Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste DAB+ radio's. Aanbevolen door de experts.

Redactie     17:18     No comments


Een DAB+ radio (en zijn voorganger de DAB radio) staat voor de techniek van een digitale radio. Een DAB+ radio is dus geen model radio. Er wordt vaak een portable radio mee bedoelt, maar een DAB+ radio kan ook een wekkerradio, een autoradio of een onderdeel van een stereoset zijn. Hier kijken we naar de DAB+ radio's die door de experts als beste DAB+ radio in hun klasse zijn uitgeroepen.


Al deze beste DAB+ radio's vind je bij de beste DAB+ radio's volgens de experts. Je vindt daar onder andere de beste portable DAB+ radio en de beste DAB+ radio voor thuis. Maar bijvoorbeeld ook de DAB+ met de beste geluidskwaliteit en de beste DAB+ retro radio.

Hieronder geven we wat meer informatie over DAB+ radio's in het algemeen.

Tip: De beste en goedkoopste aanbieders van alle goede DAB+ radio's vind je op Beste DAB+ Radio Kopen. Daar is ook de DAB Radio Top 10 te vinden.

Portable DAB+ Bluetooth radio's

De meest verkochte DAB+ radio's zijn portable radio's waarmee je niet alleen naar digitale radio kunt luisteren, maar waar je ook de muziek van je telefoon naar toe kunt streamen. Deze digitale radio's zijn dan ook meteen een mobiele Bluetooth speaker. Dat maakt ze extra interessant.


Op de foto hierboven zie je de JBL Tuner als voorbeeld van zo'n gecombineerde DAB+ radio / Bluetooth speaker.

DAB+ radio voor thuis

De meeste DAB+ radio's zijn portable, maar dat hoeft niet. Je hebt ook DAB+ tafelradio's en andere vaste radio's. Hieronder zie je als voorbeeld de Bose Wave IV, een muzieksysteem dat meer is dan een DAB+ radio alleen. Je kunt er ook CD's mee afspelen. De geluidskwaliteit va de Bose Wave is ongekend goed, helaas is de prijs er ook naar.


De onderstaande DAB+ audioset van Lenco is dan heel wat beter betaalbaar. Ook deze audioset is voorzien van een DAB+ radio, een CD-speler en speakers. Maar de geluidskwaliteit haalt het niet bij die van de Bose.


Bij de aanbieders op het hierboven genoemde Beste DAB+ Kopen vind je een groot aantal van dit soort DAB+ mini-setjes.

Wat je bij deze beste DAB+ winkels ook veelvuldig vind is retro modellen van radio's. Zo modern als deze radio's aan de binnenkant zijn, zo retro zien ze er uit. Hieronder zie je als voorbeeld een retro radio van Denver.Kijk bij de bovenstaande aanbevolen DAB+ radio's voor de beste  DAB+ radio's volgens de experts of op Beste DAB+ Radio Kopen voor alle goede DAB+ radio's bij de beste aanbieders.

Zie ook: Meer beste DAB+ radio's uit de test
Foto bovenaan: Sony

Onderwerpen:
Beste DAB radio's, portable DAB plus radio, beste DAB plus radio test, DAB+ sound system.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.