Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste telefoonhouder

De beste telefoonhouders voor in de auto, maar ook de beste telefoonhouder voor op de fiets. Met test en aanbiedingen.

Beste telefoonhouder test

De (mobiele) telefoon wordt tegenwoordig voor zoveel zoveel zaken gebruikt dat je hem eigenlijk altijd bij de hand wil hebben. Maar in het verkeer is het (terecht) verboden om een telefoon in je hand te houden. Zowel in de auto als op de fiets. 

Gelukkig zijn er heel goede telefoonhouders voor je smartphone te koop. Hier kijken we naar de beste telefoonhouders voor auto en fiets.

De beste telefoonhouders uit de test

We beginnen met de beste telefoonhouders uit de test en andere hoogst gewaardeerde telefoonhouders. We hebben onderstaande overzichten voor je:


Kies zelf je beste telefoonhouder

Of kies zelf je beste telefoonhouder. De telefoonhouder die helemaal aan jouw voorwaarden en wensen voldoet, of dat nu functies, specificaties of de prijs betreft. In het overzicht met aanbiedingen telefoonhouders vind je meer dan 2.500 telefoonhouders! Her betreft autohouders, motorhouders en fietshouders (telefoonhouders voor auto, motor of fiets).

Om je beste telefoonhouder te selecteren kun je tal van wensen aanvinken. Hieronder kijken we naar een deel van deze mogelijkheden.De beste telefoonhouder voor jouw mobiel

Er zijn veel verschillende smartphones, met elk hun eigen maten en vormen. De meeste telefoonhouders zijn universeel, ze passen op iedere mobiele telefoon tot een bepaalde breedte.

In het overzicht met aanbiedingen van alle telefoonhouders kun je als eis een universele telefoonhouder selecteren. Bij twijfel kun je echter ook uit een lange lijst jouw smartphone kiezen, je ziet dan alleen de telefoonhouders waarvan de leverancier specifiek heeft opgegeven dat die op jouw smartphone past.

Bevestiging in de auto

Als je kiest voor de autohouders zie je alleen de telefoonhouders voor in de auto.  Je kunt dan ook kiezen hoe je de telefoonhouder in de auto wilt bevestigen.

Het beste zicht op de telefoon heb je als je deze op de voorruit bevestigd. Ideaal bij routenavigatie en je kunt je ogen op de weg houden tijdens het bedienen. Niet iedereen wil echter de smartphone zo prominent in beeld hebben, bijvoorbeeld omdat je de telefoon onder het rijden niet zo vaak gebruikt.

Je kunt de telefoonhouder dan ook op het dashboard plaatsen, mits de autohouder daarvoor geschikt is. Dat kan op twee manieren. Vaak gaat dat via de zuignap die ook voor de autoruit gebruikt. Op het dashboard houdt zo'n zuignap echter minder goed en bovendien moet het oppervlak glad en vlak zijn.

Vaak wordt er daarom gebruik gemaakt van een klem waarmee de telefoonhouder aan een ventilatorrooster op het dashboard bevestigd. Dit is vaak een betere manier van bevestigen.

Zowel de beste telefoonhouders voor de voorruit als de beste telefoonhouders voor op het dashboard van de auto kun je hier boven vinden.

Bevestiging van de telefoon

Hierboven hebben we het over het bevestigen van de autohouder. Maar je hebt ook te maken met het bevestigen van de telefoon aan de telefoonhouder. Meestal gaat dit door klemmen. Een andere manier is een magnetische bevestiging. Dit gaat razendsnel je hoeft je telefoon alleen maar een keer tegen de telefoonhouder te drukken.

Kies voor magnetisch bij de opties in het overzicht aanbiedingen telefoonhouders als je je telefoon zo met de houder wilt kunnen verbinden.

Telefoonhouder voor op de fiets

Naast telefoonhouders voor in de auto zijn er ook telefoonhouders voor op de fiets (fietshouders). Ook op de fiets mag je geen telefoon in de hand houden, en ook op de fiets wordt de telefoon vaak als navigatie gebruikt. 

Bij de aanbiedingen van telefoonhouders vind je fietshouders waarbij je met een metalen klem de telefoon in de houder vastzet, maar er zijn ook siliconen telefoonhouders waarin je de smartphone aanbrengt. Let hierbij wel goed op de juiste maat.

De fietshouder zelf wordt normaal gesproken met een klem met schroef aan het fietsstuur bevestigd.

Kijk voor alle mogelijkheden, alle prijzen en alle beste telefoonhouders bij de bovenstaande aanbiedingen.


Zie ook:


Onderwerp:
Zoek je de beste telefoonhouder voor dashboard, raam of ventilatierooster van de auto? Of de beste telefoonhouder voor op de fiets? Hier alle beste telefoonhouders uit de test en telefoonhouder aanbiedingen om je beste telefoonhouder goedkoop te kopen.

Een reactie posten

0 Reacties