Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste waterkokers

Redactie     08:08     No comments


Een waterkoker mag dan een vrij eenvoudig keukenapparaat zijn. Het is ook een heel handig apparaat. Om thee te zetten of voor een kopje instant-soep, maar ook om snel water aan de kook te brengen om te koken of om schoon te maken. Hier kijken we naar de beste waterkokers.


In het overzicht met waterkokers met 5 sterren vind je alle beste waterkokers. Al deze waterkokers hebben de hoogste waardering gekregen.

Het betreft veel verschillende waterkokers. Van luxe tot eenvoudig, van een bescheiden formaat tot groot genoeg voor een heel gezelschap. Hieronder kijken we naar een aantal van deze beste waterkokers uit de lijst, Kijk voor hun actuele lage winkelprijs in het bovenstaande overzicht met beste waterkokers met 5 sterren.

Beste retro waterkoker

Heel populair zijn de retro waterkokers. Deze waterkokers hebben een design dat meer aan een oude vertrouwde fluitketel doet denken dan aan een moderne waterkoker voor het snel elektrisch aan de kook brengen van water.


Topper op dit gebied is de bovenstaande EKEO retro waterkoker, verkrijgbaar in het zwart, wit en in koperkleur. Ondanks zijn klassieke uitstraling is dit een heel moderne waterkoker met een RVS behuizing, 1850 Watt vermogen, een ergonomisch handvat, een ingebouwd anti-kalk filter, droogkook-beveiliging, en alles dat je nog meer van een waterkoker verwacht.

De actuele lage prijs en andere gegevens van deze beste waterkoker vind je in het bovenstaand overzicht, evenals de prijzen en gegevens van onderstaande waterkokers.

Beste moderne design waterkoker

Zo klassiek als de bovenstaande beste waterkoker oogt, zo modern is de uitstraling van deze AEG waterkoker. Deze AEG waterkoker kent een handige turbo-modus voor het snel zetten van één kop thee. Binnen een minuut is je theewater op temperatuur. Maar ook voor grotere hoeveelheden water is dit een prima waterkoker gezien zijn 1,7 liter inhoud.

De temperatuur van deze waterkoker is variabel instelbaar, wat betekent dat je het water ook op lagere temperaturen kunt verhitten. Bijvoorbeeld om snel water te maken voor de vaat of andere schoonmaakwerkzaamheden, of voor speciale soorten thee.

Een variabel instelbare temperatuur is handig omdat niet iedere drank op zijn best is als deze gemaakt wordt met kokend water. Zo is de ideale temperatuur voor groene thee maar 80 graden en voor witte thee 85 graden. Voor koffie is 95 graden de beste temperatuur.

Beste glazen waterkoker met verlichting

Populair zijn de glazen waterkokers waarbij je het water ziet borrelen en bruisen als het gekookt wordt. Met LED-verlichting wordt dat effect nog beter zichtbaar. 


De hoogste waardering voor zo'n LED-waterkoker is er voor de hier getoonde glazen waterkoker van JAP Appiliance. Een waterkoker als deze is voorzien van dik veiligheidsglas want er mag natuurlijk niets gebeuren als het kookpunt wordt bereikt. De inhoud van deze waterkoker is 1,7 liter. Kijk in het overzicht voor de prijs en andere informatie.

Beste waterkoker voor thee

Meestal wordt een waterkoker gebruikt om thee te zetten. Dan kun je er ook meteen een theefilter in plaatsen zoals bij deze Solis Tea Kettle. Water koken voor een andere toepassing? Dan laat je het theefilter gewoon leeg.


Deze luxe waterkoker / theezetter beschikt zelfs over verschillende programma's voor verschillende soorten thee. Dit is de beste waterkoker voor een echte theeliefhebber.

Tip: Op Beste Waterkoker Kopen vind je alle voordelige online aanbieders van waterkokers.

Beste dubbelwandige waterkoker

Veilig voor gezinnen met kleine kinderen is een dubbelwandige waterkoker. Hierbij wordt de buitenkant namelijk niet heet. Bovendien blijft het water langer op temperatuur.


Hierboven zie je een dubbelwandige Safe To Touch waterkoker van Philips. Deze waterkoker is ook zeer geschikt als thermoskan, al is hij niet geschikt voor "outdoor"gebruik.

Beste waterkoker voor in de auto

Dat is wel het geval bij deze Carpoint waterkoker. Deze waterkoker gebruikt namelijk een 12 volt stroompunt (de sigarettenaansteker in de auto). Zo maak je in de auto koffie, thee of soep.Waterkoker is alleen niet helemaal de juiste naam want het kookpunt wordt niet gehaald omdat het vermogen van de 12 volt aansluiting daarvoor niet hoog genoeg is. Ook is dit geen grote kan (halve liter), maar meer is ook niet nodig bij een waterkoker voor in de auto. De inhoud is ruim genoeg voor het vullen van de meegeleverde mokken.


Beste opvouwbare waterkoker

Ook bijzonder is deze Aigostar waterkoker.  Deze kleine waterkoker werkt op een gewoon stopcontact maar is toch bedoeld om mee te nemen op reis. Je kunt de toch al zo compacte waterkoker namelijk nog kleiner maken door hem in te drukken. Zo past hij moeiteloos in een koffer.


Ook handig, als de temperatuur van het water bij deze waterkoker onder de 80 graden komt warmt hij opnieuw op.

Beste geavanceerde waterkoker

De meest geavanceerde waterkoker is de onderstaande slimme waterkoker van Xiaomi. Deze waterkoker is bijvoorbeeld met een app te bedienen (Android en iOS).


Zo kun je vanaf de bank de waterkoker aanzetten. Al is dat op zich niet eens nodig want deze geavanceerde waterkoker beschikt ook over de mogelijkheid om het water 12 uur aan de kook te houden. Veel mensen gebruiken deze Xiaomi waterkoker daarom als goedkoop alternatief voor een Cooker kokendwaterkraan.

Kijk voor de prijzen en specificaties van deze beste waterkokers, en andere beste waterkokers, bij de bovenaan genoemde 5 sterren waterkokers.

Zie ook: Meer testen waterkokers


Onderwerpen:
Beste waterkoker test, waterkoker auto, led licht, beste waterkokers test.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.