Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste campingbedje pop-up

Redactie     20:17     No comments


Een pop-up campingbedje is een campingbedje dat zichzelf met één beweging kan uitklappen. Deze bedjes hebben geen ledikant-vorm zoals een gewoon campingbed maar meer een tentvorm. Hier kijken we naar het beste pop-up campingbedje in twee versies Wil je liever een standaard campingbedje? Kijk dan bij de andere beste campingbedjes uit de test.


Hieronder vind je een beknopte beschrijving van het beste pop-up campingbedje uit de test en de beste koop. Alle informatie en de meest recente lage prijs vind je in het overzicht goede campingbedjes.


Beste pop-up campingbedje: Deryan Luxe

Een eigen tentje voor baby of peuter, dat is dit reisbedje eigenlijk. Het is een lichtgewicht campingbedje dat slechts 3.5 kilo weegt. Door zijn tentvorm is het bedje ook geschikt voor gebruik buiten. In de tuin, op de camping, maar ook op het strand.2 seconden, dat is de tijd die nodig is op dit campingbedje uit te klappen. De baby of peuter kan er in en heeft een rustige slaapplaats. De kleine wordt daarbij beschermt tegen zon, muggen en insecten. De stof van de tent is brandvertragend. Er zitten raampjes in het bed, maar deze kunnen worden verduisterd.

De tent beschikt over een dubbele bodem waar het meegeleverde opblaasmatrasje tussen geplaatst kan worden. Zo blijft het matras goed op zijn plek en kan de kleine er niet onder komen.


Dit beste campingbedje in pop-up vorm is verkrijgbaar in twee versies: Peuter en een kleinere Baby versie.

Kijk in het overzicht met goede campingbedjes voor de prijs en meer specificaties van beide versies van dit beste pop-up campingbedje.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.