Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste draadloze telefoon test (huistelefoon)

De beste draadloze huistelefoon en andere beste huistelefoons die je draadloos kunt gebruiken.

Beste huistelefoon / beste draadloze telefoon

Een DECT telefoon is een draadloze huistelefoon voor de vaste telefoonlijn. Meestal wordt een DECT telefoon gekocht als een set van meerdere toestellen (handhelds) die draadloos in contact staan met een basisstation dat op de vaste telefoonlijn is aangesloten. Hier kijken we naar de draadloze telefoon uit de test en naar andere goede draadloze huistelefoons. 


Beste draadloze telefoons en andere goede draadloze huistelefoons

In de test van draadloze huistelefoons hebben de experts meerdere beste draadloze telefoons aangewezen. Het betreft o.a. de beste draadloze telefoon voor senioren, de beste zakelijk draadloze telefoon, de beste draadloze telefoon met ingebouwd antwoordapparaat, maar natuurlijk ook de beste draadloze telefoon in het algemeen.

Hieronder vind je al deze beste draadloze telefoons uit de test.

 

Kies je beste draadloze telefoon voor thuis

In het tweede overzicht vind je alle goede draadloze telefoons in Nederland. In deze lijst vind je alle prijzen, specificaties en mogelijkheden, maar bijvoorbeeld ook een review en ervaringen van gebruikers. Kortom, je vindt er alle informatie voor bij het kiezen en kopen van de voor jou beste draadloze telefoon.

Via selectiemogelijkheden kun je snel en makkelijk uit de honderden aanbiedingen de voor jou beste draadloze telefoon selecteren.

Draadloze telefoon Gigaset huistelefoon

Gigaset draadloze huistelefoonHieronder kijken we naar een aantal van de keuzemogelijkheden waarmee je de voor jou beste draadloze telefoon kunt kiezen.

Wat voor draadloze telefoon wil je?
Draadloze telefoons zijn er als DECT telefoon (waarbij je de analoge vaste telefoonlijn gebruikt) en als VoIP telefoon (waarbij je de digitale internet verbinding gebruikt). Met VoIP kun je zonder gesprekskosten bellen via internet, maar om dan met vaste nummers te kunnen bellen je wel een aanvullend abonnement nemen.

Bedrijven kiezen vaak voor VoIP omdat ze dan het telefonie netwerk en het computer netwerk op een groot kantoor combineren. Voor thuis is een DECT telefoon echter standaard. Als je kiest voor een DECT telefoon met VoIP ondersteuning kun je met één telefoon op beide manieren telefoneren.

Omdat de DECT telefoon de standaard telefoon voor thuis is beperken we ons hier verder tot de DECT telefoon. 

Philips draadloze telefoon (DECT huistelefoon)

Philips draadloze telefoon (DECT huistelefoon)Hoeveel toestellen wil je?
Een draadloze huistelefoon koop je vaak met meerdere draadloze toestellen (handhelds). Je kunt ze met 1 toestel kopen, maar de meeste mensen kiezen voor 2 of 3 handhelds die ze dan op meerdere plekken kunnen neerleggen (bijvoorbeeld woonkamer en slaapkamer) of die meerdere mensen op zak kunnen houden. 

Handhelds kun je later ook bijkopen, maar het is goedkoper om meteen het juiste aantal toestellen te kopen als je een DECT telefoon set koopt..

Wil je nummerherkenning en een telefoonboek in je vaste telefoon?
Deze twee opties zijn min of meer standaard tegenwoordig bij een draadloze telefoon voor thuis. In iedere goede DECT telefoon kun je een adresboek met telefoonnummers aanleggen, en op het display kun je dan zien wie er belt (tenzij deze persoon zijn nummerherkenning uit heeft gezet).

Wil je een intern antwoordapparaat?
Iets minder gangbaar is het antwoordapparaat. Iets meer dan de helft van de DECT telefoons beschikt over deze functie. 

Het antwoordapparaat vervangt de externe voicemail. De voicemail functies zijn dan op het basisstation van je draadloze telefoon set aanwezig. De ingesproken berichten kunnen vanaf iedere DECT handheld worden afgeluisterd, en dat afluisteren kan vaak ook vanaf een andere locatie met je mobiele telefoon.

Draadloze telefoon geschikt voor senioren?
Sommige goede DECT telefoons zijn extra geschikt gemaakt voor senioren. De handhelds beschikken dan bijvoorbeeld over extra grote toetsen en zijn ook op andere manieren extra duidelijk gemaakt. 

Andere kenmerken voor een draadloze telefoon geschikt voor ouderen zijn een extra luide beltoon, een groter scherm met betere verlichting en een lampje dat knippert als de telefoon overgaat. Ook werkt een goede draadloze telefoon voor senioren goed samen met een gehoorapparaat. 

Fysic draadloze telefoon senioren huistelefoon

Fysic draadloze huistelefoon senioren

Beste huistelefoon kopen

Er zijn een aantal grote en goede online aanbieders van DECT telefoons in Nederland. Kijk voor hun aanbiedingen bij Beste DECT Telefoon Kopen. Daar vind je alle goede aanbieders van DECT telefoons, de top 10 van deze huistelefoons en uitgebreide keuzehulpen voor zowel DECT telefoons als andere huistelefoons.

Kijk bij de bovenstaande aanbevolen DECT telefoons voor de draadloze huistelefoons die worden aanbevolen door de experts, of kijk bij de andere testen van huistelefoons voor nog meer als best geteste DECT telefoons en andere beste huistelefoons uit de test.


Onderwerp:
Hier vind je de beste draadloze telefoons uit de test. Het betreft dan een draadloze huistelefoon, meestal een draadloze DECT telefoon. We hebben meerdere beste draadloze telefoons voor de vaste lijn, waaronder naast de beste draadloze telefoon algemeen ook de beste draadloze telefoon voor senioren, de beste draadloze telefoon met antwoordapparaat en de beste koop, maar ook de beste voip telefoon om thuis via internet te telefoneren.

Een reactie posten

0 Reacties