Curver koelbox: Beste koelbox voor een dagje uit

De beste koelbox uit de test voor als je een dage op pad gaat. Bijvoorbeeld naar het strand, zwembad of recreatie gebied.

Beste goedkope koelbox test

Koelboxen heb je tegenwoordig in diverse soorten, variƫrend van een eenvoudige koelbox van twee tientjes tot elektrische koelboxen van rond de 1.000 euro die je mobiele koelkastjes zou kunnen noemen. Hier houden we het eenvoudig en kijken naar de beste koelbox voor een dagje uit.

Deze beste koelbox voor een dagje weg is een conventionele (dus niet elektrische koelbox). Liever een elektrische koelbox, die wel actief koelt, kijk dan bij de andere testen van koelboxen.

Of kijk in het overzicht aanbiedingen alle koelboxen om zelf je beste koelbox te vinden. In dat overzicht vind je meer dan 500 koelboxen!

De als beste koelbox geteste koelbox voor een dagje weg is  een eenvoudige en goedkope koelbox van goede kwaliteit. Een koelbox zonder eigen elektrische koeling die je gewoon met koelelementen uit de vriezer koelt.

Curver koelbox: Beste eenvoudige (niet elektrische) koelbox

Bij de beste koelbox voor een dagje uit is elektrische koeling meestal niet nodig. Je vult de Curver koelbox met het eten en drinken voor die dag. Je plaatst daar koelelementen uit de vriezer bij, en je hebt 18 uur lang gekoeld eten en drinken.

De aanbevolen beste koelbox voor een dagje weg is de 22 liter versie van de Curver koelbox. Deze eenvoudige maar goede koelbox is ook in andere formaten in het bovenstaande overzicht te vinden (10 liter en 32 liter) maar deze middelste maat is de beste maat voor een dagje weg. 

Er passen bijvoorbeeld 1,5 liter flessen in (wat in de kleine versie niet lukt) en deze maat is handzamer en kost minder ruimte in de auto dan de grootste versie.

Bij de aanbiedingen van Curver koelboxen vind je deze beste koelbox in alle maten tegen een lage prijs.Curver koelbox
Curver koelbox


Voor welk formaat je ook kiest, de Curver koelbox is een praktische koelbox van goede kwaliteit. Dankzij de dubbele wanden met een isolerende laag blijft de inhoud langer koel dan in andere koelboxen. Tot wel achttien uur. 

Verder wordt de Curver koelbox hermetisch afgesloten als je de draaghendel naar beneden klikt. De buitenlucht krijgt dan geen kans om bij je eten en drinken te komen.

Deze beste koelbox uit de test is tevens de beste goedkope koelbox.

Kijk bij het bovenstaande overzicht met alle aanbiedingen voor deze beste koelbox en andere goede koelboxen tegen de laagste prijzen.


Samenvatting:
Koelboxen heb je elektrisch en niet elektrisch. Hier kijken we naar de beste koelboxen zonder elektrische koeling. Deze beste koelbox uit de test is van Curver. Deze beste koelbox houdt je eten en drinken koud door goede isolatie, eventueel geholpen door koelelementen uit de vriezer. Dit is de beste goedkope koelbox. Kijk hierboven voor deze beste koelbox uit de test van Curver en andere beste koelboxen uit de test (ook elektrisch).


Een reactie posten

0 Reacties