Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste fietsmanden

 

Zoek je een goede rieten fietsmand, een rotan fietsmandje, een retro fietsmand van metaal of een andere goede fietsmand? Hier alle beste fietsmanden.


Fietsmanden heb je in veel soorten. Van grote rieten fietsmanden voor op de voordrager tot kleinere rieten fietsmandjes voor op de achterdrager, tot kleine metalen mandjes voor aan het stuur. Ook heb je speciale fietsmanden voor het vervoeren dieren en andere huisdieren. Hier kijken we naar de beste fietsmanden en beste fietsmandjes in diverse soorten.


Alle beste fietsmanden (5 sterren)

Maar voor we voorbeelden gaan noemen kijken we eerst naar alle fietsmanden met 5 sterren. Dit zijn de beste fietsmanden. Vijf sterren is de hoogste waardering. Toch gaat hem om vele tientallen fietsmanden in diverse soorten. Je kunt in dit overzicht zelf selecteren om zo je persoonlijk beste fietsmand te vinden.

Beste fietsmanden kopen

Nog veel meer goede fietsmanden, maar ook alle goede en goedkope online aanbieders van fietsmanden vind je op Beste Fietsmand Kopen.  Ook vind je hier de actuele fietsmand top 10 en een handige keuzehulp om uit te vinden welke fietsmand voor jou de beste fietsmand is.

Voorbeelden beste fietsmanden

Hieronder kijken we naar enkele van de beste fietsmanden met 5 sterren. Het betreft verschillende soorten fietsmanden in verschillende stijlen en vaak voor verschillende toepassingen.

Beste rieten fietsmand voorop

Deze rieten bakkersmand van Alfa is met maten van 42x28x21 centimeter vrij klein voor een bakkersmand, maar hou er rekening mee dat je je fiets nog wel in een garage of fietsenrek wilt plaatsen. De mand mag dan niet te breed zijn.


Ondanks zijn wat kleinere formaat heeft deze bakkersmand een goede retro uitstraling. En er past ook heel veel in, bijvoorbeeld de boodschappen of een goed gevulde schooltas. Hier is de mand in de kleur roze afgebeeld, maar hij is ook "gewoon" in het zwart of bruin verkrijgbaar.

Hou er wel rekening mee dat een rieten mand als deze niet regenwaterbestendig is, tenminste niet voor de inhoud van de mand. Kijk voor de prijs in het bovenstaande overzicht met beste fietsmanden.

Beste stalen fietsmandje achterop fiets

De Basil Cento wordt gezien als het beste fietsmandje voor achter op de fiets. Dit mandje is gemaakt van fijnmazig staal zodat er niet snel iets tussendoor komt.


Met zijn grootte van 44,5 bij 30,5 centimeter is dit stalen fietsmandje groot genoeg voor een schooltas of boodschappentas. De actuele lage winkelprijs vind je bij de aanbiedingen van beste fietsmanden hierboven.

Beste kleine rotan fietsmand voor

De rotan Basil Darcy is een kleine fietsmand die je voor aan het stuur hangt. Je maakt het mandje vast met riempjes zodat dit fietsmandje op ieder stuur goed vast zit. Je kunt hem dan stevig aantrekken en kabels hebben er geen last van. Heb je een voordrager? Dan kun je deze beste fietsmand ook op de voordrager plaatsen.


De mand is 42 bij 37 centimeter groot en 32 centimeter hoog en biedt zodoende veel ruimte aan boodschappen en andere bagage. De uitstraling van deze fietsmand is mooi natuurlijk.

En zo zijn er in het bovenstaande overzicht nog veel meer goede fietsmanden te vinden. Kijk daar voor alle mogelijkheden en prijzen.

Zie ook: 


Onderwerpen:
Kijk hier boven voor je beste fietsmand. Bovenaan hebben we alle beste fietsmanden. Al deze beste fietsmanden hebben een 5 sterren waardering. Kijk er voor de beste fietsmand voor je boodschappen, de beste rieten fietsmand, de beste fietsmand van riet of rotan, het beste stalen fietsmandje, de beste bakkersmand en meer goede fietsmanden.


,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *