Beste elektrische koelbox

Beste elektrische koelbox uit de test en andere goede elektrische koelboxen. Ook voor in de auto en goede koelboxen die tevens kunnen verwarmen.

Beste koelbox elektrisch

Een elektrische koelbox, of thermo-elektrische koelbox zoals ze officieel heten, is een koelbox met een eigen elektrische koeling. Een elektrische koelbox is dus in feite een klein koelkastje dat zelfstandig kan koelen. De beste elektrische koelboxen kun je ook in de auto gebruiken via de 12V aansluiting (de "sigaretten-aansteker"). Maar wat is de beste elektrische koelbox?


Beste koelbox voor onderweg

De Tristar 26 liter thermo elektrische koelbox is getest als beste elektrische koelbox voor onderweg. Er is ook een kleinere (20 liter) versie van deze beste elektrische koelbox. Dat is natuurlijk handzamer en neemt minder ruimte in de auto in. 

En er is een grote 40 liter versie met nog meer ruimte voor al je eten en drinken. Welke van deze drie thermo-elektrische koelboxen de voor jou beste elektrische koelbox is hangt af van de ruimte die je nodig hebt.

Kijk voor alle lage actuele prijzen van deze beste elektrische koelboxen bij de onderstaande aanbiedingen van Tristar koelboxen. Bij de aanbiedingen van alle elektrische koelboxen vind je nog circa 100 andere goede elektrische koelboxen.


Koelbox in de auto

Dat koelen in de auto is natuurlijk een enorme nuttige toevoeging, vooral bij lange ritten zoals op een autovakantie. Het eten en drinken in de koelbox blijft dan net zo koud als bij vertrek, ook al rij urenlang in de zon.

Ook op een camping is een goede elektrische koelbox een bijzonder nuttig apparaat. Maar bijvoorbeeld als je naar de supermarkt gaat, en niet meteen naar huis rijdt is een thermo elektrische koelbox in de auto een uitkomst. Je autokoelkastje houdt de bederfelijke boodschappen koel.

Koelboxen die kolen en verwarmen

Terug naar de Tristar koelboxen die als beste elektrische koelbox zijn getest.

Extra handig aan een deel van de Tristar elektrische koelboxen is dat deze niet alleen koelen maar ook kunnen verwarmen (of warm houden). Dat is handig als je bijvoorbeeld afhaal maaltijden ophaalt of iemand een warme maaltijd wil brengen.

De Tristar koelboxen die naast koelen ook kunnen verwarmen herken je aan het luchtrooster in het deksel (zie foto hier onder).

De Tristar koelboxen zijn makkelijk mee te nemen. De als beste elektrische koelbox geteste 26 liter versie weegt bijvoorbeeld maar 4,6 liter. Ook het geïntegreerde handvat maakt deze thermo-elektrische koelbox makkelijk om mee te nemen.


Tristar koelbox elektrisch

Tristar koelbox elektrisch


Maar waar je deze Tristar thermo elektrische koelboxen ook gebruikt, in de auto, op de camping of gewoon thuis als extra koeling op een feestje, het zijn prima koelboxen waarmee je tot wel 18 graden onder de omgevingstemperatuur kunt koelen of wel tot maximaal 65 graden Celcius kunt verwarmen. 

Over de energiekosten hoef je je daarbij niet druk te maken want deze beste elektrische koelboxen gebruiken maar weinig stroom, wat bewezen wordt door het zeer energiezuinige A++ energielabel.

Koelen doet deze koelbox als de beste. Het lijkt wel een klein mobiel koelkastje. Ideaal voor in de auto, caravan en boot. In eco-modus zijn de koelprestaties iets minder, maar dat is logisch,

Gebruik je het snoer niet, omdat je de koelbox bijvoorbeeld in de hand meeneemt, dan is het handig dat de beste elektrische koelbox beschikt over een praktisch snoeropbergsysteem.

Voordeliger alternatief

Bij de aanbiedingen van Tristar elektrische koelboxen kom je ook een goedkopere 22 liter elektrische koelbox tegen. Hou er rekening mee dat deze goedkope elektrische koelbox van een andere serie is en bijvoorbeeld niet kan verwarmen. Dat kun je zien aan het feit dat er in het deksel geen luchtrooster zit (foto onder).


Tristar goedkope koelbox elektrisch

Tristar goedkope koelbox elektrisch


Belangrijker dan het ontbreken van de verwarmingsfunctie is dat deze goedkope elektrische koelbox alleen over een 12V auto-stekker beschikt. 

Om deze thermo-elektrische koelbox aan een gewoon stopcontact te hangen is een optionele omvormer nodig die hem uiteindelijk bijna net zo duur maakt. Dit goedkope alternatief is dus alleen interessant als je geen gebruik van een gewoon stopcontact wilt maken.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Tristar elektrische koelboxen voor de genoemde thermo-elektrische koelboxen of bij alle koelboxen met autolader voor alle koelboxen die je in de auto kunt koelen.

Zie ook: Meer beste koelboxen uit de test


Onderwerpen:
Wat is de beste elektrische koelbox? Tristar koleboxen zijn als beste elektrische koelbox getest. Dit is de beste elektrische koelbox voor in auto en de beste elektrische koelbox voor onderweg. De luxe versie van deze beste thermo elektrische koelbox kan naast koelen ook verwarmen en warm houden, 

Een reactie posten

0 Reacties