Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste takkenscharen

Redactie     17:39     No comments


Voor het snoeien van dikkere takken heb je aan een kleine snoeischaar niet meer genoeg. Hier moet een takkenschaar bij aan te pas komen. Hier vind je een overzicht met de beste takkenscharen.

Hieronder vind je een korte beschrijving van de vijf beste takkenscharen. In het overzicht met beste takkenscharen met de hoogste score vind je deze en andere hoog gewaardeerde takkenscharen. Kijk daar voor alle specificaties, mogelijkheden en lage actuele winkelprijzen van de onderstaande beste takkenscharen.

1. Wolf-Garten Power Cut takkenschaar

De Wolf-Garten Powercut RR 900T is een telescopische takkenschaar geschikt voor het snoeien van takken met een dikte van wel 50mm (5cm). Door de maximale krachtoverbrenging van het Power Cut systeem en de uitschuifbare handvatten kan met deze beste takkenschaar zelfs deze dikke takken zonder moeite worden "geknipt".De Wolf Garten Power Cut RR 900T beschikt over een papegaaienbek (messen aan beide kanten) wat het beste is voor het snoeien van levend hout. Er is onder de typenaam RS 900T ook een aambeeld versie van deze takkenschaar (mes aan één kant, andere kant stomp) wat weer beter is voor dood en stug hout. Ook deze is in het overzicht met beste takkenscharen te vinden.

Kijk voor de prijzen in het bovenstaande overzicht met takkenscharen met de hoogste score.

2. Gardena Comfort takkenschaar

De Gardena Comfort takkenschaar is er in diverse versies. De hoogste score is voor de telescopische 650 BT die takken tot 42 centimeter kan knippen. Deze telescopische takkenschaar is uitschuifbaar van 65 tot 90 centimeter zodat je ook wat hoger kunt snoeien zonder ladder.


De takkenschaar ligt goed in de hand door de ergonomische handvatten. Deze versie is voorzien van een papegaaienbek, maar in de Gardena Comfort serie zitten ook een aambeeld takkenscharen.

Kijk voor alle goede takkenscharen in het overzicht aanbiedingen alle takkenscharen. Daar zijn meer dan 150 van deze takkenscharen te vinden, met alle informatie en prijzen.

3. Gardena Classic takkenschaar

Een andere serie takkenscharen van Gardena is de Gardena Classic serie. Zoek je een voordelige takkenschaar van topkwaliteit dan is de Gardena Classic 680B een aanrader. Deze papegaaienbek takkenschaar knipt takken met een diameter tot 3,5 centimeter.Zoals je van Gardena mag verwachten is deze takkenschaar erg sterk en comfortabel en praktisch in het gebruik.

Bij de aanbiedingen van alle takkenscharen zijn alle scharen uit deze serie voordelig te vinden.


4. Hendrik Jan takkenschaar

Het tuinmerk Hendrik Jan is in de top 5 van beste takkenscharen vertegenwoordigd met hun lichtgewicht takkenschaar met een knipdiameter van 4,2 centimeter.Ook deze takkenschaar is uitschuifbaar en wordt dan wel verlengt tot een meter. Het bovenblad van de aambeeld takkenschaar is voorzien van een teflon antikleeflaag zodat de resten niet vastplakken en het snoeien bemoeilijken.


5. Felco 210A takkenschaar

Natuurlijk mag de Zwitserse snoeischaar specialist Felco niet ontbreken in deze lijst met beste takkenscharen. De 35mm Felco 210A is niet telescopisch maar wel met afstand de duurste takkenschaar uit deze lijst. Maar de kwaliteit is daar wel naar!De papegaaienbek Felco takkenschaar beschikt over lichtgewicht aluminium handgrepen en een bovenmes en ondermes van gehard staal. Het is een heel plezierige takkenschaar om mee te werken.

Kijk bij de bovenstaande beste takkenscharen en aanbiedingen van alle takkenscharen voor alle prijzen en specificaties van deze en andere goede takkenscharen.

Zie ook:

Onderwerp:
Hierboven vind je de vijf beste takkenscharen uit de takkenschaar top 10. Bij de links vind je nog veel meer goede takkenscharen en de beste winkels om online takkenscharen goedkoop te kopen.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.