Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste waterkoker, alle soorten waterkokers

In dit overzicht met beste waterkokers vind je de beste waterkoker in diverse soorten. 


Een waterkoker mag dan een vrij eenvoudig keukenapparaat zijn. De waterkoker is ook een heel handig apparaat. Een goede waterkoker is handig om thee te zetten of voor het maken van een kopje instant-soep, maar ook om snel water aan de kook te brengen om te koken of om schoon te maken. Hier kijken we naar de beste waterkoker.

Overzicht beste waterkokers


In het overzicht met waterkokers met 5 sterren vind je alle beste waterkokers. Al deze waterkokers hebben de hoogste waardering gekregen.

Het betreft veel verschillende waterkokers. Van luxe waterkokers tot eenvoudige goedkope waterkokers, van waterkokers in een bescheiden formaat tot grote waterkokers, groot genoeg voor een heel gezelschap. 

Hieronder kijken we naar een aantal van deze beste waterkokers uit de lijst, Kijk voor hun actuele lage winkelprijs in het bovenstaande overzicht met beste waterkokers met 5 sterren.

Beste retro waterkoker

Heel populair is de retro waterkoker. Deze retro waterkokers hebben een design dat meer aan een oude vertrouwde fluitketel doet denken dan aan een moderne waterkoker voor het snel elektrisch aan de kook brengen van water. Maar wat is de beste retro waterkoker?

Retro waterkoker Inventum

Retro waterkoker Inventum


Topper op het gebied van de retro waterkokers is de bovenstaande Inventum retro waterkoker. De beste retro waterkoker verkrijgbaar in het zwart en wit en in koperkleur, en deze beste retro waterkoker is verbazend goedkoop.

Ondanks zijn klassieke uitstraling is dit een heel moderne waterkoker met een RVS behuizing, 2200 Watt vermogen, een ingebouwd antikalk filter, droogkook-beveiliging, en alles dat je nog meer van een waterkoker verwacht. Bovendien is de inhoud met 1,7 liter royaal zonder dat deze waterkoker groot oogt.

De actuele lage prijs en andere gegevens van deze beste retro waterkoker vind je bij de onderstaande aanbiedingen van retro waterkoker en bij de beste waterkokers (5 sterren) hier boven.


Beste retro waterkoker met temperatuur aanduiding

Opvallend veel retro waterkokers beschikken over een analoge temperatuur aanduiding. De beste retro waterkoker die via een wijzer de watertemperatuur aangeeft is de grote Russel Hobbs Retro waterkoker.

Russell Hobbs retro waterkoker met temperatuur aanduiding

Russell Hobbs retro waterkoker met temperatuur aanduiding


Ook deze beste retro waterkoker heeft een inhoud van wel 1,7 liter. De Russel Hobbs Retro waterkoker is snel (binnen een minuut een kop heet water) maar toch energiezuinig. Evenals de bovenstaande Inventum waterkoker staat de Russell Hobbs Retro waterkoker op een plateau zodat je de koker snoerloos onder de kraan kunt vullen.

Ook deze beste retro waterkoker met temperatuur aanduiding vind je bij de bovenstaande aanbiedingen van retro waterkokers. Je vindt deze beste waterkoker daar in vele kleuren.

Beste moderne waterkoker met instelbare temperatuur

Zo klassiek als de bovenstaande beste waterkokers ogen, zo modern is de uitstraling van deze Siemens waterkoker. Dit is de beste moderne waterkoker met variabel instelbare temperatuur.

Een variabel instelbare temperatuur is handig omdat niet iedere drank op zijn best is als deze gemaakt wordt met kokend water. Zo is de ideale temperatuur voor groene thee maar 80 graden en voor witte thee 85 graden. Voor koffie is 95 graden de beste temperatuur.Siemens waterkoker met diverse temperatuur standen


Je kunt bij zo'n waterkoker met meerdere temperatuur standen het water dus ook op lagere temperaturen kunt verhitten. Bijvoorbeeld om snel water te maken voor de vaat of andere schoonmaakwerkzaamheden, of voor speciale soorten thee.

De beste waterkoker met instelbare temperatuur is de Siemens Sensor For Senses. Deze waterkoker kent 4 temperaturen: 70, 80, 90 en 100 graden. Bovendien heeft deze beste moderne waterkoker een 30 minuten warm houden stand. De inhoud bedraagt anderhalve liter, en de Siemens Sensor For Senses is in onderstaand overzicht (en in het overzicht met beste waterkokers) te vinden in de kleuren zwart, wit en rood.


Beste glazen waterkoker met led verlichting

Populair zijn de glazen waterkokers waarbij je het water ziet borrelen en bruisen als het gekookt wordt. Met led verlichting wordt dat effect nog beter zichtbaar. JAP Appiliance glazen waterkoker met led lampjes


De hoogste waardering voor zo'n LED-waterkoker is er voor de hier getoonde glazen waterkoker van JAP Appiliance. Een waterkoker als deze is voorzien van dik veiligheidsglas want er mag natuurlijk niets gebeuren als het kookpunt wordt bereikt. De inhoud van deze waterkoker is 1,7 liter. 

Kijk hieronder bij de aanbiedingen van glazen waterkokers voor de prijs en andere informatie over deze beste glazen waterkoker met led verlichting.


Beste waterkoker voor thee

Meestal wordt een waterkoker gebruikt om thee te zetten. Dan kun je er ook meteen een theefilter in plaatsen zoals bij deze Solis Tea Kettle. Water koken voor een andere toepassing? Dan laat je het theefilter gewoon leeg.

Solis waterkoker met theefilter

Solis waterkoker met theefilter


Deze luxe waterkoker / theezetter beschikt zelfs over verschillende programma's voor verschillende soorten thee. Dit is de beste waterkoker voor een echte theeliefhebber.

Tip: Op Beste Waterkoker Kopen vind je alle voordelige online aanbieders van waterkokers.


Beste dubbelwandige waterkoker

Veilig voor gezinnen met kleine kinderen is een dubbelwandige waterkoker. Hierbij wordt de buitenkant namelijk niet heet. Bovendien blijft het water langer op temperatuur.

Tefal waterkoker dubbelwandig

Tefal waterkoker dubbelwandig


De beste dubbelwandige waterkokers worden gemaakt door Tefal. Een goede dubbelwandige waterkoker is ook zeer geschikt als thermoskan, al is hij qua vorm wat geschikt voor "outdoor"gebruik dan een echte thermoskan. De beste dubbelwandige waterkoker houdt je drank wel heet (of juist koud). Op het aanrecht of aan tafel. 

Tefal heeft een hele reeks dubbelwandige waterkokers. Bij onderstaande aanbiedingen vind je ze allemaal. Je vindt daar ook andere goede dubbelwandige waterkokers. Onder andere van Bosch, WMF, Siemens, Smeg, KitchenAid, Russell Hobbs en andere goede merken.Beste auto waterkoker

Wil je de waterkoker in de auto gebruiken? Dan is de Carpoint waterkoker de beste waterkoker. Deze auto waterkoker gebruikt namelijk een 12 volt stroompunt (de sigarettenaansteker in de auto). Zo kook je in de auto koffie, thee of soep en hoef je je niet te behelpen met lauw water wat je van huis hebt meegenomen.
Waterkoker is alleen niet helemaal de juiste naam want het kookpunt wordt niet gehaald omdat het vermogen van de 12 volt aansluiting daarvoor niet hoog genoeg is. Ook is dit geen grote kan (halve liter), maar meer is ook niet nodig bij een waterkoker voor in de auto. De inhoud is ruim genoeg voor het vullen van de meegeleverde mokken.


Beste opvouwbare waterkoker

Ook bijzonder is deze Aigostar waterkoker.  Deze kleine waterkoker werkt op een gewoon stopcontact maar is toch bedoeld om mee te nemen op reis. Je kunt de toch al zo compacte waterkoker namelijk nog kleiner maken door hem in te drukken. Dit is een opvouwbare waterkoker / inklapbare waterkoker. Zo past hij moeiteloos in een koffer.


Ook handig, als de temperatuur van het water bij deze beste opvouwbare waterkoker onder de 80 graden komt warmt hij opnieuw op.

Je komt deze beste opvouwbare waterkoker onder verschillende namen tegen in het onderstaande overzicht met aanbiedingen van opvouwbare waterkokers.


Beste slimme waterkoker

De meest geavanceerde waterkoker is de onderstaande slimme waterkoker van Xiaomi. Deze waterkoker is bijvoorbeeld met een app te bedienen (Android en iOS). 


Zo kun je vanaf de bank de waterkoker aanzetten. Maar ook via de app als je nog op weg bent naar huis. Al is dat op zich niet eens nodig want deze geavanceerde waterkoker beschikt ook over de mogelijkheid om het water 12 uur aan de kook te houden. Veel mensen gebruiken deze Xiaomi waterkoker daarom als goedkoop alternatief voor een Cooker kokendwaterkraan.

Je vindt deze beste slimme waterkoker en andere goede slimme waterkokers bij onderstaande aanbiedingen van slimme waterkokers.


Kijk voor de prijzen en specificaties van deze beste waterkokers, en andere beste waterkokers, bij de bovenaan genoemde 5 sterren waterkokers.

Zie ook: Meer testen waterkokers


Onderwerp:
Hier vind je alle beste waterkokers. Al deze beste waterkokers hebben een score van 5 sterren. Van ieder soort waterkoker vind je de beste waterkoker uit onze test. Het betreft de beste retro waterkoker, de beste waterkoker met temperatuur indicatie, de beste waterkoker met meerdere temperatuur standen, de beste glazen waterkoker met verlichting, de beste waterkoker voor thee, de beste waterkoker voor in de auto, de beste slimme waterkoker en de beste dubbelwandige waterkoker. Van elk type waterkoker vind je bovendien andere goede waterkokers.

Een reactie posten

0 Reacties