Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De'Longhi Icona Vintage beste waterkoker test

Redactie     16:41     No comments


De De'Longhi Icona Vintage is een echte retro waterkoker om te zien. Maar vergis je niet in het uiterlijk van deze wolf in schaapskleren. De De'Longhi Icona Vintage is een moderne waterkoker van hoge kwaliteit met bovengemiddelde mogelijkheden. De beste waterkoker van dit moment.


Beste waterkoker: De'Longhi Icona Vintage 

De'Longhi Icona Vintage kent vele voordelen ten opzichte van de meeste andere waterkokers. Hieronder kijken we naar de eigenschappen van deze beste waterkoker.

Groot genoeg voor een heel gezin

Zet je een flinke pot thee voor het hele gezin, een groep vrienden of de verjaardagsvisite? Of wil je een pan vol kokend water voor de pasta? Geen probleem met de De'Longhi Icona Vintage. Deze waterkoker heeft namelijk een reservoir van 1,7 liter. Dat is heel veel kokend water. Minder kan natuurlijk ook.
Maar of je nu weinig of veel water kookt. Het is snel klaar. Met 2.000 watt is dit namelijk ook een krachtige waterkoker. Hiermee kook je snel en in één keer grote hoeveelheden water.

Mooi design

Maar het zijn niet eens zijn geweldige prestaties, maar zijn mooie uiterlijk die de meeste kopers over de streep trekt. Deze design waterkoker is heel stijlvol vormgegeven in een elegant retro design dat aan de jaren vijftig doet denken. Dat komt mede door de stijlvolle verchroomde details en natuurlijk de vorm van een koffiekan uit die tijd.

Je kunt ook nog eens kiezen uit vier verschillende kleuren. Zwart, beige, groen en blauw.

Kenmerken

Maar hoe retro deze waterkoker er ook uitziet, qua techniek is het één van de modernste waterkokers. Met bijvoorbeeld een antikalk-filter dat je kunt uitnemen om te reinigen. Met een drievoudig veiligheidssysteem. De waterkoker slaat af als het water kookt, maar ook als je de kan van de voet afneemt en wanneer er sprake is van oververhitting. Ook antislip voetjes zorgen voor veiligheid.


Verder kun je de waterkoker 360 graden draaien en er is een mogelijkheid om het snoer in de waterkoker op te bergen. Het waterniveau is aan de achterzijde van de waterkoker makkelijk af te lezen en de metalen behuizing is veel sterker en duurzamer dan de kunststof behuizing van veel andere waterkokers.

Dit brengt ons wel op een klein nadeel. De metalen behuizing is enkelwandig wordt wel heet. Een tweede nadeel is dat deze waterkoker niet over temperatuurstanden beschikt dus je kunt geen lagere temperaturen dan het kookpunt instellen.

Deze waterkoker voordelig online kopen

Kijk bij de aanbiedingen van De'Ĺonghi waterkokers voor deze beste waterkoker tegen een lage prijs.

Of kies uit meer dan 1.000 waterkokers!

Of kijk wat er allemaal nog meer aan goede waterkokers te koop is. Bij de aanbiedingen ruim 1000 waterkokers vind je ze allemaal, en (belangrijker nog) je kunt ze allemaal doorzoeken, en via snelle selectiemogelijkheden uit deze 1.000 waterkokers de voor jou beste waterkoker tegen de laagste prijs selecteren.

Zie ook: Meer testen waterkokers


Onderwerpen:
De Longhi waterkoker beste waterkoker in de test, DeLonghi Icona Vintage waterkoker, beste waterkokers test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.