Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste USB-sticks (hoogste waardering)

Redactie     17:54     No comments


Welke USB-sticks krijgen van hun gebruikers de hoogste waardering? Hier kijken we naar de beste USB-sticks, al deze beste USB-geheugensticks hebben de maximale score van 5 sterren gehaald.


Een overzicht van al deze beste USB-sticks vind je in het overzicht met alle USB-sticks met 5 sterren.

Hieronder kijken we naar enkele van deze beste USB geheugensticks. In het overzicht hierboven vind je alle gegevens en de actuele lage winkelprijs.

Klein: SanDisk UltraFit

Vind je klein belangrijk? De SanDisk UltraFit is niet groter dan de USB poort waar je hem in steekt. Ondanks zijn kleine formaat is deze beste USB-stick snel (USB3) en er zijn versies tot wel 128 GB.Ook is de SanDisk UltraFit verbazend goedkoop. De prijzen beginnen al onder de 12 euro voor de 32GB versie. Kijk bij de bovenstaande USB-sticks voor de prijzen van de diverse versies. Op de foto hierboven is de SanDisk UltraFit sterk uitvergroot.

Stijlvol: Philips Flash Drive

Stijlvol in al zijn eenvoud is de Philips Flash Drive. Hier afbeeld is de Snow Edition met een gelatine roze tintje.Maar de Flash Drive is er ook in andere hippe kleuren zoals absint groen, elektrisch blauw, ultraviolet paars, kanarie geel en warm oranje. Ook is de geheugenstick er in diverse capaciteiten van 8 GB tot 64 GB. In het bovenstaand overzicht vind je ze allemaal.

Apart: Samsung MUF

Ook Samsung heeft zijn design afdeling op de USB-geheugenstick losgelaten. Het resultaat is de uniek vormgegeven Samsung MUF, een echte design USB-stick.Maar de Samsung MUF is meer dan alleen een mooie geheugenstick met een modern design. Deze USB-stick is ook sterk en biedt veel ruimte. Er zijn versies tot 128 GB.

Goedkoop: SanDisk Cruzer Blade

SanDisk is één van de beste merken voor een USB-stick, maar goed hoeft helemaal niet te betekenen dat de geheugenstick ook duur is. Integendeel. dat bewijst de SanDisk Cruzer Blade, een prima USB-geheugenstick die heel goedkoop wordt aangeboden. Deze stick is er in versies tot 128 GB en zelfs daarvoor betaal je soms minder dan 3 tientje!En zo zijn er nog veel meer goede USB-sticks met de hoogste waardering van hun gebruikers te vinden in het bovenstaande overzicht met beste usb-sticks.

Zie ook: Meer usb-sticks testen

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.