Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste campingbedje (standaard model)

Een Hauck campingbed en een Koelstra campingbedje zijn als beste campingbedje getest. Hier informatie en aanbiedingen van deze beste campingbedjes uit de test.


Bij de campingbedjes test kijken we dit keer naar de eenvoudige (maar heel goede) campingbedjes, namelijk de standaard modellen. Wil je een pop up campingbedje of een campingbedje met in hoogte verstelbare bodem? Kijk dan bij de andere testen van campingbedjes.


We hebben hieronder twee campingbedjes. We beginnen met het meest goedkope campingbedje van de twee, en hebben daarna nog een tweede goed campingbedje, die iets minder goedkoop is, maar wel is voorzien van wieltjes zodat je het campingbedje kunt verrijden.

We hebben een beknopte beschrijving van ieder campingbedje. Kijk voor alle specificaties, gebruikers ervaringen en de actuele prijzen bij de vermelde productlinks. Of kijk bij het onderstaande overzicht voor nog veel meer (circa 300) campingbedjes met alle prijzen en informatie.

Beste campingbedje goedkoop: Hauck Dream ‘N Play Plus

De Hauck Dream ‘N Play Plus mag dan als eenvoudig en relatief goedkoop campingbedje worden bestempeld. Dit is wel een heel goed, praktisch campingbed. Het snel en makkelijk in elkaar te zetten en heel compact om mee te nemen en op te bergen.

beste campingbedje goedkoop

Kenmerken Hauck Dream ‘N Play Plus
  • Grote gaasvensters aan weerzijde
  • Dankzij het praktische kruipluik hoef je kinderen er niet uit te tillen, ze kunnen zelf uit het bedje kruipen als je het luik voor ze opent.
  • Wordt geleverd met opvouwbaar matras en draagtas.
  • Optioneel is er een verhoging verkrijgbaar die je als commode kunt gebruiken.
  • Heel voordelig campingbedje.
Kijk bij de bovenstaande productlink voor de actuele prijs en de specificaties van dit beste goedkope campingbedje.


Beste campingbedje eenvoudig met wieltjes: Koelstra Travelsleeper T5

Mis je bij de Hauck Dream ‘N Play Plus de wieltjes? Kijk dan bij de Koelstra Travelsleeper T5. Wieltjes maken het verplaatsen van een eenmaal geplaatst campingbed een stuk makkelijker.

Evenals de Hauck kun je dit Koelstra campingbedje snel en makkelijk inklappen en uitklappen. Dat maakt dit Koelstra campingbedje ideaal voor een logeerpartij, vakantie of bij een familiebezoek waarbij je de kleine even tussendoor wilt laten slapen. 


Het Koelstra campingbed is gemaakt van sterke materialen zoals staal en hard kunststof en de hoeken zijn versterkt met sterk polyester. Dit campingbedje gaat vele kinderen mee. Ook bij dit beste campingbedje van Koelstra wordt een draagtas en een basis matras meegeleverd.

Kenmerken Koelstra Travelsleeper T5 campingbed
  • Dit campingbedje beschikt aan één kopkant over wieltjes zodat je hem makkelijk kunt verrijden.
  • Wordt geleverd met opvouwbaar matras en draagtas.
  • Open zijkanten voor goede luchtcirculatie en goed zicht.
  • Met kruipluik (zie foto boven).
  • Campingbedje voorzien van wieltjes om het bedje te verrijden.
Kijk bij de bovenstaande productlink voor de actuele prijs en alle specificaties van dit Koelstra campingbedje, het beste campingbedje op wieltjes.

Kijk in het bovenstaande overzicht met alle campingbedjes voor alle informatie en de prijs van deze beste campingbedjes en van alle andere goede campingbedjes.


Foto bovenaan: Koelstra campingbedje


Samenvatting:
Hier kijken we naar de twee beste campingbedjes. Het betreft standaard goedkope campingbedjes. Kijk bij de andere campingbedjes test voor luxere campingbedjes met een verstelbare bodem. Hier hebben we het relatief goedkope campingbedje van Hauck en een iets duurder Koelstra campingbedje met wieltjes. Je vindt hier de kenmerken van dit Hauck campingbedje en Koelstra campingbedje.

Een reactie posten

0 Reacties