Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste deurbel met camera en app (beste koop)

Redactie     10:22     No comments


Kijken wie er voor de deur staat met behulp van een videoschermpje of via een app op je mobiele telefoon. Zelfs als je op je werk zit of op vakantie in het buitenland bent. Dat kan met een deurbel met video en app. Hier kijken we naar de beste deurbel met camera en app van dit moment, daarbij rekening houdend met de prijs (beste koop).


De Elro Video Deur Intercom is momenteel de beste deurbel met camera en app. Een echte beste koop. Deze video-deurbel is heel  betaalbaar en verkrijgbaar in diverse varianten. Bijvoorbeeld met één of twee videoschermen of zonder videoscherm zodat je alleen in combinatie met je smartphone de videobeelden kunt bekijken.

Natuurlijk biedt de Elro Video Deur Intercom ook de mogelijkheid om van afstand te praten met degene die voor je deur staat. Ook al ben je zelf ver van huis.

Hieronder vind je een korte beschrijving van de mogelijkheden van deze beste deurbel met camera en app. Alle specificaties en alle actuele winkelprijzen vind je bij de link hier boven, In het overzicht met aanbiedingen alle deurbellen met camera en app vind je nog veel meer goede geavanceerde deurbellen.


Beste deurbel: Elro Video Deur Intercom

Maar de beste deurbel die je momenteel kunt kopen (als we de prijs ook mee laten wegen) is de Elro Video Deur Intercom. Met deze deurbel kun je altijd zien wie er voor de deur staat, en met diegene praten, ook al ben je niet thuis. De deurbel is voorzien van een camera die je draadloos met je WiFi netwerk kunt verbinden en zodoende ook indirect met internet. Dat laatste betekent dat de camera vanaf iedere plek te bedienen is. Met de app kun je de beelden bekijken, spreken en luisteren via de de camera en instellingen aanpassen zoals volume, helderheid, kleur en beltoon. Ook kun je de beelden als video of foto opslaan.

De camera is waterproof en voorzien van een regenkap die voorkomt dat regeldruppels het beeld vertroebelen. Je hoeft deze deurbel met camera dus niet perse beschut op te hangen. Het uiterlijk van de deurbel-unit (intercom) is mooi en modern.

Dankzij 6 infrarood LED-lampen is de camera ook in de avond en nacht, als het donker is, te gebruiken.

Met videoscherm en / of app
Al deze Elro WiFi deurbellen worden met een app geleverd zodat je deze op je mobiele telefoon of tablet kunt gebruiken. Daarnaast kun je nog kiezen of je er een videoscherm bij wilt hebben. Dat is natuurlijk voor thuisgebruik een stuk makkelijker en daarmee de meerprijs zeker waard. Hang het 7 inch videoscherm op in je woonkamer (ook deze beschikt over een mooi design) en je kunt meteen zien wie er voor de deur staat en met diegene communiceren zonder de deur te open. Een prima intercom systeem voor heel weinig geld.

Je kunt de Elro Video Deur Intercom kopen met één of twee videoschermen, maar ook zonder display. In dat geval kun je de beelden alleen via de app bekijken. In plaats van het scherm wordt er dan een speaker meegeleverd die de beltonen kan weergeven.

Prijzen
Kijk voor de prijs van deze beste deurbel met camera en app bij de bovenstaande aanbiedingen van alle deurbellen met camera en app.

Zie ook: Meer beste deurbellen uit de test


Onderwerp:
De beste deurbel met camera en app tegen een lage prijs (de beste koop) uit de deurbel test is de Elro Video Deur Intercom. Deze WiFi deurbel is heel betaalbaar. Je kunt deze beste video deurbel los kopen, maar ook in combinatie met één of twee videoschermen.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.