Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste tafel BBQ (tafelbarbecue)

Informatie over de Weber Smokey Joe Premium, de beste tafel BBQ uit de test. Ook vind je hier aanbiedingen van andere goede tafelbarbecues die meestal goedkoper zijn.

beste tafelbarbecue test Weber

Barbecues heb je in vele maten. Van imposante buitenkeukens op gas tot minuscule wegwerpbarbecues van zacht aluminium. Daar tussenin bevindt zich de tafelbarbecue. 

De tafel BBQ is een compacte barbecue die je makkelijk kunt meenemen en opbergen, maar waarmee je wel serieus kunt barbecueën. Hier kijken we naar de beste tafelbarbecue uit de test.

Of maak gebruik van de onderstaande BBQ keuzehulp om je persoonlijk beste barbecue te vinden.

BBQ barbecue

AD tafelbarbecue test

Zoals de naam het al aangeeft kun je een tafelbarbecue op een tuintafel plaatsen om te barbecueën. Op de grond kan natuurlijk ook, maar dan moet je wel door de knieën.

Het AD (Algemeen Dagblad) liet BBQ experts een aantal populaire tafelbarbecues testen. Hierbij kwam de Weber Smokey Joe Premium BBQ als beste tafelbarbecue uit de test. 

Voor een tafelbarbecue is de Weber Smokey Joe een vrij grote BBQ. Liever een kleine tafelbarbecue? Kijk dan hier onder bij de aanbiedingen van alle tafelbarbecues.


Deze compacte kogelbarbecue is voorzien van een praktisch deksel met handvat en luchtregelaars waarmee de temperatuur in de BBQ heel goed te regelen is. 

Dankzij een klein onderstel staat deze beste tafel BBQ wat hoger dan andere tafelbarbecues waardoor de tafel niet (te) heet wordt. Een euvel waaronder veel andere tafelbarbecues wel lijden.

Bovendien is de Weber Smokey Joe Premium wat voordeliger in aanschaf dan zijn belangrijkste concurrenten. Kijk bij de onderstaande aanbiedingen Weber tafelbarbecues waaronder de Smokey Joe Premium barbecue voor deze beste tafelbarbecue tegen de laagste prijs.


De Weber Smokey Joe is een houtskool BBQ. Bij deze aanbiedingen vind je ook tafelbarbecues op gas en stroom. Deze zijn meestal compacter en makkelijker op tafel te gebruiken.

beste tafel bbq test Weber Smokey Joe

Beste tafel BBQ: Weber Smokey Joe Premium

Professioneel barbecueën met een kleine lichte barbecue die je overal mee naartoe kunt nemen. De Weber Smokey Joe Premium barbecue combineert het beste van twee werelden. Deze beste tafelbarbecue is een compacte barbecue die je makkelijk in de auto mee kunt nemen en die ook prima op een balkon te gebruiken is. 

Het grillrooster biedt een diameter van 37 centimeter om te grillen. Dat is groot genoeg voor een BBQ voor 6 personen.

De ketel en het deksel van deze draagbare barbecue zijn van geëmailleerd porselein en het rooster is verchroomd. 

De handgrepen van de beste tafelbarbecue zijn voorzien van een nikkelschild en het ventilatierooster is van aluminium. Hou er wel rekening mee dat de schuifjes voor de temperatuurregeling behoorlijk heet kunnen worden.

Dankzij het deksel van deze kogelbarbecue worden ook dikke stukken veel goed gaar. Met het ventilatierooster kun je de luchttoevoer en daarmee de temperatuur van deze beste tafel BBQ goed regelen.

Beste draagbare bbq Weber Smokey Joe

Tevens de beste draagbare BBQ
De draagbeugel van de beste tafelbarbecue is niet alleen handig waarvoor hij in eerste instantie bedoeld is (dragen), maar je kunt er ook het deksel mee vergrendelen zodat deze ook als hij open staat als windscherm kan fungeren. 

Door het stabiele onderstel staat de barbecue stevig op de grond of op de tafel, en is hij wat hoger dan de meeste andere tafelbarbecues.

Deze beste barbecue (tafelmodel) is verkrijgbaar in vele kleuren en wordt geleverd inclusief lekbakje en maatbeker voor briketten.

De prijs van deze beste tafelbarbecue is aantrekkelijk (zie de aanbiedingen hierboven). Ondanks het Weber label is deze tafel BBQ goedkoper dan in kwaliteit vergelijkbare concurrenten. 

Natuurlijk koop je bij de bouwmarkt een goedkope barbecue voor minder geld, maar de kwaliteit van die goedkope barbecues is een heel stuk minder. Deze beste tafelbarbecue is heel solide en gaat heel lang mee.

Kijk bij de testen van barbecues voor best geteste barbecues in andere categorieën of kijk op Beste BBQ Kopen voor alle goede barbecues en alle goede aanbieders.


Samenvatting:
De Weber Smokey Joe Premium barbecue is uit de test van het Algemeen Dagblad als beste tafelbarbecue (beste tafel BBQ) gekomen. Deze tafel barbecue is niet alleen de beste tafel BBQ maar ook een heel betaalbare tafel BBQ, veel goedkoper dan de meeste andere Weber barbecues.

 

Een reactie posten

1 Reacties

  1. De Weber Smokey Jo is een fijne compacte barbecue die we als tafel BBQ op het balkon gebruiken. Omdat hij best compact is bewaren we hem in de berging als we hem niet gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.