Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Maxi Cosi Jade als beste reiswieg / autostoeltje baby

 

De Maxi Cosi Jade + 3wayfix is het beste baby autostoeltje uit de ANWB test. De Maxi Cosi Jade is ook als reiswieg en kinderwagen te gebruiken.

Maxi Cosi Jade beste baby autostoel / reiswieg test

Om de baby veilig in de auto te vervoeren is een goed autostoeltje onontbeerlijk. Maar wat is het beste autostoeltje voor zo'n kleintje? De ANWB testte de Maxi Cosi Jade met 3wayFix enkele jaren geleden als beste autostoeltje voor de baby. Groot voordeel: Deze Maxi Cosi is niet alleen een babyautostoeltje, maar ook een heel goede reiswieg.


De Maxi Cosi Jade is namelijk een reiswiegje die in de auto op een Isofix-basis kan worden gemonteerd. Het wiegje zit dan stevig vast, de autogordel is niet nodig. In de auto is de Maxi Cosy Jade een babyautostoeltje, buiten de auto kun je de Maxi Cosi Jade als wiegje gebruiken en / of hem eventueel op een geschikte kinderwagen plaatsen.

Maxi Cosi Jade beste reiswieg baby autostoeltje test

De Maxi Cosi Jade is dus veel meer dan alleen een autostoeltje voor de baby. Maxi Cosi spreekt dan ook over een reissysteem voor de baby.

Een sterk punt van dit beste autostoeltje voor de baby is de hoge veiligheid. Dit autostoeltje / reiswiegje voldoet aan de strenge R129 veiligheidsnorm. Ook is het stoeltje snel een heel makkelijk te plaatsen (kwestie van klikken) en kun je hem in combinatie met een kinderwagen gebruiken. 

Minpunten zijn er echter ook. Het autostoeltje neemt veel ruimte in de auto in (2 zitplaatsen), Je plaatst deze babyautostoel / reiswieg namelijk dwars op de rijrichting. Ook heb je een Isofix basis in de auto nodig, maar dat geldt tegenwoordig voor alle goede en veilige autostoeltjes.


De Maxi Cose Jade is in zeven kleuren te koop.

Zie ook:

Foto's: Maxi-Cosi

Samenvatting:
De Maxi Cosi Jade is meer dan alleen een autostoeltje voor de baby. Naast een babyautostoeltje is het ook een reiswieg en je kunt de Maxi Cosi Jade op een onderstel plaatsen om deze als kinderwagen te gebruiken. De ANWB koos de Maxi Cosi Jade enkele jaren terug als het beste babyautostoeltje. 

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.