Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste speed pedelec: Stromer ST3

Redactie     14:57    


De Stromer ST3 is bij de AD Fietstest 2019 als beste speed pedelec getest. De Stromer ST3 is een hypermoderne snelle e-bike met ingebouwde fietscomputer vol snufjes en een krachtige motor die je snel langs alle files en naar je werk of andere bestemming brengt.

De als beste speed pedelec geteste Stromer ST3 is dan ook zeer populair bij forenzen. Een snelle elektrische fiets als deze is een zeer goed alternatief voor de auto. Zonder kosten voor benzine, parkeren of openbaar vervoer brengt deze fast e-bike je waar je zijn moet. Razendsnel, want snelheden ruim boven de 40 kilometer per uur zijn geen enkel probleem voor deze beste speed pedelec uit de AS Fietstest 2019.

Kijk voor de actuele laagste prijs voor deze beste speed pedelec bij de aanbiedingen van Stromer fietsen. Daar vind je ook aanbiedingen van de andere speed pedelecs van deze Zwitserse fabrikant van snelle e-bikes.


11 versnellingen maken het fietsen nog makkelijker en de Tekto hydraulische schijfremmen zorgen er voor dat je ook bij hoge snelheden snel en veilig kunt remmen. Het luxe comfortabele zadel van topfabrikant Brooks zorgt voor een hoog zitcomfort en ook de ergonomische handvatten zijn van dit topmerk. Ook alle andere onderdelen op deze beste speed pedelec zijn van hoge kwaliteit en goede fabrikanten.Stromer zelf tekent voor de motor, de Syno Drive achterwielmotor die fluisterstil is en zorgt voor een geweldig goede ondersteuning. Voor de in-frame accu kun je kiezen uit 3 versies en eveneens in het frame bevindt zich een computer die in contact staat met een app op je mobiele telefoon.Via de ze app kun je niet alleen de motor-instellingen aanpassen en updates van de fabrikant doorvoeren, je kunt de Stromer app ook gebruiken om je fiets te beveiligen. Je zet hem bijvoorbeeld via de app op "slot" (de motor wordt dan vergrendeld) en kunt hem natuurlijk ook weer vrijgeven. Dat kan ook vanaf een heel andere locatie als je iemand je fiets wilt laten gebruiken. Ook kun je via de app zien waar je fiets zicht bevindt (handig als je niet meer weet waar je hem hebt geparkeerd of bij diefstal). En zo kent deze Stromer app nog veel meer leuke en handige mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld veel gegevens over her gebruik van deze beste speed pedelec uitlezen.

Kijk wel uit met dat uitlezen als je aan het fietsen bent, want het display van deze snelle elektrische fiets zit niet op het stuur maar op het frame zelf. Kijk niet teveel naar beneden als je met 45 kilometer per uur over het asfalt schiet.

Zoals je op de foto's hierboven kunt zien is de Stromer ST3 in twee versies te koop waarvan je de eerste als damesfiets / unisex model kunt beschouwen. Het verschil, in de vorm van de fietsstang, is echter marginaal.

Kijk voor alle specificaties en prijzen van deze beste speed pedelec bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Stromer fietsen.

Kijk ook: Meer testen speed pedelecs
Foto's: Stromer

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.