Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste DECT telefoons (vaste telefoons) volgens de experts

Redactie     10:07     No comments


Een DECT telefoon is een huistelefoon voor de vaste telefoonlijn, die zelf draadloos werkt. Meestal wordt een DECT telefoon gekocht als een set van meerdere toestellen (handhelds) die draadloos in contact staan met een basisstation dat op de vaste telefoonlijn is aangesloten. Hier kijken we naar de beste DECT telefoons die worden aanbevolen door de experts van Bol.com


Dit zijn volgens hen de beste DECT telefoons

Deze experts kozen voor de aanbevolen DECT telefoons in diverse categorie├źn. Bijvoorbeeld de beste draadloze huistelefoon voor senioren, de beste DECT telefoon voor wie veel nummers wil opslaan en de beste DECT telefoon met antwoordapparaat. Kijk hier voor de aanbevolen DECT telefoons.

Beste huistelefoon kopen

Er zijn een aantal grote en goede online aanbieders van DECT telefoons in Nederland. Kijk voor hun aanbiedingen bij Beste DECT Telefoon Kopen. Daar vind je alle goede aanbieders van DECT telefoons, de top 10 van deze huistelefoons en uitgebreide keuzehulpen voor zowel DECT telefoons als andere huistelefoons.

Hieronder kijken we naar enkele keuzemogelijkheden waarmee je de voor jou beste DECT telefoon kunt kiezen.

Hoeveel toestellen wil je?
Een draadloze huistelefoon koop je met meerdere draadloze toestellen (handhelds). Je kunt ze met 1 toestel kopen, maar de meeste mensen kiezen voor 2 of 3 handhelds die ze dan op meerdere plekken kunnen neerleggen of die meerdere mensen op zak kunnen houden.  Handhelds kun je later ook bijkopen.

Wil je nummerherkenning en een telefoonboek?
Deze twee opties zijn min of meer standaard tegenwoordig. In iedere goede DECT telefoon kun je een adresboek met telefoonnummers aanleggen, en op het display kun je dan zien wie er belt (tenzij deze persoon zijn nummerherkenning uit heeft gezet).

Wil je een intern antwoordapparaat?
Minder gangbaar is het antwoordapparaat, bij ongeveer de helft van de DECT telefoons ontbreekt deze functie. Het antwoordapparaat vervangt de externe voicemail. De voicemail functies zijn dan op het basisstation aanwezig. Ze kunnen vanaf iedere handheld worden afgeluisterd en vaak ook vanaf een andere locatie met je mobiele telefoon.

Geschikt voor senioren?
Sommige goede DECT telefoons zijn extra geschikt gemaakt voor senioren. De handhelds beschikken dan bijvoorbeeld over extra grote toetsen en zijn ook op andere manieren extra duidelijk gemaakt. Andere kenmerken voor een draadloze huistelefoon geschikt voor ouderen zijn een extra luide beltoon, een groter scherm met betere verlichting en een lampje dat knippert als de telefoon overgaat.

Kijk bij de bovenstaande aanbevolen DECT telefoons voor de draadloze huistelefoons die worden aanbevolen door de experts, of kijk bij de andere testen van DECT telefoons voor nog meer als best geteste DECT telefoons.


Onderwerpen:
Beste DECT telefoon, beste huistelefoon, vaste lijn, vaste telefoon, draadloze telefoon test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.