Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste DAB+ radio test

De beste DAB+ radio's uit de test. Van een kleine portable DAB+ radio tot een DAB radio met CD speler.

Sony portable DAB+ radio

Een DAB+ radio (en zijn voorganger de DAB radio) staat voor de techniek van een digitale radio. Een DAB+ radio is dus geen model radio. Er wordt vaak een portable radio mee bedoelt, maar een DAB+ radio kan ook een wekkerradio, een autoradio of een onderdeel van een stereoset zijn. Hier kijken we naar de DAB+ radio's die door de experts als beste DAB+ radio in hun klasse zijn uitgeroepen.


Al deze beste DAB+ radio's uit hun klasse vind je bij de onderstaande beste DAB+ radio's uit de test. Je vindt daar onder andere de beste portable DAB+ radio en de beste DAB+ radio voor thuis. Maar bijvoorbeeld ook de DAB+ met de beste geluidskwaliteit en de beste DAB+ retro radio. Al deze beste DAB+ radio's zijn door experts getest en aangewezen.


Overzicht alle DAB+ radio's

In het overzicht met alle DAB+ radio's vind je alle DAB radio's met hun prijzen, specificaties, reviews en gebruikerservaringen. Het gaat om ruim 800, meest portable, DAB+ radio's waaruit je via selectiemogelijkheden snel en makkelijk je beste DAB+ radio kunt selecteren.

De beste DAB+ radio's specifieke klasse

Naast algemene DAB+ radio's zoals woonkamerradio's en portable DAB+ radio's zijn er ook meer specifieke DAB+ radio's. Zoek je de beste DAB+ autoradio, de beste DAB+ wekkerradio, de beste DAB+ bouwradio, de beste DAB+ partyspeaker, kijk dan bij de onderstaande specifieke beste DAB+ radio's uit de test.


Hieronder geven we wat meer informatie over DAB+ radio's in het algemeen.
 

Tip: Aanbiedingen van de beste en goedkoopste aanbieders van alle goede DAB+ radio's vind je op Beste DAB+ Radio Kopen. Daar is ook de DAB Radio Top 10 te vinden.

 

Portable DAB+ Bluetooth radio's

De meest verkochte DAB+ radio's zijn portable radio's waarmee je niet alleen naar digitale radio kunt luisteren, maar waar je ook de muziek van je telefoon naar toe kunt streamen. Deze digitale radio's zijn dan ook meteen een mobiele Bluetooth speaker. Dat maakt ze extra interessant.

JBL DAB+ radio portable

JBL DAB+ radio portable


Op de foto hierboven zie je de JBL Tuner als voorbeeld van zo'n gecombineerde DAB+ radio / Bluetooth speaker.

DAB+ radio voor thuis

De meeste DAB+ radio's zijn portable, maar dat hoeft niet. Je hebt ook DAB+ tafelradio's en andere vaste radio's. Hieronder zie je als voorbeeld de Bose Wave IV, een muzieksysteem dat meer is dan een DAB+ radio alleen. Je kunt er ook CD's mee afspelen. De geluidskwaliteit va de Bose Wave is ongekend goed, helaas is de prijs er ook naar.

Bose DAB+ radio voor thuis

Bose DAB+ radio voor thuis


De onderstaande DAB+ audioset van Lenco is dan heel wat beter betaalbaar. Ook deze audioset is voorzien van een DAB+ radio, een CD-speler en speakers. Maar de geluidskwaliteit haalt het niet bij die van de Bose.

Lenco DAB+ radio thuis

Lenco DAB+ radio thuis


Bij de aanbieders op het hierboven genoemde Beste DAB+ Kopen vind je een groot aantal van dit soort DAB+ mini-setjes.

Wat je bij deze beste DAB+ winkels ook veelvuldig vind is retro modellen van radio's. Zo modern als deze radio's aan de binnenkant zijn, zo retro zien ze er uit. Hieronder zie je als voorbeeld een retro radio van Denver.

Denver retro DAB+ radio

Denver retro DAB+ radio


Kijk bij de bovenstaande aanbevolen DAB+ radio's voor de beste  DAB+ radio's volgens de experts of op Beste DAB+ Radio Kopen voor alle goede DAB+ radio's bij de beste aanbieders.


Foto bovenaan: Sony DAB+ radio portable

Samenvatting:
Hier de beste DAB+ radio's uit de test. Bovendien hebben we voorbeelden van goede DAB+ radio's, aanbiedingen van DAB+ radio's bij de beste winkel om een DAB+ radio goedkoop te kopen. Het gaat hierbij om alle soorten DAB+ radio's. De beste portable DAB+ radio, maar ook de beste DAB+ radio voor thuis en meer specifieke DAB radio's.


Een reactie posten

0 Reacties