Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Beste lichtwekker

De beste lichtwekker vind je hier in het beste wake up light overzicht. Daarin staan aanbiedingen van alle beste lichtwekkers uit de test.


Een lichtwekker (daglichtwekker) is een wekker die je op een heel aangename manier wekt door de opkomende zon te simuleren. Doordat dit een heel natuurlijke manier van wakker worden is reageert je lichaam hier heel positief op. Hierdoor wordt je fitter wakker, dit positieve begin van de dag kan de hele dag doorwerken. Maar wat is de beste lichtwekker?


De originele wake up light is van Philips, die deze lichtwekkers inmiddels in vele varianten en modellen uitbrengt. Daarnaast zijn er andere fabrikanten van goede wake up lights zoals Medisana, Beurer, Grundig en SensaHome. Maar de mogelijkheden en kwaliteit zijn daarvan niet gelijk. Daarom kijken we hier naar de beste wake up lights en geven we tips en informatie voor bij het kiezen van jouwe beste wake up light lichtwekker.

Beste lichtwekker overzicht

In het overzicht van beste wake up lights vind je alle lichtwekkers die de maximale waardering van 5 sterren hebben gekregen.

Lichtwekker tips

Zoals we al schreven, de ene wake up light is de andere niet. Hieronder gaan we in op de verschillen. Hier kun je eventueel op letten als je een lichtwekker koopt. 

Op Beste Wake Up Light Kopen vind je de beste online winkels met lichtwekkers. Kijk daar voor hun lichtwekker aanbiedingen.

Deze webshops verkopen niet alleen de beste lichtwekkers tegen de laagste prijzen, ze bieden ook selectiemogelijkheden om binnen hun aanbod naar een geschikte lichtwekker te zoeken. Daarbij kun je gebruik maken van de onderstaande informatie en tips.

Philips wake up light met app

Philips wake up light met appDe manier van wekken
Een lichtwekker wekt je met licht dat het opkomen van de zon simuleert. Het begint met een heel zwak licht dat langzaam steeds krachtiger wordt. Bij de beste lichtwekkers verandert daarbij ook de kleur op dezelfde manier als de zon veranderd als deze opkomt. Zo heb je het gevoel dat je door de opkomende zon gewekt wordt.

Vaak kun je deze opkomende zon vergezeld laten gaan van natuurlijke geluiden (zoals van vogels) die evenals het licht in kracht toenemen. Dit versterkt het gevoel van natuurlijk wakker worden. Vaak kun je kiezen uit meerdere geluiden, soms wel 7 of 8.

Als backup, of als alternatief voor het langzaam wakker worden kan je er ook voor kiezen om soms op een manier gewekt te worden zoals bij een gewone wekker of wekkerradio, bijvoorbeeld met een zoemer, met radio geluid of met een eigen MP3. Maar eenmaal gewend aan het aangenaam wakker worden met licht probeer je die wekfuncties zoveel mogelijk te voorkomen.

Eenmaal gewekt, dan zijn er nog wat bekende wekker-functies zoals snooze en een herhaald alarm. Gebruik de selectiemogelijkheden bij de aanbevolen winkels op Beste Wake Up Light Kopen om te zien welke lichtwekkers er over de door jou gewenste functies beschikken.


Ever Link wake up light

Ever Link wake up lightExtra functies lichtwekker
Dat geldt ook voor eventuele extra functies zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om de lichtwekker te gebruiken om je telefoon 's nachts op te laden, of de mogelijkheid om de lichtwekker niet op het display maar via een app in te stellen (wel zo makkelijk als je in bed ligt). 

Luxe is de ontspanningsfunctie die op een enkele daglichtwekker voorkomt. Deze maakt gebruik van de licht en geluid functies van de lichtwekker om ontspanningsoefeningen te doen. Diverse goede lichtwekkers gebruiken deze ook om je 's avonds in slaap te doen vallen, bijvoorbeeld door geen zonsopgang maar een zonsondergang te simuleren.

Hele veel verschillende merken bieden tegenwoordig wake up lights aan. Goede lichtwekker fabrikanten zijn onder andere Philips. Medisana, Beurer, ADE en Luvia, maar in het bovenstaande overzicht vind je nog veel meer goede daglichtwekkers.


Luvia wake up light

Luvia lichtwekker


Kijk bij de bovenstaande beste lichtwekkers voor de lichtwekkers met de hoogste waardering van hun gebruikers of op Beste Wake Up Light Kopen om zelf je beste wake up light te vinden.

Zie ook: Meer testen wake up lights


Onderwerp:
Wakker worden met daglicht lamp / daglicht wekker / lichtwekker / wake up light is een aangename manier van opstaan. Hierboven vind je alle beste wake up lights. Ieder wake up light uit dit overzicht heeft een 5 sterren waardering gekregen. Je vindt er ook ook wake up light ervaringen en wake up light reviews van elke lichtwekker. 

Een reactie posten

0 Reacties