Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste koelbox voor een dagje uit

Redactie     20:25     No comments


Koelboxen heb je tegenwoordig in diverse soorten, variƫrend van een eenvoudige koelbox van twee tientjes tot koelboxen van rond de 1.000 euro die je mobiele koelkastjes zou kunnen noemen. Hier houden we het eenvoudig en kijken naar de beste koelbox voor een dagje uit.


Dit betreft een eenvoudige en goedkope koelbox van goede kwaliteit. Een koelbox zonder eigen elektrische koeling die je gewoon met koelelementen uit de vriezer koelt. Ben je op zoeknaar een meer geavanceerde elektrische koelbox? Kijk dan bij de andere testen van koelboxen.

Voor deze beste koelbox voor een dagje uit is elektrische koeling niet nodig. Je vult de koelbox met het eten en drinken voor die dag. Plaatst daar koelelementen uit de vriezer bij, en je hebt 18 uur lang gekoeld eten en drinken.

Het betreft de 22 liter versie van de koelbox van Curver. Kijk in het overzicht aanbiedingen alle koelboxen voor alle informatie en prijzen van deze beste koelbox voor een dagje uit. Je vindt daar ook nog aanbiedingen van honderden andere goede koelboxen.

Beste koelbox dagje uit: Curver 

De aanbevolen beste koelbox voor een dagje weg is de 22 liter versie van de Curver koelbox. Deze eenvoudige maar goede koelbox is ook in andere formaten in het bovenstaande overzicht te vinden (11 liter en 32 liter) maar deze middelste maat is de beste maat voor een dagje weg. Er passen bijvoorbeeld 1,5 liter flessen in (wat in de kleine versie niet lukt) en deze maat is handzamer en kost minder ruimte in de auto dan de grootste versie.


Dankzij de dubbele wanden met een isolerende laag blijft de inhoud langer koel dan in andere koelboxen. Tot wel achttien uur. Verder wordt de koelbox hermetisch afgesloten als je de draaghendel naar beneden klikt. De buitenlucht krijgt dan geen kans om bij je eten en drinken te komen.

Kijk bij het bovenstaande overzicht met alle aanbiedingen voor deze beste koelbox en andere goede koelboxen tegen de laagste prijzen.


Onderwerpen:
Beste koelbox test, beste goedkope koelbox.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.