Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste vriezers in diverse categorieën

Redactie     11:15     No comments


Vriezers heb je letterlijk in alle soorten en maten. Van vrieskist tot vrieskast, van inbouw vriezer tot vrijstaande vriezer. En dat alles in vele maten, van luxe tot eenvoudig. Hier kijken we naar de vriezers die de experts adviseren voor verschillende soorten gebruikers.

Deze beste vriezers worden aanbevolen

In het overzicht aanbevolen vriezers door de experts vind je de beste koop in diverse categorieën, bijvoorbeeld de best geprijsde ruime vriezer, de beste energiezuinige ruimte vriezer, de  beste vriezer voor in een niet geïsoleerde schuur, de beste tafelmodel vriezer en nog veel meer aanbevolen vriezers.

Kijk daar voor de volgens Coolblue beste vriezers, waarbij ook sterk rekening is gehouden met de prijs.

Meer goede vriezers

Nog meer goede vriezers en de goedkoopste online aanbieders van deze vriezers vind je op Beste Vriezer Kopen. Daar vind je ook een handige keuzehulp voor bij het vinden van de voor jou persoonlijk beste vriezer.

Vriezer tafelmodel Beko

Kleine vriezer Beko

Tips de beste vriezer kiezen

Via de keuzehulp kun je de beste vriezer vinden en kopen. Maar waar moet je rekening mee houden als je de beste vriezer kiest? Hier wat tips.
 • Ga je de vriezer in een niet geïsoleerde garage of schuur plaatsen? Let er dan op of de vriezer daar geschikt voor is. Veel vriezers komen bij temperaturen onder de 15 graden al in de problemen, en te warm mag het ook niet zijn. In de keuzehulp kun je de optie aanvinken dat de vriezer voor koude ruimtes geschikt miet zijn.
   
 • Een vriezer gebruikt de hele dag stroom. De energieklasse is daarom voor de kosten erg belangrijk. De beste vriezer is een zuinige vriezer.  Bij vriezers komt het E of F energielabels het meest voor, maar een echt zuinige vriezer heeft het D of zelfs het C energielabel (voorheen A+++).

 • No Frost is een bijzonder handige functie. Een vriezer met No Frost hoef je namelijk niet zelf te ontdooien, en ontdooien van een vriezer is een vervelend klusje. De beste vriezer heeft dus No Frost.

 • Low Frost scheelt ook bij de ijsvorming, maar een Low Frost vriezer moet je toch nog één of twee keer per jaar ontdooien. IJsvorming maakt de vriezer minder zuinig en tast de smaak van het voedsel aan.
   
 • Let even op de draairichting van de deur, dat is in de praktijk soms belangrijker dan je zou denken. Vaak kun je bij een goede vrieskast zelf bepalen welke kant de deur moet openen.
   
 • Een vriezer met een geluidopbrengst van meer dan 41 dB (decibel is een relatieve herrieschopper. Onder de 38 dB heb je te maken met een stille vriezer.

 • Als je naar de afmetingen kijkt, kijk dan niet alleen of het in de keuken past, maar ook of de spullen die je in wilt vriezen, zoals misschien pizzadozen, in de vriezer passen. 

 • Binnenverlichting kan best handig zijn bij een vriezer, vooral bij een grote vrieskist of vrieskast.
   
 • Supervriezen (superfrost) is een handige functie waarmee je nieuwe boodschappen extra snel invriest. Hierdoor blijven de andere spullen in de vriezer goed op temperatuur en de nieuwe boodschappen blijven indien snel ingevroren langer vers.
   
 • Ook handig is een alarm als de deur niet goed gesloten is. Dit kan voorkomen dat je onverwachts de hele vriezer moet leegeten.

Vrieskist Chiq
Vrieskist Chiq


De bovengenoemde Vriezer Keuzehulp kiest je om de voor jou beste vriezer te kiezen, of kijk bij de bovenstaande aanbevolen vriezers volgens de experts voor de toppers in hun klasse.


Zie ook: Meer best geteste vriezers


Foto bovenaan: Grote vrieskast Bosch

Samenvatting:
Bovenaan vind je de beste vriezers uit de test. Deze test en selectie zijn uitgevoerd door de experts van Coolblue. Je vindt er de beste vriezers in diverse soorten en diverse prijsklassen. Zowel de beste vrieskisten als de beste vrieskasten. Met de keuzehulp op Beste Vriezer Kopen kun je makkelijk de voor jou beste vriezer selecteren. Je vindt op Beste Vriezer Kopen ook de goedkoopste winkels en meer tips en informatie voor bij het kiezen en goedkoop kopen van de beste vriezer.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.