Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste takkenscharen

Zoek je de beste takkenschaar? Kijk dan eens naar deze beste takkenscharen (hoogste waardering) van onder andere Gardena, Wolf-Garten en Felco (met aanbiedingen).


Voor het snoeien van dikkere takken heb je aan een kleine snoeischaar niet meer genoeg. Hier moet een takkenschaar bij aan te pas komen. Maar wat is de beste takkenschaar? Hier vind je een overzicht met de beste takkenscharen.

Hieronder vind je een korte beschrijving van de beste takkenscharen. In het overzicht met beste takkenscharen vind je deze en meer goede die de hoogste score hebben gehaald. Kijk daar voor alle specificaties, mogelijkheden en lage actuele winkelprijzen van iedere beste takkenschaar.Hieronder kijken we naar een aantal van deze beste takkenscharen.

Wolf-Garten Power Cut takkenschaar

De Wolf-Garten Powercut serie bestaat uit meerdere goede takkenscharen, met een geschiktheid voor takken van maximaal 30, 35, 40, 45 en zelfs 50 millimeter (5 cm). Door de maximale krachtoverbrenging van het Power Cut systeem en de uitschuifbare handvatten kan met deze beste takkenschaar zelfs deze dikke takken zonder moeite worden "geknipt".


Takkenschaar Wolf-Garten


De Wolf Garten Power Cut takkenschaar is er met een papegaaienbek (messen aan beide kanten) wat het beste is voor het snoeien van levend hout, maar er zijn ook versies met een aambeeld (mes aan één kant, andere kant stomp) dat weer beter is voor dood en stug hout. 

De Wolf Garten Power Cut takkenscharen zijn een goede takkenschaar van hoge kwaliteit met een antikleef coating (clean cut) wat voorkomt dat sappen zich op het mesoppervlak nestelen waardoor het mes schoon en scherp blijft. 

De handgrepen zijn ergonomisch met een zacht rubberen inleg en schokabsorberende rubberen buffers bij de versies met papegaaienbek. Platkop-schroeven voorkomen beschadigingen aan de schors van de boom wat besmetting door bacteriën tegengaat.

Zoek je een telescopische takkenschaar (een uitschuifbare takkenschaar) dan is de Wolf Garten Power Cut echter voor jou niet de beste takkenschaar. Deze mogelijkheid biedt de Power Cut namelijk niet.

Kijk voor alle informatie bij de aanbiedingen Wolf Garten takkenscharen. Daar vind je alle takkenscharen uit de Wolf Garten Power Cut serie tegen een lage prijs en met al hun informatie.

Gardena EasyCut en TeleCut takkenschaar

Ook Gardena EasyCut takkenschaar is er in diverse versies. De hoogste score is voor de bypass (papegaaienbek) versie die takken tot een dikte van 42 mm kan knippen, maar in deze serie vind je ook een 40 mm bypass takkenschaar en een 42 mm aambeeld takkenschaar.

De EasyCut is evenals de bovenstaande Wolf-Garten niet uitschuifbaar, maar er is wel een telescopische versie in de vorm van de Gardena TeleCut telescopische takkenschaar. 

Dit is een papegaaienbek / bypass takkenschaar met een snijdiameter van 42 mm die tot een extra 90 cm is uit te schuiven zodat je ook wat hoger kunt snoeien zonder ladder. De Gardena De takkenschaar ligt goed in de hand door de ergonomische handvatten. 


Verder biedt Gardena nog de Gardena EnergyCut, de Gardena Comfort en de Gardena Premium takkenschaar, met een hefboommechanisme voor het extra zware snoeiwerk. Dit zijn professionele takkenscharen die duurder in aanschaf zijn dan de Gardena EasyCut en Gardena Telecut takkenscharen.

Kijk bij de aanbiedingen van Gardena takkenscharen voor alle informatie en alle prijzen van al deze Gardena takkenscharen.

Kreator takkenscharen

Zoek je een goede takkenschaar tegen een goedkoop prijsje? Kijk dan vooral eens bij de aanbiedingen van Kreator takkenscharen. Kreator takkenscharen zijn goede en opvallend goedkope takkenscharen. Hun aanbod omdat vooral telescopische takkenscharen, de prijzen daarvan beginnen al ruim onder de 30 euro. Dat is bijzonder goedkoop voor een telescopische takkenschaar.

Kreator goede goedkope takkenschaarOok deze goedkope takkenscharen zijn te koop met knipdiameters tot 4,5 centimeter en extra telescopische lengte tot 89 centimeter. Kijk bij de aanbiedingen voor alle mogelijkheden en prijzen van deze beste takkenschaar in de goedkope takkenschaar categorie.

Hendrik Jan takkenschaar

Ook het tuinmerk Hendrik Jan is in de lijst met beste takkenscharen vertegenwoordigd met meerdere lichtgewicht takkenscharen.
Het gaat daarbij zowel om telescopische takkenschaar als niet telescopische takkenscharen en om zowel papegaaienbek takkenschaar als een aambeeld takkenschaar. Vooral de telescopische takkenschaar van Hendrik Jan (foto) is heel hoog gewaardeerd, en dit is ook nog eens een relatief goedkope takkenschaar.

Kijk bij de aanbiedingen Hendrik Jan takkenscharen voor alle prijzen en mogelijkheden.


Felco takkenschaar

Natuurlijk mag de Zwitserse snoeischaar specialist Felco niet ontbreken in deze beste takkenschaar lijst. Helaas zijn Felco takkenscharen behoorlijk prijzig. Maar de kwaliteit van deze takkenscharen is daar wel naar!Vooral de Felco 210A takkenschaar haalt hoge waarderingscijfers. Deze papegaaienbek Felco takkenschaar beschikt over lichtgewicht aluminium handgrepen en een bovenmes en ondermes van gehard staal. Het is een heel plezierige takkenschaar om mee te werken, maar helaas niet telescopisch. 

Kijk bij de aanbiedingen van Felco takkenscharen voor alle informatie en prijzen van deze professionele takkenscharen van zeer hoge kwaliteit.

Kijk bij de bovenstaande beste takkenscharen en aanbiedingen van alle takkenscharen voor alle prijzen en specificaties van deze en andere goede takkenscharen.

Zie ook:


Samenvatting:
Hierboven vind je een overzicht met de beste takkenscharen. Iedere beste takkenschaar heeft een 5 sterren waardering. Verder hebben we hier informatie over goede takkenscharen van de beste merken. Voor een goede takkenschaar kun je terecht bij Gardena, Wolf-Garten, Felco, Hendrik Jan en Kreator. Deze beste takkenschaar merken maken alle soorten takkenscharen zoals aambeeld takenscharen, papegaaienbek takkenscharen (bypass takkenscharen) en telescopische takkenscharen (te verlengen uitschuifbare takkenscharen). Van elke takkenschaar vind je hier boven aanbiedingen.


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik heb een Felco takkenschaar en die is bijzonder goed! Het is wel een dure takkenschaar, dat is een nadeel maar dat is ook meteen het enige nadeel. Ik stel heel hoge eisen aan mijn tuingereedschap en dus ook aan mijn takkenschaar. Die moet plezierig te gebruiken zijn en zelfs met dikke takken geen probleem hebben. Mijn Felco takkenschaar voldoet aan mijn hoge eisen. Hij is sterk, handig, duurzaam en prima te hanteren met zijn anti slip handgrepen. De snoeischaar knipt moeiteloos dikke takken.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.