De'Longhi Icona Vintage beste retro waterkoker

Een DeLonghi waterkoker is de beste retro waterkoker uit de test. Hier informatie en aanbiedingen van deze beste waterkoker en meer van dit soort design waterkokers.

Beste retro waterkoker test

De De'Longhi Icona Vintage is een echte retro waterkoker om te zien. Maar vergis je niet in het uiterlijk van deze wolf in schaapskleren. De De'Longhi Icona Vintage is een moderne waterkoker van hoge kwaliteit met bovengemiddelde mogelijkheden. De beste retro waterkoker van dit moment.

Kijk hieronder voor aanbiedingen van de De'Longhi Icona Vintage waterkoker en andere mooie en goede retro waterkokers. In het tweede overzicht vind je nog heel veel meer retro waterkokers, o.a. van MOA, Russell Hobbs, Westinghouse, Taylor Swoden en Able & Borret, maar ook van Tomado, Inventum en andere waterkoker fabrikanten.


Beste retro waterkoker: De'Longhi Icona Vintage 

De'Longhi Icona Vintage kent vele voordelen ten opzichte van de meeste andere waterkokers. Hieronder kijken we naar de eigenschappen van deze beste retro waterkoker.

Groot genoeg voor een heel gezin

Zet je een flinke pot thee voor het hele gezin, een groep vrienden of de verjaardagsvisite? Of wil je een pan vol kokend water voor de pasta? Geen probleem met de De'Longhi Icona Vintage. Deze retro waterkoker heeft namelijk een reservoir van 1,7 liter. Dat is heel veel kokend water. Minder kan natuurlijk ook.

Beste waterkoker retro test DeLonghi
Retro waterkokers DeLonghi

Maar of je nu weinig of veel water kookt. Het is snel klaar. Met 2.000 watt is dit namelijk ook een krachtige waterkoker. Met deze beste retro waterkoker van DeLonghi kook je snel en in één keer grote hoeveelheden water.

Mooi design

Maar het zijn niet eens zijn geweldige prestaties, maar zijn mooie uiterlijk die de meeste kopers over de streep trekt. Deze design waterkoker is heel stijlvol vormgegeven in een elegant retro design dat aan de jaren vijftig doet denken. Dat komt mede door de stijlvolle verchroomde details en natuurlijk de vorm van een koffiekan uit die tijd.

Je kunt ook nog eens kiezen uit vier verschillende kleuren. Zwart, beige, groen en blauw.

Kenmerken

Maar hoe retro deze waterkoker er ook uitziet, qua techniek is het één van de modernste waterkokers. Met bijvoorbeeld een antikalk-filter dat je kunt uitnemen om te reinigen. Met een drievoudig veiligheidssysteem. De retro waterkoker slaat af als het water kookt, maar ook als je de kan van de voet afneemt en wanneer er sprake is van oververhitting. Ook antislip voetjes zorgen voor veiligheid.

Retro waterkoker

Verder kun je de waterkoker 360 graden draaien en er is een mogelijkheid om het snoer in de waterkoker op te bergen. Het waterniveau is aan de achterzijde van de waterkoker makkelijk af te lezen en de metalen behuizing is veel sterker en duurzamer dan de kunststof behuizing van veel andere waterkokers.

Dit brengt ons wel op een klein nadeel. De metalen behuizing is enkelwandig wordt wel heet. Een tweede nadeel is dat deze retro waterkoker niet over temperatuurstanden beschikt dus je kunt geen lagere temperaturen dan het kookpunt instellen.

Nog veel meer waterkokers!

Of kijk wat er allemaal nog meer aan goede waterkokers te koop is. Hier boven vind je nog ruim 300 andere retro waterkokers. Via snelle selectiemogelijkheden kun je uit al deze retro waterkokers de voor jou beste retro waterkoker tegen de laagste prijs selecteren.

Of kijk op Beste Waterkoker Kopen voor nog veel meer waterkokers, aanbiedingen van de beste winkels om goedkoop een goede waterkoker te kopen en tips en informatie voor bij het kiezen en kopen van de voor jou beste waterkoker.

Zie ook: Meer testen waterkokers


Onderwerpen:
De Longhi Icona Vintage waterkoker is de beste retro waterkoker uit de waterkoker test. Hier alle informatie over deze beste retro waterkoker en aanbiedingen van deze vintage waterkoker en meer mooie en goede retro waterkokers. 

Een reactie posten

0 Reacties