Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste papierversnipperaars: Beste papiervernietigers voor kantoor en thuis

Redactie     09:20     No comments


Voor een groot kantoor heb je een heel andere papiervernietiger nodig dan voor bescheiden thuisgebruik. Daarom vind je hier meerdere beste papierversnipperaars in diverse klassen.


De beste papierversnipperaar voor een groot kantoor moet hele stapels papier in één keer kunnen versnipperen. En bij een bedrijf moet concurrentiegevoelige informatie extra klein versnipperd kunnen worden. Maar privé gebruik van een papierversnipperaar gelden andere regels.Thuis moet de beste papiervernietiger niet te duur zijn en niet veel ruimte innemen, maar de papierversnipperaar moet natuurlijk thuis zijn werk wel heel goed uitvoeren, en onleesbare papiersnippers produceren.

De beste papierversnipperaars voor verschillende soorten gebruikers vind je in het overzicht beste papierversnipperaars. Je vindt daar de beste papiervernietiger voor een groot bedrijf, maar ook de beste papierversnipperaar voor thuis. Evenals de beste papierversnipperaar om bedrijfsgevoelige informatie te versnipperen en de beste papierversnipperaar voor het MKB of de beste stille papiervernietiger.

Al deze beste papiervernietigers zijn daar ook voordelig te koop.

Meer dan papier vernietigen

Vaak kan een papierversnipperaar meer dan alleen papier versnipperen. Vooral voor een bedrijf kan het heel handig zijn als er ook CD's, paperclips en toegangspasjes versnipperd kunnen worden. Handig voor zowel thuis als op kantoor is een papiervernietiger die ook nietjes kan vernietigen.

Kijk bij de keuzehulp op Beste Papierversnipperaar Kopen voor papiervernietigers die dat alles aankunnen. Bij de Keuzehulp kun je ook op heel veel andere wensen en eisen selecteren en zo de voor jou beste papierversnipperaar vinden.

De invoercapaciteit en capaciteit opvangbak

We schreven het al, voor zakelijk gebruik wil je waarschijnlijk opschieten met het versnipperen van papier, en heb je soms flinke stapels te versnipperen. Het is dan zaak dat de papierversnipperaar veel vellen tegelijk kan verwerken. Krachtige professionele papierversnipperaars kunnen soms hele pakken papier in één keer versnipperen, maar aan deze beste papiervernietigers hangt wel een prijskaartje. Een eenvoudige voordelige papierversnipperaar kan 5 velletjes tegelijk verwerken, dan is het vernietigen wat meer werk maar het apparaat is wel een stuk voordeliger in aanschaf.

Veel professionele papierversnipperaars hebben een automatische invoer zodat je het pak papier alleen in de lader hoeft te leggen.

De mate van versnipperen

Heel belangrijk bij een papierversnipperaar is natuurlijk de mate waarin er versnippert wordt. Want te grote snippers kunnen misschien nog wel gelezen of aan elkaar gepast worden. De mate van versnipperen bij een papierversnipperaars wordt in DIN P aangegeven. Hoe hoger de DIN P hoe kleiner de snippers, dus hoe veiliger.

Hieronder vind je de DIN P codering en het aantal stroken of snippers waarin een A4 vel wordt gesneden.

DIN P-1: 18 stroken
DIN P-2: 38 stroken
DIN P-3: 320 snippers
DIN P-4: 421 snippers
DIN P-5: 1000 snippers
DIN P-6: 6000 snippers
DIN P-7: 12.000 snippers

Hoewel DIN P-2 geldt als voldoende voor thuisgebruik raden wij minimaal DIN P-3 aan, je versnippert immers niet voor niets. Bovendien zijn de stroken van P-2 makkelijker bij elkaar te zoeken dan de 320 snippers van P-3.

Voor een bedrijf is P-4 voldoende. Aan deze standaard voldoen ook de meeste goede papiervernietigers. Vanaf DIN P-5 wordt er extreem versnippert.

Kijk bij de bovenaan genoemde beste papierversnipperaars welke papiervernietigers er door de experts worden aanbevolen, of kies op het eveneens hierboven genoemde Beste Papierversnipperaar Kopen voor meer goede papierversnipperaars en hun goedkoopste aanbieders.

Zie ook: Meer testen papierversnipperaars


Onderwerp:
Hier vind je de beste papierversnipperaars uit de test. Van de beste professionele papiervernietiger tot de beste papierversnipperaar voor thuis. En alle papierversnipperaars daar tussen. Alle papierversnipperaars zijn best getest in de beste papiervernietiger test /  beste papierversnipperaar test.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.