Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste enkele fietstas en andere goede fietstassen (enkel)

Zoek je een goede enkele fietstas? Hier de beste fietstassen (enkel) met zowel afneembare fietstassen als enkele fietstassen die niet afneembaar zijn.

Basil fietstas enkel

Fietstassen heb je in diverse soorten waarvan  de dubbele fietstas en de enkele fietstas het meest gebruikt worden. Hier kijken we naar de beste enkele fietstassen. Een fietstas aan één kant van je bagagedrager.

Andere beste fietstassen uit de test

Kijk hier onder voor de beste fietstassen uit de test in andere soorten, zoals de dubbele fietstas , de stuurtas en de frametas. 


Hieronder kijken we uitsluitend naar enkele fietstassen. Een enkele fietstas is een fietstas die aan één kant van de bagagedrager geplaatst wordt en die je in veel gevallen van de fiets af kunt halen om als gewone tas te dragen. 

Maar zoals je hieronder kunt zien is er veel variatie in deze enkele fietstassen.

Dit zijn de beste enkele fietstassen

Wat zijn de beste fietstassen in deze categorie? Over welke enkele fietstassen zijn hun gebruikers het meest tevreden? In het overzicht hier onder vind je aanbiedingen van alle enkele fietstassen met een waardering van 5 sterren. Dit zijn de beste fietstassen (enkel).


Bij deze aanbiedingen vind je enkele fietstassen in vele stijlen en verschillende soorten. Je kunt ze gebruiken als boodschappentas (shopper), rugzak of laptoptas. Hieronder vind je voorbeelden van verschillende soorten enkele fietstassen. 

Op Beste Fietstas Kopen vind je meer informatie waaronder ook de goedkoopste winkels  die online goede fietstassen verkopen.

Voorbeelden van beste fietstassen

Hieronder zie je een aantal enkele fietstassen die met vijf sterren zijn beoordeeld. Alle actuele winkelprijzen en meer informatie over deze tassen vind je in het bovenstaand overzicht met alle 5 sterren fietstassen.

Sportieve shopper

Hieronder zie je de Basil Shopper XL. Deze enkele fietstas is een sportieve shopper. Een boodschappentas voor op de fiets.


Basil shopper fietstas (enkel)
Basil shopper fietstas (enkel)


Deze enkele fietstas van Basil kan wel 20 liter aan boodschappen bevatten en is naast een groot hoofdvak ook voorzien van ritszakken en zijvakken. De draagriemen zijn verstelbaar en zodoende ook als schouderriem te gebruiken. 

De fietstas is gemaakt van waterafstotend materiaal en voorzien van reflectie. Er worden fietshaken meegeleverd waarmee je de fietstas aan je bagagedrager vast maakt.

Kijk bij hierboven bij de beste fietstassen (5 sterren) voor de actuele winkelprijs en meer informatie van deze beste enkele fietstas van Basil. Je vindt daar naast deze sportieve fietstas nog veel meer shopper fietstassen, zoals de shopper hier onder.


Functionele shopper fietstas

Ook van de Nederlandse fabrikant Basil is deze meer standaard vormgegeven shopper. Deze enkele fietstas is een heel functionele boodschappentas voor op de fiets. Dit is de beste enkele fietstas als je je fietstas ook als boodschappentas wilt gebruiken.


Shopper fietstas enkel Basil

Shopper fietstas (enkel) Basil


In deze enkele fietstas kan je 18 liter aan boodschappen en andere spullen kwijt. Het hoofdvak wordt afgesloten met een waterafwerende flap en er is ook een ritsvak aanwezig. 

Deze shopper voor op de fiets draag je als een handtas aan zijn hendels. Heb je de fietstas in de winkel volgeladen, dan haak je hem weer makkelijk aan de bagagedrager vast met het Basil Hook-On-System.

De prijs, specificaties en andere informatie over deze beste enkele fietstas in het shopper model vind je bovenaan in de lijst met beste enkele fietstassen.

Vrolijke boodschappentas voor op de fiets

Hou je van een wat vrolijker design, dan heeft Basil een hele serie shoppers in de Basil Bohème serie. Deze beste enkele fietstas is te koop in acht verschillende designs, waaronder bijvoorbeeld ook met rode, groene en blauwe kleurstellingen.

Deze enkele Basil fietstas is heel populair als shopper / enkele fietstas voor dames. In het overzicht met beste fietstassen vind je nog meer goede fietstassen voor dames.

Boodschappen fietstas (enkel) Basil

Boodschappen fietstas (enkel) Basil


De Basil Bohème fietstassen zijn ideaal als boodschappentas, maar ook mooi en stijlvol genoeg om mee te nemen naar school of kantoor. De waterafstotende fietstas biedt 18 liter ruimte verdeeld over een groot binnenvak en een voorvak. Via het kliksysteem haak je ook deze Basil fietstas vast aan je bagagedrager.

Kijk bij bovenstaande 5 sterren beste fietstassen voor meer informatie en de laagste actuele prijs van deze beste enkele fietstas met vrolijk design.

Laptoptas fiets

Niet alleen Basil maakt goede fietstassen. New Looxs is een ander topmerk. New Looxs biedt onder andere de onderstaande fietstas die ook heel goed als laptoptas is te gebruiken. In deze laptoptas met fietshaken past maximaal een 15 inch laptop. 

Deze New Looxs laptoptas is de beste enkele fietstas die meteen een laptoptas is.


New Looxs laptoptas fiets

New Looxs laptoptas fiets


Voor de laptop is in deze fietslaptoptas een speciaal zacht gevoerd insteekvak beschikbaar en er zijn veel aparte vakjes voor alle accessoires. 

Deze fietstas (enkel) is een volwaardige laptoptas, die je via de meegeleverde haken op de bagagedrager klikt. In totaal bevat deze laptopfietstas ruim 16 liter aan ruimte, dus naast de laptop kan er heel wat meer mee.

Ook deze beste enkele fietstas voor de laptop is te vinden in het overzicht met beste enkele fietstassen.

Fietstas rugzak

Terug naar Basil. Onderstaande enkele fietstas gebruik je, los van de fiets, niet als handtas of schoudertas maar als rugzak. Lekker makkelijk voor school of werk! 

Met een inhoud van 18 liter is deze fietstas rugzak lekker ruim, en bovendien geschikt voor een laptop tot wel 15,6 inch. Deze beste rugzak met fietshaken is dus ook als laptop fietstas te gebruiken.

Dat maakt deze fietsrugzak ideaal als schooltas voor fietsende scholieren en studenten.

Basil fietstas rugzak

Basil fietstas rugzak


Deze beste rugzak voor op de fiets is dus geen gewone rugzak maar een rugzak die je aan de bagagedrager van je fiets hangt als je gaat fietsen. Je hoeft deze rugzak dus niet onder het fietsen op je rug te hangen.

Dankzij een verborgen rits en diverse verborgen vakken is deze enkele fietstas zeer goed tegen dieven beschermd. Een leuke extra is de ingebouwde accu die niet alleen LED-verlichting aan de voorkant van de fietstas van stroom voorziet, maar ook als powerbank voor je telefoon te gebruiken is.

Fietstas elektrische fiets

Veel elektrische fietsen hebben hun accu onder de bagagedrager. Dit is ook de plaats waar de fietstas geplaatst wordt. Normaal gesproken past een fietstas gewoon op een e-bike. Omdat de meest verkochte fietsen momenteel e-bikes zijn wordt er bij het ontwerp van een fietstas rekening gehouden met de accu van een elektrische fiets.

Waterdichte fietstas

Bij het kiezen van je beste enkele fietstas kun je aangeven in welke mate de fietstas tegen water kan. Een goede fietstas is geheel waterdicht. Selecteer de optie waterdicht om zeker te weten dat je boodschappen en andere spullen droog blijven in een stevige regenbui. 

Waterafstotend, spatwaterdicht en waterbestendig zijn allemaal termen voor fietstassen die niet geheel waterdicht zijn. 

Beste merken voor een enkele fietstas

Basil fietstas

Hierboven vind je veel Basil fietstassen. Het Nederlandse fietstas merk Basil is dan ook HET merk voor een goede enkele fietstas. Naast fietstassen (zowel enkel als dubbel) maakt Basil ook fietsmanden, fietskratten, regenkleding voor op de fiets, fietszadelhoezen, fietssloten, fietsbellen en andere accessoires voor fiets en fietser.


New Looxs fietstas (enkel)

New Looxs fietstas (enkel, shopper)

New Looxs fietstas

New Looxs is een andere groot Nederlands merk fietstassen dat veel enkele fietstassen in het assortiment heeft. New Looxs is een specialist in fietstassen al maken ze tegenwoordig ook fietsmanden. De keuze uit enkele fietstassen is bij New Looxs erg groot. Met bijvoorbeeld ook fietsrugzakken en fietslaptoptassen.

Ook New Looxs fietstassen (enkel) vind je bij de bovenstaande aanbiedingen van beste enkele fietstassen.

Andere goede fietstas merken

Andere goede fietstas fabrikanten die goede enkele fietstassen maken zijn  Ortlieb, AGU, Dyken, Willex, Vaude, Lastpak en XLC. En ook bekende fiets fabrikanten als Gazelle, Cortina bieden onder hun naam enkele fietstassen aan.

Kijk voor alle prijzen, specificaties en meer informatie over deze enkele fietstassen in het bovenstaande overzicht met beste fietstassen met 5 sterren. Je vindt daar nog veel meer goede afneembare fietstassen net de hoogste waardering.

Zie ook: Meer tips fietstassen op DeBesteFietsen.nl
Foto bovenaan: Basil


Onderwerpen:
In deze e
nkele fietstas test kijken we naar de beste fietstassen die je aan je bagagedrager kunt hangen, maar ook los kunt gebruiken, bijvoorbeeld als boodschappentas. Veel van deze beste enkele fietstassen zijn van het shopper model (boodschappentas voor op de fiets). Maar we hebben ook de beste fietstas die je als rugzak kunt gebruiken (een ideale schooltas) en een laptoptas voor op de fiets. Veel van de beste enkele fietstassen zijn van Basil, maar ook van New Looxs, AGU, Fastrider of Willex. Alle beste enkele fietstassen (5 sterren) vind je bovenaan in het overzicht met beste fietstassen.

Een reactie posten

0 Reacties