Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste wake up light

Redactie     07:30     No comments


Een wake up light (lichtwekker) is een wekker die je op een heel aangename manier wekt door de opkomende zon te simuleren. Doordat dit een heel natuurlijke manier van wakker worden is reageert je lichaam hier heel positief op. Hierdoor wordt je fitter wakker, dit positieve begin van de dag kan de hele dag doorwerken. Maar wat is de beste wake up light wekker?


De originele wake up light is van Philips, die deze lichtwekkers inmiddels in vele varianten en modellen uitbrengt. Daarnaast zijn er andere fabrikanten van goede wake up lights zoals Medisana, Beurer, Grundig en SensaHome. Maar de mogelijkheden en kwaliteit zijn daarvan niet gelijk. Daarom kijken we hier naar de beste wake up lights en geven we tips en informatie voor bij het kiezen van jouwe beste wake up light lichtwekker.

Dit zijn de beste wake up lights

In het overzicht van beste wake up lights vind je alle lichtwekkers die de maximale waardering van 5 sterren hebben gekregen .

Wake up light tips

Zoals we al schreven, de ene wake up light is de andere niet. Hieronder gaan we in op de verschillen. Hier kun je eventueel op letten als je een lichtwekker koopt. Op Beste Wake Up Light Kopen vind je de beste online winkels met lichtwekkers. Deze webshops verkopen niet alleen de beste wake up lights tegen de laagste prijzen, ze bieden ook selectiemogelijkheden om binnen hun aanbod naar een geschikte wake up light wekker te zoeken. Daarbij kun je gebruik maken van de onderstaande informatie en tips.

De manier van wekken
Een lichtwekker wekt je met licht dat het opkomen van de zon simuleert. Het begint met een heel zwak licht dat langzaam steeds krachtiger wordt. Bij de beste wake up lights veranderd daarbij ook de kleur op dezelfde manier als de zon veranderd als deze opkomt. Zo heb je het gevoel dat je door de opkomende zon gewekt wordt.

Vaak kun je deze opkomende zon vergezeld laten gaan van natuurlijke geluiden (zoals van vogels) die evenals het licht in kracht toenemen. Dit versterkt het gevoel van natuurlijk wakker worden. Vaak kun je kiezen uit meerdere geluiden, soms wel 7 of 8.

Als backup, of als alternatief voor het langzaam wakker worden kan je er ook voor kiezen om soms op een manier gewekt te worden zoals bij een gewone wekker of wekkerradio, bijvoorbeeld met een zoemer, met radio geluid of met een eigen MP3. Maar eenmaal gewend aan het aangenaam wakker worden met licht probeer je die wekfuncties zoveel mogelijk te voorkomen.

Eenmaal gewekt, dan zijn er nog wat bekende wekker-functies zoals snooze en een herhaald alarm. Gebruik de selectiemogelijkheden bij de aanbevolen winkels op Beste Wake Up Light Kopen om te zien welke lichtwekkers er over de door jou gewenste functies beschikken.

Extra functies
Dat geldt ook voor eventuele extra functies zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om de lichtwekker te gebruiken om je telefoon 's nachts op te laden, of de mogelijkheid om de wake up light niet op het display maar via een app in te stellen (wel zo makkelijk als je in bed ligt). 

Luxe is de ontspanningfunctie die op een enkele wake up light voorkomt. Deze maakt gebruik van de licht en geluid functies van de lichtwekker om ontspanningsoefeningen te doen. Diverse goede wake up lights gebruiken deze ook om je 's avonds in slaap te doen vallen, bijvoorbeeld door geen zonsopgang maar een zonsondergang te simuleren.

Kijk bij de beste wake up lights voor de lichtwekkers met de hoogste waardering van hun gebruikers of op Beste Wake Up Light Kopen om zelf je beste wake up light te vinden.

Zie ook: Meer testen wake up lights


Onderwerpen:
Beste wake up light test, beste lichtwekker test, opstaan met daglicht lamp.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.