Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste fietstassen: De beste enkele fietstas

 

Zoek je een goede enkele fietstas? Hier de beste fietstassen (enkel) met afneembare fietstassen en enkele fietstassen die niet afneembaar zijn.Zoek je de beste fietstas? Fietstassen heb je in diverse soorten waarvan  de dubbele fietstas en de enkele fietstas het meest gebruikt worden. Hier kijken we naar de beste enkele fietstassen. Een fietstas aan één kant van je bagagedrager.

Andere beste fietstassen uit de test

Kijk bij de andere beste fietstassen voor andere modellen fietstassen zoals de dubbele fietstas , de stuurtas en de frametas. 

Hieronder kijken we uitsluitend naar enkele fietstassen, dat is een fietstas die aan één kant van de bagagedrager geplaatst wordt en die je van de fiets af kunt halen om als gewone tas te dragen. 

Maar zoals je hieronder kunt zien is er veel variatie in deze enkele fietstassen.

Dit zijn de beste enkele fietstassen

Wat zijn de beste fietstassen in deze categorie? Over welke enkele fietstassen zijn hun gebruikers het meest tevreden? In het overzicht alle enkele fietstassen met een waardering van 5 sterren vind je deze beste fietstassen.

Het betreft fietstassen in vele stijlen en verschillende soorten. Je kunt ze gebruiken als boodschappentas (shopper), rugzak of laptoptas. Hieronder vind je voorbeelden van verschillende soorten enkele fietstassen. 

Op Beste Fietstas Kopen vind je meer informatie waaronder ook de goedkoopste online aanbieders van al deze fietstassen.

Voorbeelden van beste fietstassen

Hieronder zie je een aantal enkele fietstassen die met vijf sterren zijn beoordeeld. Alle actuele winkelprijzen en meer informatie over deze tassen vind je in het bovenstaand overzicht met alle 5 sterren fietstassen.

Sportieve shopper

Hieronder zie je de Basil Shopper XL. Dit is een sportieve shopper (boodschappentas) voor op de damesfiets of herenfiets.


Deze fietstas kan wel 20 liter aan boodschappen bevatten en is naast een groot hoofdvak ook voorzien van ritszakken en zijvakken. De draagriemen zijn verstelbaar en zodoende ook als schouderriem te gebruiken. De fietstas is gemaakt van waterafstotend materiaal en voorzien van reflectie. Er worden fietshaken meegeleverd waarmee je de fietstas aan je bagagedrager vast maakt.

Kijk bij hierboven bij de beste fietstassen (5 sterren) voor de actuele winkelprijs en meer informatie van deze beste enkele fietstas van Basil.


Functionele shopper fietstas

Ook van de Nederlandse fabrikant Basil is deze meer standaard vormgegeven shopper. Dit model is een heel functionele boodschappentas voor op de fiets. De beste enkele fietstas als je je fietstas ook als boodschappentas wilt gebruiken.In deze enkele fietstas kan je 18 liter aan boodschappen en andere spullen kwijt. Het hoofdvak wordt afgesloten met een waterafwerende flap en er is ook een ritsvak aanwezig. Deze shopper voor op de fiets draag je als een handtas aan zijn hendels. Heb je de fietstas in de winkel volgeladen, dan haak je hem weer makkelijk aan de bagagedrager vast met het Basil Hook-On-System.

De prijs, specificaties en andere informatie over deze beste enkele fietstas in het shopper model vind je bovenaan in de lijst met beste enkele fietstassen (5 sterren).

Vrolijke boodschappentas

Hou je van een wat vrolijker design, dan heeft Basil een hele serie shoppers in de Basil Bohème serie. Deze beste enkele fietstas is te koop in acht verschillende designs, waaronder bijvoorbeeld ook met rode, groene en blauwe kleurstellingen.De Basil Bohème fietstassen zijn ideaal als boodschappentas, maar ook mooi en stijlvol genoeg om mee te nemen naar school of kantoor. De waterafstotende fietstas biedt 18 liter ruimte verdeeld over een groot binnenvak en een voorvak. Via het kliksysteem haak je ook deze Basil fietstas vast aan je bagagedrager.

Kijk bij bovenstaande 5 sterren beste fietstassen voor meer informatie en de laagste actuele prijs van deze beste enkele fietstas met vrolijk design.

Fietstas voor de laptop

Niet alleen Basil maakt goede fietstassen. New Looxs is een ander topmerk. New Looxs biedt onder andere de onderstaande fietstas die ook heel goed als laptoptas is te gebruiken. Er past maximaal een 15 inch laptop in. Dit is de beste enkele fietstas die meteen een laptop tas is.


Voor de laptop is in deze fietslaptoptas een speciaal zacht gevoerd insteekvak beschikbaar en er zijn veel aparte vakjes voor alle accessoires. Een volwaardige laptoptas, die je via de meegeleverde haken op de bagagedrager klikt. In totaal bevat deze fietstas ruim 16 liter aan ruimte, dus naast de laptop kan er heel wat meer mee.

Ook deze beste enkele fietstas voor de laptop is te vinden in het overzicht met beste enkele fietstassen.

Fietsrugzak

Terug naar Basil. Deze enkele fietstas gebruik je, los van de fiets, niet als handtas of schoudertas maar als rugzak. Lekker makkelijk voor school of werk! Met een inhoud van 18 liter is hij lekker ruim, en bovendien geschikt voor een laptop tot wel 15,6 inch. 

Dat maakt deze fietsrugzak ideaal als schooltas voor fietsende scholieren en studenten.


Dit is dus geen gewone rugzak maar een rugzak die je aan de bagagedrager van je fiets hangt als je gaat fietsen. Je hoeft deze rugzak dus niet onder het fietsen op je rug te hangen.

Dankzij een verborgen rits en diverse verborgen vakken is deze enkele fietstas zeer goed tegen dieven beschermd. Een leuke extra is de ingebouwde accu die niet alleen LED-verlichting aan de voorkant van de fietstas van stroom voorziet, maar ook als powerbank voor je telefoon te gebruiken is.

Kijk voor alle prijzen, specificaties en meer informatie over deze enkele fietstassen in het bovenstaande overzicht met beste fietstassen met 5 sterren. Je vindt daar nog veel meer goede afneembare fietstassen net de hoogste waardering.

Zie ook: Meer tips fietstassen op DeBesteFietsen.nl
Foto bovenaan: Basil


Onderwerpen:
In deze e
nkele fietstas test kijken we naar de beste fietstassen die je aan je bagagedrager kunt hangen, maar ook los kunt gebruiken, bijvoorbeeld als boodschappentas. Veel van deze beste enkele fietstassen zijn van het shopper model (boodschappentas voor op de fiets). Maar we hebben ook de beste fietstas die je als rugzak kunt gebruiken (een ideale schooltas) en een laptoptas voor op de fiets. Veel van de beste enkele fietstassen zijn van Basil, maar ook van New Looxs, AGU, Fastrider of Willex. Alle beste enkele fietstassen (5 sterren) vind je bovenaan in het overzicht met beste fietstassen.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *