Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste pop up campingbedje

Hier het beste pop up campingbedje uit de test, een lichtgewicht slaaptentje dat je met 1 beweging uitklapt.

Beste pop up campingbedje Deryan

Een pop up campingbedje is een campingbedje dat zichzelf met één beweging kan uitklappen. Deze campingbedjes hebben geen ledikant-vorm zoals een gewoon campingbed maar meer een tentvorm. Hier kijken we naar het beste pop up campingbedje. 

Wil je liever een standaard campingbedje? Kijk dan bij de andere beste campingbedjes uit de test.


Hieronder vind je een beknopte beschrijving van het beste pop up campingbedje uit de test en de beste koop. 

Alle informatie en de meest recente lage prijs vind je in het overzicht goede campingbedjes.


Beste pop up campingbedje: Deryan Luxe

Een eigen tentje voor baby of peuter, dat is dit reisbedje eigenlijk. Het is een lichtgewicht campingbedje dat slechts 3.5 kilo weegt. Door zijn tentvorm is het bedje ook geschikt voor gebruik buiten. In de tuin, op de camping, maar ook op het strand.

Kijk bij de aanbiedingen van het Deryan Luxe pop up campingbedje om dit beste pop up campingbedje goedkoop online te kopen.

Beste pop up campingbedje: Deryan Luxe

Beste pop up campingbedje: Deryan Luxe 


2 seconden, dat is de tijd die nodig is op dit campingbedje uit te klappen. De baby of peuter kan er in en heeft een rustige slaapplaats. De kleine wordt daarbij beschermt tegen zon, muggen en insecten. De stof van de tent is brandvertragend. Er zitten raampjes in het bed, maar deze kunnen worden verduisterd.

De tent beschikt over een dubbele bodem waar het meegeleverde opblaasmatrasje tussen geplaatst kan worden. Zo blijft het matras goed op zijn plek en kan de kleine er niet onder komen.

Deryan beste pop up campingbedje test

Deryan beste pop up campingbedje uit de test


Dit beste campingbedje in pop up vorm is verkrijgbaar in twee versies: Peuter en een kleinere Baby versie.

Kijk in het overzicht met goede campingbedjes voor de prijs en meer specificaties van beide versies van dit beste pop up campingbedje.

Foto's: Deryan pop up campingbedje


Samenvatting:
Een pop up campingbedje is een reuze handig campingbed voor kinderen voor op reis. Een pop up campingbedje neem je mee als klein pakketje en klap je in 2 seconde tijd uit tot een reisbedje / kindertentje waarin een klein kind kan slapen. Het beste pop up campingbedje, reisbedje, kindertentje uit de test is het Deryan pop up campingbedje.

Een reactie posten

0 Reacties