Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste USB stick

De beste USB stick uit de test (alle opslag capaciteiten) en meer goede USB sticks met de beste score.

Beste USB geheugenstick test

Wat is momenteel de beste USB stick? De beste USB stick met een hoge capaciteit, om al je bestanden op te slaan. Of de beste goedkope USB stick voor wat als je wat minder data veilig weg wilt schrijven. Hier kijken we naar de beste USB sticks uit de test en andere goede USB geheugensticks.

Hieronder vind je twee overzichten met de beste USB geheugensticks. Het eerste overzicht betreft de USB memorysticks die door experts als beste USB stick zijn getest, in het tweede overzicht staan alle USB sticks die een 5 sterren waardering hebben gehad.


In dat tweede overzicht kun je ook je beste goedkope USB stick vinden. Je vindt er goede USB sticks in alle capaciteiten. Van 4 GB tot wel 512 GB, en alles daar tussen.

Hieronder vind je een aantal van de beste USB sticks uit de lijst kort beschreven.

Snel: SanDisk Cruzer Ultra

Snel, handzaam en heel betaalbaar. De SanDisk Cruzer Ultra is de meest populaire USB geheugenstick van dit moment.  Bij deze USB memorystick heb je keuze uit veel verschillende capaciteiten, Deze beste USB stick is verkrijgbaar in versies van 16, 32, 64, 256 en 512 GB. 

En snel is de SanDisk USB geheugensticj ook. Een volledige speelfilm kopieer je in 40 seconden. Dit maakt deze beste USB stick een serieus (en goedkoop) alternatief voor een harde schijf.


Beste USB stick test SandiskJe data wordt op de memorystick beschermt door een stevige behuizing die dusdanig is vormgegeven dat hij niet beschadigd kan raken. De USB connector kan bijvoorbeeld in de behuizing worden geklikt. 

Verder kun je de informatie op deze snelle USB 3.0 geheugenstick met een wachtwoord beschermen als je daar voor kiest.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van beste USB sticks voor de laagste actuele prijs en alle andere gegevens en specificaties van deze beste USB stick.

Klein: SanDisk Ultra Fit

Vind je klein belangrijk? Ook dan heeft SanDisk een heel goede USB stick voor je.

De SanDisk Ultra Fit is niet groter dan de USB poort waar je de memorystick in steekt. Ondanks zijn kleine formaat is deze beste USB atick snel (USB3) en er zijn versies tot wel 512 GB, dat is meer opslagruimte dan de gemiddelde harde schijf! Opmerkelijk voor zo'n kleine USB stick.

USB geheugenstick test SanDisk UltraFit


Ook is de SanDisk Ultra Fit USB stick verbazend goedkoop. De prijzen beginnen al ruim onder de 10 euro voor de 16 GB versie en de 32 GB versie is nauwelijks duurder. Kijk bij de bovenstaande USB-sticks voor de prijzen van de diverse versies. Op de foto hierboven is de SanDisk UltraFit USB stick sterk uitvergroot.

Kijk voor meer informatie en de laagste actuele prijs in het bovenstaand productlink of kijk in het overzicht met beste USB geheugensticks en selecteer daar SanDisk als merk.

Stijlvol: Philips Flash Drive

Stijlvol in al zijn eenvoud is de Philips Flash Drive. Hier afgebeeld is de populaire Snow Edition met een gelatine roze tintje.

Philips Flash Drive USB stick


Maar de Flash Drive is er ook in andere hippe kleuren zoals absint groen, elektrisch blauw, ultraviolet paars, kanarie geel en warm oranje. Ook is de geheugenstick er in diverse capaciteiten van 8 GB tot 512 GB. In het bovenstaand overzicht vind je ze allemaal (selecteer daar Philips als merk).

Apart: Samsung MUF

Ook Samsung heeft zijn design afdeling op de USB-geheugenstick losgelaten. Het resultaat is de uniek vormgegeven Samsung MUF, een echte design USB stick.

Samsung USB stick geheugen test


Maar de Samsung MUF is meer dan alleen een mooie geheugenstick met een modern design. Deze USB stick is ook sterk en biedt veel ruimte. Er zijn versies tot 256 GB. Je vindt ze bij de bovenstaande beste USB sticks (selecteer Samsung als merk).

Goedkoop: SanDisk Cruzer Blade

SanDisk is één van de beste merken voor een USB stick, maar goed hoeft helemaal niet te betekenen dat de geheugenstick ook duur is. Integendeel. dat bewijst de SanDisk Cruzer Blade, een prima USB-geheugenstick die heel goedkoop wordt aangeboden. De prijs van deze goedkope USB stick begint ruim onder een tientje en ook voor de 128 GB versie van deze beste goedkope USB stick betaal je nog geen 20 euro.


SanDisk Cruzer Blade usb stick


Kijk bij de aanbiedingen van de Sandisk Cruzer Blade voor de prijs van de verschillende versies van deze beste goedkope USB stick.

En zo zijn er nog veel meer goede USB sticks met de hoogste waardering van hun gebruikers te vinden in het bovenstaande overzicht met beste usb sticks.

Zie ook: Meer usb memorysticks testen


Onderwerp:
Hier staan de beste USB sticks uit de test. In het tweede USB stick overzicht vind je alle goede USB geheugensticks van dit moment. Vooral SanDisk USB sticks scoren goed in de test. Een aantal van de beste USB sticks vind je hier boven kort beschreven. Het gaat onder andere om USB geheugensticks van SanDisk, Samsung en Philips. 

Een reactie posten

0 Reacties