Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste besproeiingspomp

Redactie     08:55    


Als je een sloot of ander watertje naast je tuin hebt is het zonde om de tuin met drinkwater te besproeien. Een besproeiingspomp kan dan een interessante aankoop zijn.  Met zo'n waterpomp voor de tuin die je het milieu een plezier, en je bespaart op kraanwater.

Één merk steekt er bovenuit bij de besproeiingspompen, en dat is Gardena. Hieronder geven wij informatie over deze beste besproeiingspompen voor je tuin van Gardena.

Alle prijzen en meer informatie kun je terugvinden bij de aanbiedingen van Gardena besproeiingspompen.

Gardena 3000 besproeiingspomp

Het basismodel van de Gardena besproeiingspomp is de Gardena 3000. Dit is een instapmodel die je voor een prijs onder de 100 euro aanschaft, maar wel een waterpomp van zeer hoge kwaliteit. Een ideale pomp voor het met natuurwater besproeien van je tuin, maar ook voor bijvoorbeeld het leegpompen van een vijver of zwembad. Het is ook de beste zwembadpomp.


Deze beste besproeiingspomp uit de test staat stevig op zijn rubberen voetjes en geeft maar weinig trillingen en geluid als hij aan het werk is. Via de ergonomische handgreep breng je de tuinpomp makkelijk naar een andere plek.

Aan het eind van het seizoen kun je via een aftapschroef het achtergebleven water uit de pomp laten lopen. Dit voorkomt bevriezing.

Alles is van hoge Gardena kwaliteit, met bijvoorbeeld een keramische bescherming en een dubbele afdichting tussen de motor en het loopwerk. Overbelasting wordt voorkomen via een thermische beveiligingsschakelaar.

Je kunt de Gardena besproeiingspomp los kopen of in combinatie met een aanzuigslang en een tuinslang zodat je meteen aan het werk kan.

Andere Gardena besproeiingspompen

Het bovenstaande basismodel is een 600 Watt waterpomp met een toevoercapaciteit van 3.100 liter per uur. Dat is ruim genoeg voor welke particuliere tuin dan ook. 

Toch is deze best geteste besproeiingspomp een instapmodel want verder bestaat de serie nog uit de Gardena 3500 (800 Watt, 3600 liter), de Gardena 4000 (1.100 watt 4000 liter), de Gardena 5000 (1.300 watt, 5000 liter) en de Gardena 6000 Inox (1.300 watt, 6000 liter).


Voor een normale tuin kun je echter gewoon kiezen voor het instapmodel, de Gardena 3000 besproeiingspomp. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Gardena besproeiingspompen voor alle informatie en laagste prijs voor deze beste besproeiingspomp voor je tuin.

Zie ook: Meer testen benodigdheden bewateren tuin.


Samenvatting:
Waarom drinkwater verspillen aan het bewateren van de tuin als je naast een sloot of ander water woont. Hierboven vind je de Gardena 3000 waterpomp, de beste besproeiingspomp uit de test, Ook voor het leegpompen van je zwembad of vijver is dit een goede waterpomp.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.