Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste fohns volgens Bol

Redactie     15:21     No comments


Een fohn wordt ook wel haardroger genoemd, maar eigenlijk doe je het apparaat daarmee te kort. Met een goede fohn (met geschikte hulpstukken) kun je namelijk ook je volume in je haar aanbrengen of juist een perfect glad kapsel creëren. Hier kijken we naar de fohns met de hoogste waarderingen bij Bol.com.


In deze lijst met best gewaardeerde fohns tref je goede fohns aan voor bepaalde toepassingen, zoals de beste fohn voor droog haar, de beste fohn voor krullend haar, de beste professionele fohn, de beste fohn voor beschadigd en geverfd haar, de beste fohn voor pluizig haar en nog veel meer. Heel nuttig, want de beste fohn voor het ene haartype kan een heel ander apparaat zijn de de beste fohn voor een ander haartype.

In het overzicht kun je aangeven wat jou haartype is, plus andere eisen die je aan je fohn stelt, en je krijgt een overzicht met de voor jou beste fohns.

De beste fohns

Kijk bij het lijst met beste fohns welke fohns de hoogste waarderingen hebben gekregen. Hierbij is niet alleen naar de kwaliteit en de mogelijkheden van iedere fohn gekeken, maar ook naar de prijs.

Informatie fohns

Waarin verschilt de ene fohn nou van de andere? Hier kijken we naar de verschillen, en geven we je daarbij tips en informatie over waar je op moet letten als je een fohn kiest.

Ionentechniek of keramische techniek?
Heb je droog of pluizend haar? Dan is een fohn met ionentechnologie de beste keuze. Bij zo'n haardroger wordt ieder haartje tijdens het drogen omhuld door negatieve ionen die het haar tegen uitdrogen beschermen.

Bij geverfd haar en haar dat beschadigd is, is het verstandig om het haar extra tegen hitte te beschermen. De beste fohn in dit geval is een fohn met keramische technologie. Deze zorgt er namelijk voor dat de hitte gelijkmatig over het haar wordt verdeeld waardoor er geen plaatselijke oververhitting optreedt.

DC of AC motor?
Het is niet de keuze waar je het eerst bij stil staat, maar ook de motor van de haardroger zorgt voor verschillen. Voor dagelijks gebruik is een fohn met AC motor de beste fohn. Deze is krachtiger, effectiever en gaat lang mee. Bovendien droogt een fohn met AC motor je haar minder snel uit.

Een DC motor presteert minder goed en maakt meer geluid. Waarom zou je dan een fohn met DC motor nemen? Deze is minder zwaar en dus makkelijker te hanteren en makkelijker mee te nemen.

Een fohn met digitale motor heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Hij is zowel krachtiger en lichter dan de andere modellen. Het enige nadeel zit hem in de prijs. Deze beste fohns zijn wel duurder.

Aantal temperatuurstanden / warmtestanden
Hoeveel temperatuurstanden (warmtestanden) heb je nodig? Dat hangt van de toepassing af. De meeste mensen gebruiken een fohn alleen als haardroger, dan zijn één of twee standen wel genoeg. Voor stylen is meer keuze vaak wel plezierig, en ook mensen met droog haar of beschadigd haar raden we meer warmtestanden aan.

Losse blaasmondenEen smalle blaasmond is een opzetstuk dat je helpt bij het creëren van een glad kapsel. Deze accessoire wordt bijna altijd meegeleverd.

De volume diffuser is een ronde blaasmond die ideaal is voor het drogen van krullend of golvend haar. Ook kun je je haar meer volume geven. De volume diffuser wordt vaak maar lang niet altijd meegeleverd.

Koude luchtstand
Wil je je haar naast drogen ook kunnen fixeren? Dan is het handig als je fohn over een koude luchtstand (cool shot) beschikt. Er wordt dan koude lucht in plaats van warme lucht geblazen. Door te wisselen tussen koud en warm blijft je haar langer in model.

Beste fohn kopen

Bovenaan deze pagina vind je een overzicht met de beste fohns volgens Bol.com. Meer tips voor het vinden van de voor jou beste fohn tegen de laagste prijs vind je op Beste Fohn Kopen. Daar vind je onder andere de goedkoopste winkels voor de beste fohns, de fohn top 10 en veel meer.

Zie ook: Meer beste fohns uit de test


Onderwerpen:
Beste haardroger test, beste fohn, droog haar, kruklend haar, geverfd haar, beste fohns test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.