Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste telefoonhouders fiets

Redactie     13:04    


Gebruik je telefoon als navigatiesysteem op de fiets zonder je smartphone onder het fietsen in je hand te houden (verboden sinds 1 juli 2019). Hier kijken we naar de beste telefoonhouders op de fiets.


Hieronder vind je drie van de beste telefoonhouders voor op de fiets. Het betreft de beste universele telefoonhouder van aluminium, de beste telefoonhouder van siliconen en de beste waterdichte telefoonhouder.

Kijk voor de actuele lage prijzen en meer specificaties van deze beste telefoonhouders voor op de fiets in het overzicht aanbiedingen telefoonhouders fiets. Daar vind je nog circa 300 andere goede universele telefoonhouders voor fietsers!

Beste telefoonhouder fiets, aluminium

De beste universele telefoonhouder van aluminium wordt gemaakt door GUB en is bij de bovenstaande aanbiedingen onder de merknaam GSMpunt te vinden. Deze beste telefoonhouder voor op de fiets werkt in combinatie met alle smartphones en navigatiesystemen (tussen de 5,5 centimeter en 10 centimeter breed) en op alle soorten fietsen, scooters en motoren. Op de foto bovenaan deze pagina zie je deze beste telefoonhouder op een fiets gemonteerd.Aluminium is zowel sterk als licht. Dat maakt het toepassen op sportfietsen extra interessant. Ook voor mountainbikes is deze aluminium telefoonhouder zeer geschikt want door de grote sterke klemmen zit de smartphone stevig vast, ook als deze flink wat schokken te verwerken krijgt.

Het bevestigen van zowel de telefoonhouder zelf als het bevestigen van de smartphone op de houder gaat erg makkelijk. Zachte kussentjes beschermen de telefoon tegen beschadigingen. Ook qua prijs is deze beste telefoonhouder voor op de fiets interessant, kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de actuele lage winkelprijs.

Beste telefoonhouder fiets, siliconen

Bij onderstaande Floverne telefoonhouder is een heel ander materiaal gebruik, siliconen. Dit materiaal heeft diverse voordelen. Het is evenals aluminium licht, maar ook zacht waardoor het je fiets niet zal beschadigen. Ook is siliconen een stroef materiaal. Daardoor zal deze telefoonhouder niet over het stuur schuiven. Met een eenvoudig klemsysteem maak je deze beste telefoonhouder van siliconen makkelijk aan je stuur vast. De smartphonehouder voor op de fiets kent 8 standen zodat deze voor iedere gangbare maat smartphone te gebruiken is. Kijk voor de laagste prijs bij de bovenaan genoemde aanbiedingen.

Beste telefoonhouder waterdicht

Zoek je een telefoonhouder die je smartphone niet alleen vast kan houden maar ook beschermt tegen water en stof, dan is de Vebics voor jou de beste telefoonhouder voor op de fiets. Deze telefoonhouder doet bovendien dienst als klein fietstasje, want het bevat twee opbergvakjes voor pasjes, geld en andere kleine benodigdheden die je onderweg nodig kunt hebben.De telefoon bevindt zich bij deze telefoonhouder achter een waterdicht transparant hoesje waarbij je de telefoon gewoon kunt blijven bedienen. Zoals bij alle hier genoemde telefoonhouders kun je de smartphone bij deze houder zowel in horizontale als verticale stand gebruiken.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van telefoonhouders voor op de fiets voor alle prijzen en specificaties, en voor nog veel meer goede smartphonehouders voor op de fiets.


Alternatief: Frametas onder het stuur

Tot slot hebben we nog een alternatief voor de telefoonhouder die op het stuur wordt gemonteerd. Je kunt namelijk ook kiezen voor een frametas voor de fiets waarbij ruimte is gemaakt voor een smartphone.


Hierboven zie je zo'n fietstasje van Masha. In tegenstelling tot een stuurtas of een telefoonhouder is deze frametas niet op het stuur bevestigd maar op het frame net onder het stuur. Zodoende kun je op je smartphone kijken en het touchscreen bedienen door het doorzichtige waterdichte folie heen. 

Het voordeel zit hem vooral in de vele ruimte die deze frametasjes bieden. Je bandplakset, je boterhammetjes en vaak ook een blikje drinken past in het fietstasje dat meteen als telefoonhouder dienst doet. Via klittenband zijn ze vaak snel en eenvoudig op de fiets te bevestigen en weer los te halen. Kijk bij de beste frametassen uit de test voor meer informatie.

Zie ook: 

Onderwerpen:
Beste telefoonhouder fiets, houder mobiele telefoon fietsen, smartphonehouder fiets, goede telefoonhouders smartphone, beste gsm houder, goedkope telefoonhouder fiets test.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.