Beste campingbedje met in hoogte verstelbare bodem

Kijk hier voor het beste campingbedje met verstelbare bodem uit de test. Het beste campingbedje dar in hoogte verstelbaar is. We hebben drie beste verstelbare campingbedjes in drie prijsklassen.

Beste campingbedje verstelbare bodem Hauck

Als een campingbedje een in hoogte verstelbare bodem heeft kan het zowel voor baby's als peuters een veilige slaapplaats bieden waaruit ze niet kunnen "ontsnappen". Dit geeft een campingbedje een flinke meerwaarde. Daarom kijken we hier naar het beste campingbedje met een in hoogte verstelbare bodem. Op eigenlijk die beste campingbedjes, want we hebben drie beste campingbedjes met een verstelbare bodem in drie prijsklassen.


Hieronder vind je een korte beschrijving van deze drie beste campingbedjes. Kijk voor de actuele prijzen en alle specificaties in het overzicht met campingbedjes. Daar vind je ook andere beste campingbedjes zoals de beste pop-up campingbedjes.

Hauck Sleep'n Play Center 

De Sleep'n Play Center is de goedkoopste van de drie beste campingbedjes met in hoogte verstelbare bodem die we hier noemen. Maar ondanks (of misschien juist) zijn lage prijs is dit een heel populair bedje. De Hauck Sleep'n Play Center is een praktisch campingbed voorzien van een kruipluik zodat een peuter er (als je hem openmaakt) zelf uit kan kruipen. Dat scheelt veel tilwerk!

Hauck campingbedje baby peuter

Ook is dit zeer complete campingbedje voorzien van een verschoonplateau, wielen en een opvouwbaar matras. En als je op stap gaat kan het reisbedje mee in de meegeleverde draagtas.

Het beste campingbedje met verstelbare bodem in de laagste prijsklasse beschikt over twee verdiepingen. De hoogste verdieping wordt voor baby's gebruikt. Zodra de kleine gaat staan kan hij of zij naar de "beneden verhuizen". Voor de baby wordt er een verschoonplateau meegeleverd dat bovenop het bedje kan worden geplaatst en als commode kan worden gebruikt.

Campingbedje Hauck


Kijk bij de bovenstaande overzicht met alle campingbedjes voor de prijs en alle specificaties van dit beste campingbedje met hoogte verstelbare bodem.

Tectake reisbed

Het campingbed van Tectake heeft veel overeenkomsten met het bed van Hauck, maar is ook wel wat duurder. Voor die meerprijs krijg je onder andere de print met een hond op de zijnetten (moet je natuurlijk wel van houden) en een speelmobiel met knuffeldieren.

Tectake campingbedje verstelbare bodem


Ook dit campingbedje wordt geleverd met wieltjes (met rem), een verschoonplateau, twee lighoogtes en een kruipluikje.

Meer informatie en de prijs vind je bij de bovenstaande overzicht met beste campingbedjes of bij de aanbiedingen Tectake campingbedjes.

Hauck Babycenter

De Hauck Babycenter is het meest luxe reisbed uit deze top drie. Het campingbedje met verstelbare bodem heeft veel overeenkomsten met de Sleep'n Play, maar er is de nodige luxe aan toegevoegd. Denk daarbij aan een babymobiel met leuke knuffels en een ingebouwde muziekdoos. Aan de zijkant bevindt zich een accessoirebakje voor luiers en andere accessoires.

Hauck campingbedje verstelbaar

Voor deze luxe betaal je dan wel zo'n 30 euro meer. Kijk in het bovenaan genoemde overzicht met alle campingbedjes of bij de aanbiedingen van Hauck campingbedjes voor alle gegevens en prijzen van dit beste campingbedje met in hoogte verstelbare bodem uit deze test.

Zie ook: Meer testen van campingbedjes
Foto bovenaan: Hauck


Samenvatting:
Zoek je een goed campingbedje met in hoogte verstelbare bodem? Hier vind je de drie beste campingbedjes met een verstelbare bodem uit de campingbedjes test. Deze beste campingbedjes met in hoogte verstelbare bodem zijn van Hauck (2x) en Tectake. Dit zijn goede en veilige campingbedjes met een bodem die in hoogte verstelbaar is.

Een reactie posten

0 Reacties