Beste telefoonhouder fiets

De drie beste telefoonhouders voor op de fiets. Met de beste universele telefoonhouder aluminium, de beste telefoonhouder siliconen en de beste waterdichte telefoonhouder voor op de fiets.


Gebruik je telefoon als navigatiesysteem op de fiets zonder je smartphone onder het fietsen in je hand te houden (dit is verboden sinds 1 juli 2019). Hier kijken we naar de beste telefoonhouders voor op de fiets. Een telefoonhouder om handsfree op de fiets te bellen en te navigeren.

Hieronder vind je drie van de beste telefoonhouders voor op de fiets. Het betreft de beste universele telefoonhouder van aluminium, de beste telefoonhouder van siliconen en de beste waterdichte smartphonehouder.

Kijk voor de actuele lage prijzen en meer specificaties van deze beste telefoonhouders voor op de fiets in het overzicht aanbiedingen telefoonhouders fiets. Daar vind je nog vele honderden andere goede universele telefoonhouders voor fietsers!


Beste telefoonhouder fiets, aluminium

De beste universele smartphonehouder van aluminium wordt gemaakt door GUB. Deze GUB telefoonhouder is de beste telefoonhouder voor op de fiets. De beste smartphonehouder fiets werkt in combinatie met alle smartphones en navigatiesystemen (tussen de 5,5 centimeter en 10 centimeter breed) en op alle soorten fietsen, scooters en motoren. 

Op de foto bovenaan deze pagina zie je deze beste telefoonhouder op een fiets gemonteerd.

Beste telefoonhouder fiets aluminium: GUB

Beste telefoonhouder fiets aluminium: GUB


Aluminium is zowel sterk als licht. Dat maakt het gebruik van deze telefoonhouder op racefiets, mountainbike of een andere sportfiets extra interessant. Niet alleen voor racefietsen, maar ook voor mountainbikes is deze aluminium telefoonhouder zeer geschikt want door de grote sterke klemmen zit de smartphone stevig vast, ook als deze flink wat schokken te verwerken krijgt.

Het bevestigen van zowel de mobielhouder zelf als het bevestigen van de smartphone op de houder gaat erg makkelijk. Zachte kussentjes beschermen de telefoon tegen beschadigingen. Ook qua prijs is deze beste telefoonhouder voor op de fiets interessant, kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de actuele lage winkelprijs.

Beste telefoonhouder fiets, siliconen

Bij onderstaande Mobigear telefoonhouder is een heel ander materiaal gebruik, siliconen. Dit materiaal heeft diverse voordelen. Het is evenals aluminium licht, maar ook zacht waardoor het je fiets niet zal beschadigen. Ook is siliconen een stroef materiaal. Daardoor zal deze telefoonhouder niet over het stuur schuiven. 

Mobigear telefoonhouder fiets siliconen
Mobigear telefoonhouder fiets siliconen


Met een eenvoudig klemsysteem maak je deze beste telefoonhouder van siliconen uit de test makkelijk aan je stuur vast. De smartphonehouder voor op de fiets kent 8 standen zodat deze voor iedere gangbare maat smartphone te gebruiken is. 

Kijk voor de laagste prijs bij de bovenaan genoemde aanbiedingen.

Beste telefoonhouder waterdicht

Zoek je een telefoonhouder die je smartphone niet alleen vast kan houden maar ook beschermt tegen water en stof, dan is de Vebics voor jou de beste telefoonhouder voor op de fiets. Deze Vebics telefoonhouder doet bovendien dienst als klein fietstasje, want het bevat twee opbergvakjes voor pasjes, geld en andere kleine benodigdheden die je onderweg nodig kunt hebben.

Beste telefoonhouder waterdicht fiets Vebics

Beste telefoonhouder waterdicht fiets Vebics


De telefoon bevindt zich bij deze smartphonehouder achter een waterdicht transparant hoesje waarbij je de telefoon gewoon kunt blijven bedienen. Zoals bij alle hier genoemde telefoonhouders kun je de smartphone bij deze houder zowel in horizontale als verticale stand gebruiken.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van telefoonhouders voor op de fiets voor alle prijzen en specificaties, en voor nog veel meer goede smartphonehouders voor op de fiets.

Zie ook: 


Foto bovenaan:  GUB smartphonehouder stuur fiets


Onderwerpen:
Hier kijken we naar de beste telefoonhouder fiets. Dit is een houder mobiele telefoon voor op de stuur va het fiets zodat je onder het fietsen kunt navigeren zonder dat je de smartphone in je hand hoeft te nemen (wat verboden is in het verkeer). Kijk hier voor de beste smartphonehouder fiets en andere goede telefoonhouders om je smartphone, de fiets te gebruiken, en kies je beste gsm houder of een andere goedkope telefoonhouder fiets. In de telefoonhouder test vind je ze allemaal.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Een telefoonhouder op je fietsstuur is ideaal voor navigeren. Zo kun je prima Google Maps of een fietsroute app op de fiets gebruiken zonder telkens te hoeven stoppen.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.