Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste dubbele fietstas

Kijk hier voor de beste dubbele fietstassen en aanbiedingen van al deze goede fietstassen. Met een dubbele fietstas heb je zowel links als rechts van je bagagedrager een fietstas.


Een dubbele fietstas is een set van twee gelijke fietstassen die je links en rechts van van je achterdrager plaatst. Dubbele fietsen zijn er in vele modellen en in nog meer designs. Hier kijken we naar de beste dubbele fietstassen.


Hier vind je de beste dubbele fietstassen

Al deze beste fietstassen kun je vinden in het onderstaande overzicht. Daarin vind je alle dubbele fietstassen met een 5 sterren waardering. 


Het betreft een groot aantal tassen, maar er zitten ook veel gelijke tassen met een verschillend print tussen. Je kunt zelf makkelijk binnen deze beste fietstassen verder selecteren en zo snel de voor jou beste fietstas vinden.


Dubbele fietstas Basil

Fietstas (dubbel) Basil

Beste dubbele fietstas merken

Wat is de beste dubbele fietstas? Een aantal merken zijn duidelijk oververtegenwoordigd in de lijst met beste dubbele fietstassen. Fietstas fabrikanten als Basil, New Looxs, FastRider en AGU zijn de toppers in dubbele fietstassen.

Hier kijken we kort naar deze fabrikanten van de beste dubbele fietstassen en andere goede fietstassen.

Basil fietstassen:
Bij Basil kun je terecht voor een goede dubbele fietstas. De merknaam Basil klinkt internationaal maar is een samenvoeging van de oprichter Nico van Balveren en de plaats waarin hij in 1976 is gestart, Silwolde. 

Toen was het bedrijf nog een fietsenwinkel waarin Van Balverden ook fietsmanden maakte. Tegenwoordig is Basil één van de grootste merken op het gebied van fietstassen, fietskratten en fietsmanden. 

In het Basil fietstas assortiment zijn veel verschillende goede dubbele fietstassen te vinden.

FastRider fietstassen:
Het bedrijf achter FastRider is nog ouder. In 1966 begon Hesling Products BV in Oss met de productie van fietstassen, maar ook met de productie van de kussentjes voor kerkbanken. In de Benelux is FastRider tegenwoordig marktleider in fietstassen en fietsmanden. 


Dubbele fietstas Fastrider

Fietstas (dubbel) Fastrider


Ook maakt FastRider veel regenkleding en fietsbenodigdheden zoals fietshelmen en fietshandschoenen. In de lijst met beste dubbele fietstassen vind je veel FastRider fietstassen. Een prima merk voor een goede dubbele fietstas.

Sinds 2003 is het merk Fastrider eigendom van AGU.

AGU fietstassen:
AGU uit Alkmaar maakt alles voor het fietsen, behalve de fietsen zelf. Veel van hun producten zijn wat exclusiever en dat geldt ook voor hun fietstassen. 

Zoek je een dubbele fietstas van heel hoge kwaliteit? Kijk dan vooral in het bovenstaande overzicht met beste dubbele fietstassen eens bij de AGU fietstassen.

New Looxs fietstassen: 
Alle vier deze toonaangevende merken komen uit fietsland Nederland. Ook New Looxs fietstassen komen uit ons land. In geval van New Looxs is de vestigingsplaats Wijchen. 

Kort na de oorlog begon dit merk onder de naam Burgers Lederwaren onder andere met het maken van leren fietstassen. Later ging men zich helemaal op die tassen richten en vandaag de dag is New Looxs een echte specialist in fietstassen. 

Bij de beste dubbele fietstassen zijn dan ook veel goede New Looxs fietstassen te vinden. 

New Looxs fietstas dubbel

New Looxs fietstas dubbel


Maar er zijn meer merken die goede fietstassen maken en waarbij je voor een goede dubbele fietstas terecht kan. Naast deze meest toonaangevende fabrikanten hierboven kom je in het overzicht met beste fietstassen ook dubbele fietstassen tegen van ondermeer Willex, Vaude, Beck, Lastpak en Ortlieb.

Tips kopen beste dubbele fietstas

In het bovenstaande overzicht met beste dubbele fietstassen kun je via selectie mogelijkheden de voor jou persoonlijk beste fietstas (dubbel) uit de lijst kiezen. Hieronder wat tips voor bij de selectie van deze beste dubbele fietstas.

  • Wil je een dubbele fietstas waarin je boodschappen en andere spullen gegarandeerd droog blijven? Selecteer dan waterdicht bij de waterdichtheid. Deze fietstassen zijn echt waterproof. Fietstassen die waterafstotend, spatwater dicht of waterbestendig zijn, zijn namelijk minder goed tegen een flinke regenbui bestand.

  • Je komt wel eens dubbele fietstassen voor een elektrische fiets tegen, maar in principe is iedere goede fietstas geschikt voor het plaatsen op een achterdrager waaronder een e-bike accu aanwezig is. Fabrikanten houden hier bij het ontwerp van de fietstas rekening mee.
     
  • Het grootte voordeel van een dubbele fietstas ten opzichte van een enkele fietstas is natuurlijk de vele ruimte die een dubbele tas biedt. Deze kunnen oplopen tot wel 65 liter. Ideaal om al je boodschappen mee te nemen of als je op fietsvakantie gaat. In het beste dubbele fietstas overzicht kun je het gewenste volume selecteren.

Kijk bij de bovenstaande dubbele fietstassen met 5 sterren voor de beste fietstassen of kijk op Beste Fietstas Kopen voor nog veel meer fietstassen (ook andere modellen) en de goedkoopste aanbieders van fietstassen.

Zie ook: 
Samenvatting:
Bovenaan vind je een overzicht met beste dubbele fietstassen. Al deze beste fietstassen hebben een vijf sterren waardering gekregen. De beste fietstassen worden vaak gemaakt door de Nederlandse fietstassen fabrikanten Basil, AGU, New Lookx en Fastrider. Deze merken bieden veel goede dubbele fietstassen van hoge kwaliteit aan. Hierboven vind meer informatie over de beste fietstas merken.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik doe boodschappen op de fiets en dan is een dubbele fietstas ideaal. Niet alleen zou ik niet weten hoe ik alle boodschappen in één tas zou moeten krijgen, maar met een dubbele fietstas kun je ook de zware flessen goed over beide fietstassen verdelen zodat je een goed gewichtsverdeling hebt. Bij het fietsen merk je dan niet eens dat je een zwaar gewicht bij je hebt.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.