Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste deurbel (van eenvoudige drukbel tot slimme video deurbel)

Hier vind je de beste deurbel in alle soorten. Met de beste deurbellen uit de test en een deurbel keuzehulp om je beste deurbel te vinden en goedkoop te kopen.

Er zijn maar weinig producten die in enkele jaren zoveel ontwikkeling hebben doorgemaakt als de deurbel. Simpele deurbellen zijn nog steeds te koop, maar deze hebben gezelschap gekregen van video deurbellen en slimme deurbellen met mogelijkheden op diverse niveaus. 

Hier kijken we naar de beste deurbellen uit de test, en hebben we tips voor het vinden van de voor jou beste deurbel. Van een eenvoudige deurbel tot een geavanceerde slimme deurbel.Beste deurbellen uit de test

We beginnen met de best geteste deurbellen. Deze vind je hier onder.
Kies je beste deurbel

Of je nu een eenvoudige deurbel van nog geen tientje zoekt of een geavanceerde video-intercom met beveiligingssysteem van meer dan 2.000 euro, in het onderstaande overzicht met alle deurbellen vind je ze allemaal. Meer dan 2.000 deurbellen in alle soorten!


Daarbij kun je aanvinken welke eisen je aan je deurbel stelt. Wil je een camera? Wil je een app? Moet de deurbel geheel draadloos zijn? Een slimme deurbel? Hoeveel melodieën wil je? Wat is de maximum prijs die je voor de deurbel wilt betalen? 

Je vinkt het allemaal aan en alleen de voor jou beste deurbellen blijven over.


Grundig deurbel draadloos

Grundig deurbel draadloos
Welke deurbellen vind je in het overzicht?

Alle soorten deurbellen zijn in het deurbel overzicht te vinden. Hieronder een overzicht van de verschillende deurbellen. 

Beldrukker (drukbel)

Onder de naam beldrukker vind je de "ouwe trouwe" deurbel. Een simpele deurbel waarvan de prijzen bij zo'n 7 euro starten. Je hebt dan een basic deurbel van kunststof die via een stroomdraadje werkt en maar één belgeluid heeft.

Maar ook bij de eenvoudige deurbellen heb je meer keuze. RVS of messing in plaats van kunststof, een batterij in plaats van stroomdraadjes, een deurbel met meerdere melodieën. Geef al je wensen op en zie welke deurbellen voor jou mogelijk de beste deurbel zijn.


Honeywell drukbel

Honeywell drukbel

Deurbel sets

De meeste deurbellen die je koopt zijn deurbel sets. Deze bestaan uit een deurbel en een gong (zeg maar de luidspreker). Ook deze deurbel sets kunnen op een stroomdraadje of batterij werken (geef je voorkeur op) en als je vaak de deurbel niet hoort omdat je op een andere verdieping bent kies je voor een deurbel set met twee ontvangers (gongs). 

Deurbel met camera (videodeurbel)

Bij de deurbel sets kun je ook kiezen voor een deurbel met camera. Hierbij kun je op een display en of op je smartphone staat wie er voor de deur staat. Normaal gesproken is zo'n videodeurbel ook voorzien van een luidspreker en microfoon zodat deze als intercom dienst kan doen. Je kan dan praten met de persoon die voor de deur staat zonder open te doen of zelfs maar naar de deur te lopen.

Slimme deurbel met wifi en app

Om de deurbel via de telefoon te bedienen is er een app nodig en moet de deurbel met je netwerk verbonden zijn. Meestal gaat dat via wifi. De deurbel maakt dan onderdeel van je netwerk uit en kan zodoende ook internet op. Men spreekt dan over een slimme deurbel.

Slimme deurbel Ring


Dat betekent dat je vanaf iedere plaats (ook je vakantieadres in het buitenland) kunt zien wie er voor je deur staat als er aangebeld wordt en diegene te woord staan.

Maar het kan nog verder gaan. Een slimme deurbel kun je ook in je smart home netwerk opnemen. Je kunt dan bijvoorbeeld het licht in de hal automatisch aan laten gaan als er iemand aangaat of je kan met je smartphone vanaf een andere locatie de deur openen voor degene die voor de deur staat en eventueel via de camera controleren of deze persoon alleen een pakketje binnen neerzet en achter zich de deur weer sluit.

Kortom, voor alle toepassingen zijn in het bovenstaande overzicht de beste deurbellen te vinden.  Vink je wensen aan en zie wat voor jou de beste deurbel tegen de laagste prijs is.

Zie ook: Meer testen wonen Onderwerpen:
Op zoek naar een goede deurbel? Hier boven vind je de beste deurbellen uit de test. De beste slimme deurbel (met camera en app), maar ook de beste videodeurbel met intercom, de beste draadloze deurbel (beldrukker en gong) en de beste drukbel uit de test.

Een reactie posten

0 Reacties