Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste goedkope blender

De beste goedkope blender uit de AD blender test is de Philips Daily blender. De prijs / kwaliteit van deze beste goedkope blender uit de test is bijzonder goed.

Goedkope blender Philips

Wat is de beste blender als je een blender onder de 50 euro zoekt? Bij de blender test van het AD kwam de Philips Daily als beste goedkope blender uit de test.


Goedkope blender voor smoothies en sap

Voor ongeveer 50 euro koop je met dit apparaat een prima blender met een ProBlend vier sterren mes waarmee je heel makkelijk en snel smoothies en sapjes kunt maken. 


Meerdere versies van de Philips Daily blender
In dit overzicht vind je meerdere versies van deze beste goedkope blender van Philips. Deze zijn niet allemaal onder de 50 euro, omdat sommige Philips Daily blenders met meer blender accessoires worden geleverd die de prijs verhogen.

De goedkoopste versie van deze beste goedkope blender is een 350 watt blender, dat betekent dat de motor wel minder sterk is. Zoek je een blender voor het malen van hard voedsel zoals noten, dan kun je beter bij de andere testen van blenders kijken voor een meer krachtig model.

Ook de goedkoopste blender volstaat prima
Voor wie de blender gebruikt om smooties en sap van fruit te maken is deze Philips Daily blender echter een prima blender. Meer vermogen heb je dan niet nodig. Je kunt je dan de meerprijs van een krachtige maar ook duurdere blender besparen en volstaan met deze beste goedkope blender van hoge kwaliteit van Philips.

Deze beste goedkope blender is voorzien van een goed filter dat prima in staat is pitten en vruchtvlees van je sap te scheiden.

Kannen van verschillende groottes
De Philips Daily blender is een praktische makkelijk te gebruiken blender die verkrijgbaar is in diverse versies, waarbij de kan verschilt. 

De goedkoopste versie komt met een kan met een inhoud van 0,7 liter, maar voor een paar euro meer heb je deze beste goedkope blender van Philips met een kan van een liter, 1.3 liter of anderhalve liter. In de bovenstaande link naar de Philips Daily blender vind je al deze versies van de beste goedkope blender uit de test.Beste goedkope blender test Philips Daily

Plastic behuizing maakt blender goedkoop
De lage prijs van deze beste goedkope zie je eigenlijk alleen terug in de wat minder krachtige motor en de plastic behuizing van de blender. Maar zoals we al schreven is de motor voor smoothies sterk genoeg en de plastic behuizing, in plaats van een veel duurdere metalen behuizing, zal de meeste gebruikers ook een zorg zijn.

Praktisch in het gebruik
De Philips Daily blender is makkelijk schoon te maken. Deze beste goedkope blender uit de test staat stevig op zijn anti slip voetjes en kent drie snelheden. Het stroomsnoer kun je in de blender wegbergen als je de blender niet gebruikt. 

Voor het maken van je smoothies en sappen worden er een sapfilter, een hakmolen en een molenaccessoire meegeleverd.

Kortom. Dit is een heel goede blender tegen een goedkoop prijsje. Niet voor niets de beste goedkope blender uit de test. Kijk hierboven voor alle informatie en de prijs van deze beste blender van Philips.

Meer goedkope blenders

Op Beste Blender Kopen vind je keuzehulp waarmee je je persoonlijk beste blender kunt kiezen en de goedkoopste winkels waar je een goede blender goedkoop kunt kopen.

Je vindt daar ook goedkope blenders van andere fabrikanten. Met een prijs rond de 50 euro is de Philips Daily blender een goedkope blender, maar het is ook een A-merk blender van goede kwaliteit (niet voor niets de beste goedkope blender uit de test. Er zijn ook goedkopere, maar wel minder goede, opties.

De prijzen van een goedkope blender starten rond de 25 euro. Voor zo'n goedkope prijs heb je dan wel een eenvoudige blender met een kleine kan en alleen de basis functies. Een volwaardige goedkope keukenblender koop je boven de 30 euro. Je hebt dan en goedkope blender van een goedkoop merk als Aigostar, Fagor of Royal Swiss.

De prijs van een eenvoudige kleine Bosch blender begint ook bij 40 euro, en voor een goede Bosch keukenblender ben je al snel 80 euro kwijt. 
 
Met de Philips Daily heb je dan ook een goede relatief goedkope blender in handen. Een blender va goede kwaliteit waaraan je veel (en langdurig) plezier kunt beleven.

Samenvatting:
De Philips Daily is als beste goedkope blender getest. Je koopt deze goede blender onder de 50 euro. De motor van deze beste goedkope blender uit de test is wel iets minder krachtig, maar sterk genoeg om smoothies te maken. Kijk bij de andere beste blenders uit de test als je een krachtige blender zoekt. Hierboven vind je een review van deze beste goedkope blender uit de test en op Beste Blender Kopen vind je meer goede goedkope blenders.

Een reactie posten

0 Reacties