Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste stuntstep: Black Dragon Stunt Scooter stuntstepje

Redactie     18:55    


Een stuntstep is een stevig stepje. De naam zegt het al, met een stuntstepje moet gestunt worden. Dat vereist een stuntstep die tegen een stootje kan en die niet beschikt over onnodige onderdelen die alleen maar kapot kunnen gaan. Hier kijken we naar de beste stuntstep.


Eigenlijk is een stuntstep maar een eenvoudige step. Een goede stuntstep is niet inklapbaar en niet verstelbaar. Dit brengt namelijk alleen maar onderdelen en scharnieren met zich mee die kapot kunnen gaan. Eenvoud is juist een voordeel bij een stuntstep.

Beste stuntstepje: Black Dragon

Als beste stuntstep is de Nijdam Black Dragon Stunt Scooter getest. Een stuntstepje die in tegenstelling tot wat zijn naam doet vermoeden in vele kleuren te koop is. Kijk bij de aanbiedingen van de Black Dragon stuntstep voor alle specificaties, uitvoeringen en prijzen van deze beste stuntstep.


Black Dragon stuntstep

Black Dragon stuntstepStevig is de Black Dragon Stunt Scooter stuntstep zeker. Deze step beschikt over een extra sterke rechthoekige frame-constructie gemaakt van aluminium waar het kan (licht, dus snel) en heavy duty staal waar het moet (sterk dus veilig). Hoe klein het stepje ook oogt, zolang je maar niet zwaarder bent dan 100 kilo kun je je uitleven op deze beste stuntstep.

Stuntstep Black Dragon
Black Dragon stuntstep, voetenplank


Aan de uiteinden van het stuur bevinden zich rubberen handgrepen die aan het uiteinde zijn voorzien van een stootbescherming. Op het achterwiel van deze stuntstep bevindt zich een voetrem. De wielen zijn van massief rubber met een aluminium kern.

BlackDragon stuntstep

BlackDragon stuntstep


Product van Nijdam

Achter het stuntstep  merk Black Dragon gaat het Nederlandse kwaliteitsmerk Nijdam schuil. Nijdam is onder andere een toonaangevende fabrikant van schaatsen, rolschaatsen en skeelers. Met de Black Dragon hebben ze ook hun naam bij de stuntsteppen gevestigd.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor prijzen, specificaties, reviews en ervaringen van gebruikers van de stepjes.

Zie ook:

Onderwerp:
Wat is de beste stuntstep? De Nijdam Black Dragon Stunt Scooter is als beste stuntstep getest. Hier alle informatie en aanbiedingen van de Black Dragon stuntstep, de beste stuntstep uit de test van stuntsteppen.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.