Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste besproeiingspomp (beregeningspomp, waterpomp, tuinpomp)

 

De beste besproeiingspomp uit de test, die tevens de beste zwembadpomp is. Kijk hier deze beste waterpomp / tuinpomp / beregeningspomp..

Beste besproeiingspomp / zwembadpomp / waterpomp / tuinpomp Gardena

Als je een sloot of ander watertje naast je tuin hebt is het zonde om de tuin met drinkwater te besproeien. Een besproeiingspomp kan dan een interessante aankoop zijn.  Met zo'n waterpomp voor de tuin doe je het milieu een plezier, en je bespaart op kraanwater.

Één merk steekt er bovenuit bij de waterpompen voor de tuin, en dat is Gardena. Hieronder geven wij informatie over deze beste besproeiingspompen voor de tuin van Gardena.

Waterpomp aanbiedingen

Alle prijzen en meer informatie kun je terugvinden bij de onderstaande aanbiedingen van Gardena pompen.


Hierboven vind je aanbiedingen van de besproeiingspompen, tuinpompen, dompelpompen en andere waterpompen van Gardena en andere goede fabrikanten. Via selectiemogelijkheden kun je makkelijk de voor jou beste besproeiingspomp, beste beregeningspomp, beste zwembadpomp, beste tuinpomp of andere beste waterpomp voor jouw toepassingen vinden.

Gardena 3000 besproeiingspomp

Het basismodel van de Gardena besproeiingspomp is de Gardena 3000. Dit is een instapmodel die je voor een prijs onder de 100 euro aanschaft, maar wel een waterpomp van zeer hoge kwaliteit. Voor gebruik thuis (in de tuin) is dit vaak de beste waterpomp.

Deze Gardena besproeiingspomp is een ideale pomp voor het met natuurwater besproeien van je tuin, (bijvoorbeeld met water uit de sloot) maar ook voor bijvoorbeeld het leegpompen van een vijver of het leegpompen van een zwembad. 

Deze beste besproeiingspomp is tevens de beste zwembadpomp.

Beste waterpomp / zwembadpomp / besproeiingspomp / tuinpomp Gardena

Gardena 3000 besproeiingspomp / waterpomp

Deze beste besproeiingspomp uit de test staat stevig op zijn rubberen voetjes en geeft maar weinig trillingen en geluid als hij aan het werk is. Via de ergonomische handgreep breng je de Gardena tuinpomp makkelijk naar een andere plek.

Aan het eind van het seizoen kun je via een aftapschroef het achtergebleven water uit de beregeningspomp laten lopen. Dit voorkomt bevriezing.

Alles bij deze tuinpomp is van hoge Gardena kwaliteit, met bijvoorbeeld een keramische bescherming en een dubbele afdichting tussen de motor en het loopwerk. Overbelasting van de waterpomp wordt voorkomen via een thermische beveiligingsschakelaar.

Je kunt de Gardena besproeiingspomp los kopen of in combinatie met een aanzuigslang en een tuinslang zodat je meteen aan het werk kan.

Andere Gardena besproeiingspompen

Het bovenstaande basismodel is een 600 Watt waterpomp met een toevoercapaciteit van 3.100 liter per uur. Dat is ruim genoeg voor welke particuliere tuin dan ook. 

Toch is deze best geteste besproeiingspomp een instapmodel want verder bestaat de serie nog uit de Gardena 3500 (800 Watt, 3600 liter), de Gardena 4000 (1.100 watt 4000 liter), de Gardena 5000 (1.300 watt, 5000 liter) en de Gardena 6000 Inox (1.300 watt, 6000 liter).

Beste zwembadpomp / waterpomp / tuinpomp / besproeiingspomp Gardena

Gardena besproeiingspomp / waterpomp tuin

Voor een normale tuin kun je echter gewoon kiezen voor het instapmodel, de Gardena 3000 besproeiingspomp. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Gardena besproeiingspompen voor alle informatie en laagste prijs voor deze beste besproeiingspomp voor je tuin.

Andere goede tuinpompen

Maar niet alleen Gardena maakt goede tuinpompen, ook diverse andere fabrikanten maken goede beregeningspompen en andere waterpompen voor de tuin. Bijvoorbeeld Karcher, Gude, Kibani, Vonroc, DAB en Einhell.


Zie ook: Meer testen benodigdheden bewateren tuin.


Samenvatting:
Waarom drinkwater verspillen aan het bewateren van de tuin als je naast een sloot of ander water woont. Hierboven vind je de Gardena 3000 waterpomp, de beste besproeiingspomp / beregeningspomp uit de test, Ook voor het leegpompen van je zwembad of vijver is dit een goede waterpomp. Dit alles maakt de Gardena waterpomp tot de beste besproeiingspomp / beste zwembadpomp / beste tuinpomp uit de test.

Foto: Gardena

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *