Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste IP-camera (5 sterren)

Redactie     12:00     No comments


Een IP-camera is een camera die op internet is aangesloten en waarvan je de beelden vanaf iedere plek op je computer of smartphone kunt bekijken. Een IP-camera wordt vaak gebruikt als bewakingscamera, maar je kunt hem ook gebruiken om je kinderen of huisdieren in de gaten te houden als je niet thuis bent, of om te zien wie er voor de deur staat. Hier kijken we naar de beste IP-camera's. Al deze IP camera's hebben de hoogste waardering gekregen.


De beste IP-camera's

Het betreft de aanbevolen camera's voor diverse toepassingen en in diverse categorie├źn. Hun overeenkomst: Ze hebben van hun gebruikers allemaal een 5 sterren waardering gekregen. Kijk bij de beste IP-camera's voor deze beste IP-camera's met de hoogste waardering.


Meer goede IP camera's

Meer IP-camera's en meer goede (en goedkope) aanbieders van deze internet-camera's vind je op Beste IP-camera Kopen.


Beste IP-Camera vinden

Bij het bovengenoemde Beste IP-camera Kopen vind je ook een keuzehulp waarmee je snel en makkelijk de voor jou beste IP-camera kunt selecteren. Daarvoor hoef je alleen de eisen die je aan je internet-camera telt op te geven. Hieronder wat tips betreffende deze keuzes.
  • Hang je de IP-camera buiten op? Kies dan altijd voor een camera die daar voor geschikt is. Deze camera's hebben een keurmerk die aangeeft dat ze tegen weer en wind kunnen.
  • Voor een IP-camera buiten is WiFi aantrekkelijk omdat je dan geen netwerkkabel hoeft te trekken. Hou er wel rekening mee dat de camera zich binnen het bereik van je WiFi netwerk moet bevinden.
  • Gebruik je wel een netwerkkabel? Dan is PoE (Power over Ethernet) interessant. De IP-camera haalt dan de stroom via de netwerkkabel binnen, je hoeft geen stroomkabel te trekken.
  • Helemaal geen kabels hoef te trekken als de camera niet alleen WiFi ondersteund, maar ook over een accu / batterij beschikt.
  • Als bewakingscamera is een dome-camera interessant. Bij een dome-camera kun je niet zien naar welke kant de camera filmt.
  • Ook een nachtcamera (infrarood) is een grote toegevoegde waarde voor een IP-camera als bewakingscamera.
  • Een PZT-camera (Pan Tilt Zoom) kun je van afstand (bijvoorbeeld met een app op je smartphone) kantelen en draaien, en je kunt inzoomen en uitzoomen. Zo kun je heel goed zien wat er gebeurt.
  • Voor de opslag van de beelden zijn diverse mogelijkheden. Deze kunnen op de camera zelf worden opgeslagen (SD-geheugenkaart, intern geheugen), maar opslag op het netwerk (bijvoorbeeld een NAS of hare schijf) is veiliger en je hebt meer opslagruimte. Nog veiliger is het om de beelden via de cloud / internet op een veilige locatie elders op te slaan.
  • Steeds meer IP-camera's beschikken over de mogelijkheid om ze in een smart hone netwerk op te nemen. Je kan zo'n slimme IP-camera dan bijvoorbeeld activeren als het licht aangaat, als er een deur wordt geopend of als het alarmsysteem af gaat.
Bij de keuzehulp op Beste IP-camera kopen kun je op al deze mogelijkheden selecteren. Gebruik deze keuzehulp of kijk bij de door de met 5 sterren gewaardeerde beste IP-camera's.

Zie ook: Meer best geteste IP-camera's
Foto: Ezviz

Onderwerpen:
Beste IP camera test, beste online bewakingscamera, ip beveiligingscamera, test beste IP-camera's.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.