Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Actuele powerbank top 10

 

De actuele powerbank top 10. Deze goede powerbanks waren de afgelopen maand het meest populair.


Wat is de beste powerbank? Dat hangt er sterk van af waarvoor en hoe vaak je de powerbank wilt gebruiken. Wil je alleen je smartphone opladen, dan heb je een minder krachtige (en minder dure) powerbank nodig dan als je met je powerbank je laptop wilt kunnen opladen. En zo zijn er meerdere beste powerbanks. Hier een overzicht van deze beste powerbanks voor verschillend gebruik.


Overzicht beste powerbanks

De beste powerbanks van dit moment zijn de vinden in de powerbank top 10

Staat de voor jou beste powerbank niet in deze top 10? Dan kun je er verder door bladeren. Of kijk bij de beste powerbanks uit de tests voor meer best geteste powerbanks.


Tips kiezen beste powerbank

Hieronder geven we tips voor bij het kiezen van de voor jou beste powerbank.

Wil je via een powerbank je laptop opladen?

Wil je je powerbank gebruiken als een mobiele noodstroomvoorziening voor je laptop? Dan heb je een powerbank met een hoge capaciteit nodig. Een laptop vraagt heel wat meer stroom dan een telefoon. Bij een eenvoudige powerbank ben je bij het opladen van een laptop al weer snel door je extra voorraadje stroom heen.


Powerbank geschikt voor laptop Anker

Powerbank geschikt voor laptop Anker


Met een 20.000 mAh powerbank kun je de accu van een laptop opladen. Je hebt daarvoor ook een vermogen van minimaal 20 Watt nodig, en de natuurlijk moet de powerbank op de stroomtoevoer van je laptop kunnen worden aangesloten. Je kunt het beste kiezen voor een powerbank die specifiek voor laptops wordt aangeboden. Dit zijn de beste powerbanks voor een laptop.

Wil je met een powerbank je tablet opladen?

 Voor het geheel opladen van een gemiddelde tablet heb je circa 7.000 mAh nodig. Dit is een capaciteit die door de meeste powerbanks wel gehaald wordt, de goedkope powerbank uit de budget klasse daargelaten. Een goede powerbank voor een tablet levert dus minimaal 7.000 mAh, meer is altijd beter.

Wil je met een powerbank vaak je telefoon opladen?

Wil je vaak je telefoon kunnen opladen zonder de powerbank tussendoor aan het stopcontact te hoeven hangen, kies dan ook voor een wat hogere capaciteit. Om een gemiddelde smartphone op te laden is er ongeveer 3.500 mAh nodig. Met een 10.500 mAh powerbank laad je je smartphone dus circa 3 keer op.


Powerbank Samsung

Powerbank Samsung

Wil je meerdere telefoons opladen

Deze capaciteit kun je natuurlijk ook over meerdere telefoons verspreiden. Wil je meerdere telefoons gelijktijdig opladen? Dat kan ook, kies dan voor een powerbank met meerdere USB-poorten en een hoge capaciteit. 

De meeste powerbanks hebben 1, 2 of 3 USB-poorten, maar er zijn ook krachtige powerbanks met wel 4 of 5 USB-poorten waarmee je dus heel veel apparatuur gelijktijdig kunt opladen. Maar dit heeft natuurlijk alleen zin als je ook heel vee; mAh's aan stroom in de powerbank gaan.

Extra powerbank mogelijkheden

Een powerbank vul je thuis met stroom om onderweg je smartphone of andere apparatuur van stroom te kunnen voorzien. Maar veel powerbanks bieden nog andere mogelijkheden. Zo zijn er bijvoorbeeld powerbanks die ook als zaklamp gebruikt kunnen worden. Dat kan onderweg of bij het kamperen erg handig zijn.

Ook zijn er powerbanks waarmee je je telefoon draadloos kunt opladen door deze op de powerbank te leggen. Er zijn powerbanks die de mogelijkheid tot snelladen bieden, wat zeer nuttig is als je helemaal door je stroom heen bent, en er zijn powerbanks die met zonne-energie kunt opladen.

Solar powerbank Xtorm

Solar powerbank Xtorm


Deze solar powerbanks zijn ideaal bij het kamperen of langdurige outdoor activiteiten waarbij ook je powerbank zonder stroom zou kunnen komen. Je kunt powerbank dan dan door de zon van verse stroom laten voorzien. 

Goedkoop powerbanks kopen

In het bovenstaande overzicht kun je zien welke powerbanks er door hun gebruikers als beste powerbanks worden aangewezen. Zit jou beste powerbank daar niet tussen? Kijk dan op de Powerbank Keuzehulp die je op Beste Powerbank Kopen kunt vinden. Daar staan ook de beste en goedkoopste online winkels waar je voordelig de beste powerbanks kunt kopen.


Onderwerp:
Zoek je de beste powerbank voor een laptop? Of de beste powerbank voor een smartphone of tablet? Hierboven vind je de top 10 van goede powerbanks en een link naar de beste powerbanks uit de test. Op Beste Powerbank Kopen vind je de beste winkels om een powerbank goedkoop te kopen en een keuzehulp voor bij het vinden van de voor jou beste powerbank.


,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.