Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste dubbele fietstassen

Redactie     17:13     No comments


Een dubbele fietstas is een set van twee gelijke fietstassen die je links en rechts van van je achterdrager plaatst. Dubbele fietsen zijn er in vele modellen en in nog meer designs. Hier kijken we naar de beste dubbele fietstassen.


Hier vind je de beste dubbele fietstassen

Als deze beste fietstassen kun je vinden in  het overzicht met alle dubbele fietstassen met een 5 sterren waardering. Het betreft een groot aantal tassen, maar er zitten ook veel gelijke tassen met een verschillend design tussen. Je kunt zelf makkelijk binnen deze beste fietstassen verder doorsorteren en zo de voor jou beste fietstas vinden.

Topmerken in fietstassen

Een aantal merken zijn duidelijk oververtegenwoordigd in de lijst met beste dubbele fietstassen. Fabrikanten als Basil, New Looxs, FastRider en AGU zijn dan ook de toppers in fietstassen.

Basil fietstassen: De merknaam Basil klinkt internationaal maar is een samenvoeging van de oprichter Nico van Balveren en de plaats waarin hij in 1976 is gestart, Silwolde. Toen was het bedrijf nog een fietsenwinkel waarin Van Balverden ook fietsmanden maakte. Tegenwoordig is Basil één van de grootste merken op het gebied van fietstassen, fietskratten en fietsmanden.

FastRider fietstassen: Het bedrijf achter FastRider is nog ouder. In 1966 begon Hesling Products BV in Oss met de productie van fietstassen, maar ook met de productie van de kussentjes voor kerkbanken. In de Benelux is FastRider tegenwoordig marktleider in fietstassen en fietsmanden. Ook maken ze veel regenkleding en fietsbenodigdheden als fietshelmen en fietshandschoenen. Sinds 2003 is Fastrider eigendom van AGU.

AGU fietstassen: AGU uit Alkmaar maakt alles voor het fietsen, behalve de fietsen zelf. Veel van hun producten zijn wat exclusiever en dat geldt ook voor hun fietstassen.

New Looxs fietstassen: Alle vier deze toonaangevende merken komen uit fietsland Nederland. In geval van New Looxs is de vestigingsplaats Wijchen. Kort na de oorlog begon dit merk onder de naam Burgers Lederwaren onder andere met het maken van leren fietstassen. Later ging men zich helemaal op die tassen richten en vandaag de dag is New Looxs een echte specialist in fietstassen.

Maar er zijn meer merken die goede fietstassen maken. Naast deze meest toonaangevende fabrikanten hierboven kom je in het overzicht met beste fietstassen ook dubbele fietstassen tegen van ondermeer Willex, Vaude, Beck, Lastpak en Ortlieb.

Kijk bij de bovenstaande dubbele fietstassen met 5 sterren voor de beste fietstassen of kijk op Beste Fietstas Kopen voor nog veel meer fietstassen (ook andere modellen) en de goedkoopste aanbieders van fietstassen.

Zie ook: 
Onderwerpen:
Beste dubbele fietstas test, getest, basil, fastrider, agu, new looxs beste fietstassen test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.