Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste goedkope elektrische fiets: Batavus Fonk E-Go

Redactie     13:38     No comments

beste goedkope elektrische fiets test batavus fong e-go

De belemmering om een elektrische fiets te kopen is voor veel mensen toch nog steeds de prijs. Een elektrische fiets is immers nog altijd een behoorlijk stukje duurder dan een gewone fiets. Toch zijn er in het lage prijs segment ook goede e-bikes te koop, zoals de Batavus Fonk E-Go, de beste elektrische fiets uit de laagste prijsklasse bij de AD Fietstest.De maximale prijs bij de goedkoopste elektrische fietsen is bij de test op 1.500 euro gesteld. De prijs van de Batavus Fonk E-Go, de beste elektrische fiets onder die prijs, ligt echter nog een stuk lager. Vooral als je bij de online aanbiedingen van de Batavus Fonk E-Go kijkt. De prijs ligt dan tot wel honderden euro's lager


Over de Batavus Fonk E-Go

De E-Go is de elektrische versie van de gewone Batavus Fonk. Deze beste goedkope elektrische fiets is te koop als damesfiets en als herenfiets. Het is een mooie e-bike die toch vrij minimalistisch is. Dat heeft vooral voor gebruik in de stad zijn voordelen. De ontwerpers hebben de fiets zo ontworpen dat je niet snel schade oploopt.

De verlichting is bijvoorbeeld dusdanig ontworpen dat deze niet beschadigd wordt in de fietsenstalling. De voorverlichting zit namelijk slim bovenop het stuur bevestigd. Ook zijn de kabels zo weggewerkt dat je niet in die zelfde stalling blijft haken en de boel beschadigd.


Ook met de wendbaarheid is rekening gehouden met gebruik van de fiets in de drukte. Deze elektrische fiets stuur je makkelijk door kleine straatjes en langs voetgangers. De e-bike trap licht, heeft een soepele ondersteuning en de comfortabele instap is fijn als je in het stadsverkeer regelmatig van de fiets moet.

De motor van deze e-bike is in het voorwiel weggewerkt en kent 5 ondersteuningsstanden. Je kunt kiezen uit drie accu's waarvan de actieradius van de meest krachtige verse kan oplopen tot ruim 160 kilometer. De Batavus Fonk E-Go mag dan in eerste instantie ontworpen zijn als elektrische stadsfiets, ook voor wat langere tochten is hij goed te gebruiken als zijn drie versnellingen wel wat weinig als je de fiets dagelijks voor langere afstanden wilt gebruiken.Maar verder is dit een prima e-bike, en een terechte winnaar bij de beste goedkope elektrische fietsen bij de AD Fietstest. Vooral als elektrische stadsfiets is dit een geweldige fiets.

Zie ook: Meer testen elektrische fietsen
Foto's: Sparta

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.