Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste tafelbarbecue

Redactie     08:00     No comments


Barbecues heb je in vele maten. Van imposante buitenkeukens op gas tot minuscule wegwerpbarbecues van zacht aluminium. Daar tussenin bevindt zich de tafelbarbecue. Een compacte barbecue die je makkelijk kunt meenemen en opbergen, maar waarmee je wel serieus kunt barbecueën. Hier kijken we naar de beste tafelbarbecue uit de test.


Zoals de naam het al aangeeft kun je een tafelbarbecue op een tuintafel plaatsen om te barbecueën. Op de grond kan natuurlijk ook, maar dan moet je wel door de knieën.

Het AD liet BBQ experts een aantal populaire tafelbarbecues testen. Hierbij kwam de Weber Smokey Joe Premium BBQ als beste tafelbarbecue uit de test. Deze compacte kogelbarbecue is voorzien van een praktisch deksel met handvat en luchtregelaars waarmee de temperatuur in de BBQ heel goed te regelen is. Dankzij een klein onderstel staat hij wat hoger dan andere tafelbarbecues waardoor de tafel niet (te) heet wordt. Een euvel waaronder veel andere tafelbarbecues wel lijden.

Bovendien is de Weber Smokey Joe Premium wat voordeliger in aanschaf dan zijn belangrijkste concurrenten. Kijk bij de aanbiedingen Weber Smokey Joe Premium barbecue voor deze beste tafelbarbecue tegen de laagste prijs.


Beste tafel BBQ: Weber Smokey Joe Premium

Professioneel barbecueën met een kleine lichte barbecue die je overal mee naartoe kunt nemen. De Weber Smokey Joe Premium barbecue combineert het beste van twee werelden. Deze beste tafelbarbecue is een compacte barbecue die je makkelijk in de auto mee kunt nemen en die ook prima op een balkon te gebruiken is. Het grillrooster biedt een diameter van 37 centimeter om te grillen. Dat is groot genoeg voor een BBQ voor 6 personen.

De ketel en het deksel van deze draagbare barbecue zijn van geëmailleerd porselein en het rooster is verchroomd. De handgrepen zijn voorzien van een nikkelschild en het ventilatierooster is van aluminium. Hou er wel rekening mee dat de schuifjes voor de temperatuurregeling behoorlijk heet kunnen worden.

Dankzij het deksel van deze kogelbarbecue worden ook dikke stukken veel goed gaar. Met het ventilatierooster kun je de luchttoevoer en daarmee de temperatuur goed regelen.


De draagbeugel is niet alleen handig waarvoor hij in eerste instantie bedoeld is (dragen), maar je kunt er ook het deksel mee vergrendelen zodat deze ook als hij open staat als windscherm kan fungeren. Door het stabiele onderstel staat de barbecue stevig op de grond of op de tafel, en is hij wat hoger dan de meeste andere tafelbarbecues.

Deze beste barbecue (tafelmodel) is verkrijgbaar in vele kleuren en wordt geleverd inclusief lekbakje en maatbeker voor briketten.

De prijs van deze tafelbarbecue is aantrekkelijk (zie de aanbiedingen hierboven). Ondanks het Weber label is deze houtskoolbarbecue goedkoper dan vergelijkbare concurrenten. Natuurlijk koop je bij de bouwmarkt een goedkope barbecue voor minder geld, maar de kwaliteit van die goedkope barbecues is een heel stuk minder. Deze beste tafelbarbecue is heel solide en gaat heel lang mee.


Kijk bij de testen van barbecues voor best geteste barbecues in andere categorieën of kijk op Beste BBQ Kopen voor alle goede barbecues en alle goede aanbieders.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.