Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste USB stick

 

De beste USB stick uit de test (alle opslag capaciteiten) en meer goede USB sticks met de beste score.

Beste USB geheugenstick test

Wat is momenteel de beste USB stick? De beste USB stick met een hoge capaciteit, om al je bestanden op te slaan. Of de beste goedkope USB stick voor wat als je wat minder data veilig weg wilt schrijven. Hier kijken we naar de beste USB sticks uit de test en andere goede USB geheugensticks.

Hieronder vind je twee overzichten met de beste USB geheugensticks. Het eerste overzicht betreft de USB memorysticks die door experts als beste USB stick zijn getest, in het tweede overzicht staan alle USB sticks die een 5 sterren waardering hebben gehad.


In dat tweede overzicht kun je ook je beste goedkope USB stick vinden. Je vindt er goede USB sticks in alle capaciteiten. Van 4 GB tot wel 512 GB, en alles daar tussen.

Hieronder vind je een aantal van de beste USB sticks uit de lijst kort beschreven.

Snel: SanDisk Cruzer Ultra

Snel, handzaam en heel betaalbaar. De SanDisk Cruzer Ultra is de meest populaire USB geheugenstick van dit moment.  Bovendien heb je veel keuze uit verschillende capaciteiten, Deze beste USB-stick is verkrijgbaar in versies van 16, 32, 64, 256 en 512 GB. Een volledige speelfilm kopieer je in 40 seconden. Dit is een serieus (en goedkoop) alternatief voor een harde schijf.

Beste USB stick test SandiskJe data wordt beschermt door een stevige behuizing die dusdanig is vormgegeven dat hij niet beschadigd kan raken. De connector kan bijvoorbeeld in de behuizing worden geklikt. Verder wordt je data bij deze snelle USB 3.0 geheugenstick met een wachtwoord beschermd als je daar voor kiest.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van beste USB-sticks voor de laagste actuele prijs en alle andere gegevens en specificaties van deze beste USB-stick.

Klein: SanDisk UltraFit

Vind je klein belangrijk? De SanDisk UltraFit is niet groter dan de USB poort waar je hem in steekt. Ondanks zijn kleine formaat is deze beste USB-stick snel (USB3) en er zijn versies tot wel 512 GB, dat is meer opslagruimte dan de gemiddelde harde schijf!

USB geheugenstick test SanDisk UltraFit


Ook is de SanDisk UltraFit verbazend goedkoop. De prijzen beginnen al ruim onder de 10 euro voor de 32GB versie. Kijk bij de bovenstaande USB-sticks voor de prijzen van de diverse versies. Op de foto hierboven is de SanDisk UltraFit sterk uitvergroot.

Kijk voor meer informatie en de laagste actuele prijs in het bovenstaand overzicht met beste USB geheugensticks en selecteer daar SanDisk als merk.

Stijlvol: Philips Flash Drive

Stijlvol in al zijn eenvoud is de Philips Flash Drive. Hier afgebeeld is de populaire Snow Edition met een gelatine roze tintje.

Philips Flash Drive USB stick


Maar de Flash Drive is er ook in andere hippe kleuren zoals absint groen, elektrisch blauw, ultraviolet paars, kanarie geel en warm oranje. Ook is de geheugenstick er in diverse capaciteiten van 8 GB tot 128 GB. In het bovenstaand overzicht vind je ze allemaal (selecteer daar Philips als merk).

Apart: Samsung MUF

Ook Samsung heeft zijn design afdeling op de USB-geheugenstick losgelaten. Het resultaat is de uniek vormgegeven Samsung MUF, een echte design USB-stick.

Samsung USB stick geheugen test


Maar de Samsung MUF is meer dan alleen een mooie geheugenstick met een modern design. Deze USB-stick is ook sterk en biedt veel ruimte. Er zijn versies tot 256 GB. Selecteer 

Goedkoop: SanDisk Cruzer Blade

SanDisk is één van de beste merken voor een USB-stick, maar goed hoeft helemaal niet te betekenen dat de geheugenstick ook duur is. Integendeel. dat bewijst de SanDisk Cruzer Blade, een prima USB-geheugenstick die heel goedkoop wordt aangeboden. Deze stick is er in versies tot 128 GB en zelfs daarvoor betaal je soms minder dan 2 tientjes!


SanDisk Cruzer Blade usb stick


Voor de 16 GB versie en 32 GB versie ligt de prijs van deze beste goedkope USB-stick zelfs ruim onder een tientje.


En zo zijn er nog veel meer goede USB-sticks met de hoogste waardering van hun gebruikers te vinden in het bovenstaande overzicht met beste usb-sticks.

Zie ook: Meer usb-sticks testen


Onderwerp:
Hier staan de beste USB sticks uit de test. In het tweede USB stick overzicht vind je alle goede USB geheugensticks van dit moment. Vooral SanDisk USB sticks scoren goed in de test. Een aantal van de beste USB sticks vind je hier boven kort beschreven. Het gaat onder andere om USB geheugensticks van SanDisk, Samsung en Philips. 

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.