Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Maxi Cosi Jade als beste reiswieg / autostoeltje baby

De Maxi Cosi Jade + 3wayfix is het beste baby autostoeltje uit de ANWB test. De Maxi Cosi Jade is ook als reiswieg en kinderwagen te gebruiken.

Maxi Cosi Jade beste baby autostoel / reiswieg test

Om de baby veilig in de auto te vervoeren is een goed autostoeltje onontbeerlijk. Maar wat is het beste autostoeltje voor zo'n kleintje? De ANWB testte de Maxi Cosi Jade met 3wayFix enkele jaren geleden als beste autostoeltje voor de baby. Groot voordeel: Deze Maxi Cosi is niet alleen een babyautostoeltje, maar ook een heel goede reiswieg.


De Maxi Cosi Jade is namelijk een reiswiegje die in de auto op een Isofix-basis kan worden gemonteerd. Het wiegje zit dan stevig vast, de autogordel is niet nodig. In de auto is de Maxi Cosy Jade een babyautostoeltje, buiten de auto kun je de Maxi Cosi Jade als wiegje gebruiken en / of hem eventueel op een geschikte kinderwagen plaatsen.Maxi Cosi Jade beste reiswieg baby autostoeltje test

De Maxi Cosi Jade is dus veel meer dan alleen een autostoeltje voor de baby. Maxi Cosi spreekt dan ook over een reissysteem voor de baby.

Een sterk punt van dit beste autostoeltje voor de baby is de hoge veiligheid. Dit autostoeltje / reiswiegje voldoet aan de strenge R129 veiligheidsnorm. Ook is het stoeltje snel een heel makkelijk te plaatsen (kwestie van klikken) en kun je hem in combinatie met een kinderwagen gebruiken. 

Minpunten zijn er echter ook. Het autostoeltje neemt veel ruimte in de auto in (2 zitplaatsen), Je plaatst deze babyautostoel / reiswieg namelijk dwars op de rijrichting. Ook heb je een Isofix basis in de auto nodig, maar dat geldt tegenwoordig voor alle goede en veilige autostoeltjes.


De Maxi Cosi Jade is in zeven kleuren te koop.

Maxi Cosi autostoeltjes

Maxi Cosi is een fabrikant van kinderzitjes, autostoeltjes, kinderwagens, buggy's, draagzakken en andere baby en kinder producten uit Nederland. Maxi Cosi is eigendom van het Canadese Dorel Industries. Hoewel Maxi Cosi dus ook andere producten maakt is het emrk vooral bekend om zijn kinderzitjes voor in de auto. Maxi Cosi heeft een hele serie autostoeltjes voor baby, peuter en kleuter. De Maxi Cosi Jade is  één van deze vele autozitjes.

Vooral de multifunctionele baby autostoeltjes die ook als reiswieg gebruikt kunnen worden zijn populair. Naast de MaxiCosi Jade zijn dat onder andere de Maxi Cosi Pebble. Cabrio Fix, Rock, Coral en Marble. Maar ook voor een peuter of ander klein kind biedt Maxi Cosi keuze uit heel veel goede autostoeltjes van goede kwaliteit zoals de Maxi Cosi Titan, Mica, Pearl, Beryl. Axixx, Tobi en Rodufix. En met de genoemde namen hebben we nog maar een greep uit het grote aanbod aan Maxi Cosi autostoelen.

Zie ook:

Foto's: Maxi-Cosi

Samenvatting:
De Maxi Cosi Jade is meer dan alleen een autostoeltje voor de baby. Naast een babyautostoeltje is het ook een reiswieg en je kunt de Maxi Cosi Jade op een onderstel plaatsen om deze als kinderwagen te gebruiken. De ANWB koos de Maxi Cosi Jade enkele jaren terug als het beste babyautostoeltje. 

Een reactie posten

0 Reacties