Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste shredder: Beste papier versnipperaar voor thuis en kantoor

Redactie     09:20    


Voor een groot kantoor heb je een heel andere shredder (papiervernietiger, papier versnipperaar) nodig dan voor bescheiden thuisgebruik. Daarom vind je hier meerdere beste shredders in diverse klassen.


De beste shredder voor een groot kantoor moet hele stapels papier in één keer kunnen versnipperen. En bij een bedrijf moet concurrentiegevoelige informatie extra klein versnipperd kunnen worden. Maar privé gebruik van een papier versnipperaar gelden andere regels.Thuis moet de beste shredder niet te duur zijn en niet veel ruimte innemen, maar de papier versnipperaar moet natuurlijk thuis zijn werk wel heel goed uitvoeren, en onleesbare papiersnippers produceren.

De beste shredders voor verschillende soorten gebruikers vind je in het overzicht beste papier versnipperaars. Je vindt daar de beste shredder voor een groot bedrijf, maar ook de beste papierversnipperaar voor thuis. Evenals de beste papierversnipperaar om bedrijfsgevoelige informatie te versnipperen en de beste papierversnipperaar voor het MKB of de beste stille shredder.

Al deze beste shredders zijn daar ook voordelig te koop.

Meer dan papier vernietigen

Vaak kan een papier shredder meer dan alleen papier versnipperen. Vooral voor een bedrijf kan het heel handig zijn als er ook CD's, paperclips en toegangspasjes versnipperd kunnen worden. Handig voor zowel thuis als op kantoor is een shredder die ook nietjes kan vernietigen.

Kijk bij de keuzehulp op Beste Papierversnipperaar Kopen voor shredders die dat alles aankunnen. Bij de Papiervernipperaar Keuzehulp kun je ook op heel veel andere wensen en eisen selecteren en zo de voor jou beste shredder vinden.

De invoercapaciteit en capaciteit opvangbak

We schreven het al, voor zakelijk gebruik wil je waarschijnlijk opschieten met het versnipperen van papier, en heb je soms flinke stapels te versnipperen. Het is dan zaak dat de papierversnipperaar veel vellen tegelijk kan verwerken. Krachtige professionele papier versnipperaars kunnen soms hele pakken papier in één keer versnipperen, maar aan deze beste shredders hangt wel een prijskaartje. Een eenvoudige voordelige papier versnipperaar kan 5 velletjes tegelijk verwerken, dan is het vernietigen wat meer werk maar het apparaat is wel een stuk voordeliger in aanschaf.

Veel professionele papierversnipperaars hebben een automatische invoer zodat je het pak papier alleen in de lader hoeft te leggen.

De mate van versnipperen

Heel belangrijk bij een shredder is natuurlijk de mate waarin er versnippert wordt. Want te grote snippers kunnen misschien nog wel gelezen of aan elkaar gepast worden. De mate van versnipperen bij een papier versnipperaar wordt in DIN P aangegeven. Hoe hoger de DIN P hoe kleiner de snippers, dus hoe veiliger.

Hieronder vind je de DIN P codering en het aantal stroken of snippers waarin een A4 vel wordt gesneden.

DIN P-1: 18 stroken
DIN P-2: 38 stroken
DIN P-3: 320 snippers
DIN P-4: 421 snippers
DIN P-5: 1000 snippers
DIN P-6: 6000 snippers
DIN P-7: 12.000 snippers

Hoewel DIN P-2 geldt als voldoende voor thuisgebruik raden wij minimaal DIN P-3 shredder aan, je versnippert het papier immers niet voor niets. Bovendien zijn de stroken van P-2 makkelijker bij elkaar te zoeken dan de 320 snippers van P-3.

Voor een bedrijf is P-4 shredder voldoende. Aan deze standaard voor een professionele papierversnipperaar voldoen ook de meeste goede papiervernietigers. Vanaf DIN P-5 wordt er door de shredder extreem versnippert.

Kijk bij de bovenaan genoemde beste papier versnipperaars welke shredders er door de experts worden aanbevolen, of kies op het eveneens hierboven genoemde Beste Papierversnipperaar Kopen voor meer goede shredders en hun goedkoopste aanbieders.

Zie ook: Meer testen papierversnipperaars


Onderwerp:
Hier vind je de beste shredders / papierversnipperaars uit de test. Van de beste professionele papiervernietiger tot de beste papier versnipperaar voor thuis. En alle papier shredders daar tussen. Alle shredders zijn best getest in de beste papiervernietiger test /  beste papierversnipperaar test.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.