan ook een prima elektrische fiets die onder alle omstandigheden presteert. Een allrounder die op alle punten goed scoort.

De Sparta M8b beschikt over een middenmotor wat door de gewichtsverdeling een stabieler rijgedrag oplevert dan een motor in het voorwiel. De accu zit onder de achterdrager waardoor er deze makkelijk afgehaald kan worden om hem binnenshuis op te laden. Met het rijcomfort van deze beste elektrische fiets uit de test is niets mis en bovendien ziet de Sparta M8b e-bike er mooi uit.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor meer informatie en de prijs met hoge korting.

Zie ook: Meer testen elektrische fietsen
Foto's: Sparta
Test uitgevoerd door: AD Fietstest

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.