Beste speed pedelec: Stromer ST3

Stromer ST3 beste speed pedelec test

De Stromer ST3 is bij de AD Fietstest als beste speed pedelec getest. De Stromer ST3 is een hypermoderne snelle e-bike met ingebouwde fietscomputer vol snufjes en een krachtige motor die je snel langs alle files en naar je werk of andere bestemming brengt.

Een alternatief voor auto en OV

De als beste speed pedelec geteste Stromer ST3 is dan ook zeer populair bij forenzen. Een snelle elektrische fiets als deze is een zeer goed alternatief voor de auto. Zonder kosten voor benzine, parkeren of openbaar vervoer brengt deze fast e-bike je waar je zijn moet. Razendsnel, want snelheden ruim boven de 40 kilometer per uur zijn geen enkel probleem voor deze beste speed pedelec uit de AD (Algemeen Dagblad) Fietstest.

Aanbiedingen Stromer speed pedelecs

Kijk voor de actuele laagste prijs voor deze beste speed pedelec bij de onderstaande aanbiedingen van Stromer fietsen. Daar vind je ook aanbiedingen van de andere speed pedelecs van deze Zwitserse fabrikant van snelle e-bikes.

Ook vind je hier onder de aanbiedingen van andere speed pedelec fabrikanten.Stromer beste speed pedelec test

Beste speed pedelec test: Stromer ST3

De Stromer ST3 is een fast e-bike van de hoogste kwaliteit. Met een krachtige motor, een soepele ondersteuning en een accu met uithoudingsvermogen. 

11 versnellingen maken het fietsen nog makkelijker en de Tekto hydraulische schijfremmen zorgen er voor dat je ook bij hoge snelheden snel en veilig kunt remmen. Het luxe comfortabele zadel van topfabrikant Brooks zorgt voor een hoog zitcomfort en ook de ergonomische handvatten zijn van dit topmerk. Ook alle andere onderdelen op deze beste speed pedelec zijn van hoge kwaliteit en goede fabrikanten.

Stromer zelf tekent voor de motor, de Syno Drive achterwielmotor die fluisterstil is en zorgt voor een geweldig goede ondersteuning. Voor de in-frame accu kun je kiezen uit 3 versies en eveneens in het frame bevindt zich een computer die in contact staat met een app op je mobiele telefoon.

Stromer ST3 beste fast e-bike test


Via de ze app kun je niet alleen de motor-instellingen aanpassen en updates van de fabrikant doorvoeren, je kunt de Stromer app ook gebruiken om je fiets te beveiligen. 

Je zet de fast e-bike bijvoorbeeld via de app op "slot" (de motor wordt dan vergrendeld) en kunt hem natuurlijk ook weer vrijgeven. Dat kan ook vanaf een heel andere locatie als je iemand je fiets wilt laten gebruiken. 

Ook kun je via de app zien waar je speed pedelec zich bevindt (handig als je niet meer weet waar je hem hebt geparkeerd of bij diefstal). 

En zo kent deze Stromer app nog veel meer leuke en handige mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld veel gegevens over her gebruik van deze beste speed pedelec uitlezen.

Kijk wel uit met dat uitlezen als je aan het fietsen bent, want het display van deze snelle elektrische fiets zit niet op het stuur maar op het frame zelf. Kijk niet teveel naar beneden als je met 45 kilometer per uur over het asfalt schiet.

Zoals je op de foto's hierboven kunt zien is de Stromer ST3 speed pedelec in twee versies te koop waarvan je de eerste als damesfiets / unisex model kunt beschouwen. Het verschil, in de vorm van de fietsstang, is echter marginaal.

Stromer speed e-bikes

Stromer is een fabrikant van e-bike uit Zwitserland die gespecialiseerd is in premium speed pedelecs. Stromer doet heel veel aan de ontwikkeling van deze snelle e-bikes en biedt een hele reeks speed pedelecs van hoge kwaliteit aan. 

De Stromer ST3 is hun belangrijkste en meest verkochte speed pedelec, maar het assortiment aan Stromer speed bikes is groter. Zo heb je ook de Stromer ST1, de Stromer ST2 (en ST2 Pinion), de Strpmer ST5 en de Stromer ST7. 

Bij de bovenstaande Stromer aanbiedingen kun je al deze Stromer speed pedelecs relatief goedkoop kopen.

Kijk voor alle specificaties en prijzen van deze beste speed pedelec bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Stromer fietsen.

Kijk ook: Meer testen speed pedelecs
Foto's: Stromer

Onderwerp:
Bij de AD Fietstest 2019 is de Stromer ST3 als beste speed pedelec getest. Hier alle informatie en aanbiedingen van deze beste snelle e-bike uit de speed pedelec test.

Een reactie posten

0 Reacties