Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste stuntstep: Black Dragon stuntstepje

Informatie en aanbiedingen over de Black Dragon stuntstep van Nijman, de beste stuntstep uit de test van stepjes.

Black Deagon stuntstep beste in test stuntsteppen

Een stuntstep is een stevig stepje. De naam zegt het al, met een stuntstepje moet gestunt worden. Dat vereist een stuntstep die tegen een stootje kan en die niet beschikt over onnodige onderdelen die alleen maar kapot kunnen gaan. Hier kijken we naar de beste stuntstep.


Eigenlijk is een stuntstep maar een eenvoudige step. Een goede stuntstep is niet inklapbaar en niet verstelbaar. Dit brengt namelijk alleen maar onderdelen en scharnieren met zich mee die kapot kunnen gaan. Eenvoud is juist een voordeel bij een stuntstep.

Beste stuntstepje: Black Dragon

Als beste stuntstep is de Nijdam Black Dragon Stunt Scooter getest. Een stuntstepje die in tegenstelling tot wat zijn naam doet vermoeden in vele kleuren te koop is. 

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van de Black Dragon stuntstep voor alle specificaties, uitvoeringen en prijzen van deze beste stuntstep.

Black Dragon stuntstep

Black Dragon stuntstepStevig is de Black Dragon Stunt Scooter stuntstep zeker. Deze step beschikt over een extra sterke rechthoekige frame-constructie gemaakt van aluminium waar het kan (licht, dus snel) en heavy duty staal waar het moet (sterk dus veilig). 

Hoe klein het stepje ook oogt, zolang je maar niet zwaarder bent dan 100 kilo kun je je uitleven op deze beste stuntstep.

Stuntstep Black Dragon
Black Dragon stuntstep, voetenplank


Aan de uiteinden van het stuur bevinden zich rubberen handgrepen die aan het uiteinde zijn voorzien van een stootbescherming. Op het achterwiel van deze stuntstep bevindt zich een voetrem. De wielen zijn van massief rubber met een aluminium kern.

BlackDragon stuntstep

BlackDragon stuntstep


Product van Nijdam

Achter het stuntstep merk Black Dragon gaat het Nederlandse kwaliteitsmerk Nijdam schuil. Nijdam is onder andere een toonaangevende fabrikant van schaatsen, rolschaatsen en skeelers. Met de Black Dragon hebben ze ook hun naam bij de stuntsteppen gevestigd.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor prijzen, specificaties, reviews en ervaringen van gebruikers van de stepjes.

Zie ook:

Onderwerp:
Wat is de beste stuntstep? De Nijdam Black Dragon Stunt Scooter is als beste stuntstep getest. Hier alle informatie en aanbiedingen van de Black Dragon stuntstep, de beste stuntstep uit de test van stuntsteppen.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik leen het stuntstepje van mijn zoon regelmatig of even naar het dorp of naar het station te steppen. Een stuntstep is ook een lekkere kleine step om in plaats van een vouwfiets te gebruiken. Ik step er mee naar het station, neem hem mee in de trein, en step in de stad naar mijn bestemming. Dat gaat veel sneller dan lopen en kost me ook minder tijd en geld dan dat ik de stadsbus pak.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.