Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste goedkope blender

Redactie     10:15     No comments


Wat is de beste blender als je een blender onder de 50 euro zoekt? Bij de blender test van het AD kwam de Philips Daily HR2104 als beste goedkope blender uit de test.


Voordelige blender voor smoothies en sap

Voor ruimschoots minder dan 50 euro koop je met dit apparaat een prima blender met een ProBlend vier sterren mes waarmee je heel makkelijk en snel smoothies en sapjes kunt maken. Kijk hier voor alle informatie en de prijs. Het is een 400 watt blender, dat betekent dat de motor wel minder sterk is. Zoek je een blender voor het malen van hard voedsel zoals noten, dan kun je beter bij de andere testen van blenders kijken voor een meer krachtig model.

Voor wie de blender gebruikt om smooties en sap van fruit te maken is dit echter een prima blender. Je kunt je dan de meerprijs van een duurdere krachtige blender besparen. De Philips Daily HR2104 is een praktische makkelijk te gebruiken blender met een 1,25 liter grote blenderkan en een filter dat prima in staat is pitten en vruchtvlees van je sap te scheiden.


De lage prijs zie je eigenlijk alleen terug in de wat minder krachtige motor en de plastic behuizing van de blender.

De Philips Daily blender is makkelijk schoon te maken. Staat stevig op zijn anti slip voetjes en kent drie snelheden. Het snoer kun je in de blender wegbergen als je hem niet gebruikt. Voor het maken van je smoothies en sappen worden er een sapfilter, een hakmolen en een molenaccessoire meegeleverd.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.