Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste powerbank (top 10)

Redactie     07:30     No comments


Wat is de beste powerbank? Dat hangt er sterk van af waarvoor en hoe vaak je de powerbank wilt gebruiken. Wil je alleen je smartphone opladen, dan heb je een minder krachtige (en minder dure) powerbank nodig dan als je met je powerbank je laptop wilt kunnen opladen. En zo zijn er meerdere beste powerbanks. Hier een overzicht van deze beste powerbanks voor verschillend gebruik.


Overzicht beste powerbanks

De beste powerbanks van dit moment zijn de vinden in de powerbank top 10. Of kijk bij de beste powerbanks uit de tests voor meer best geteste powerbanks.


Tips kiezen beste powerbank

Hieronder geven we tips voor bij het kiezen van de voor jou beste powerbank.

Wil je je laptop opladen?
Wil je je powerbank gebruiken als een mobiele noodstroomvoorziening voor je laptop? Dan heb je een powerbank met een hoge capaciteit nodig. Een laptop vraagt heel wat meer stroom dan een telefoon. Bij een eenvoudige powerbank ben je dan al weer snel door je extra voorraadje stroom heen.

Met een 20.000 mAh powerbank kun je de accu van een laptop opladen. Je hebt daarvoor ook een vermogen van minimaal 20 Watt nodig, en de natuurlijk moet de powerbank op de stroomtoevoer van je laptop kunnen worden aangesloten. Je kunt het beste kiezen voor een powerbank die specifiek voor laptops wordt aangeboden.

Wil je je tablet opladen?
 Voor het geheel opladen van een gemiddelde tablet heb je circa 7.000 mAh nodig. Dit is een capaciteit die door de meeste powerbanks wel gehaald wordt, de goedkope powerbank uit de budget klasse daargelaten.

Wil je vaak je telefoon opladen?
Wil je vaak je telefoon kunnen opladen zonder de powerbank tussendoor aan het stopcontact te hoeven hangen, kies dan ook voor een wat hogere capaciteit. Om een gemiddelde smartphone op te laden is er ongeveer 3.500 mAh nodig. Met een 10.500 mAh powerbank laad je je smartphone dus circa 3 keer op.

Wil je meerdere telefoons opladen
Deze capaciteit kun je natuurlijk ook over meerdere telefoons verspreiden. Wil je meerdere telefoons gelijktijdig opladen? Dat kan ook, kies dan voor een powerbank met meerdere USB-poorten. De meeste powerbanks hebben 1, 2 of 3 USB-poorten, maar er zijn ook krachtige powerbanks met wel 4 of 5 USB-poorten waarmee je dus heel veel apparatuur gelijktijdig kunt opladen.

Goedkoop powerbanks kopen

In het bovenstaande overzicht kun je zien welke powerbanks er door hun gebruikers als beste powerbanks worden aangewezen. Zit jou beste powerbank daar niet tussen? Kijk dan op de Powerbank Keuzehulp die je op Beste Powerbank Kopen kunt vinden. Daar staan ook de beste en goedkoopste online winkels waar je voordelig de beste powerbanks kunt kopen.


Onderwerp:
Zoek je de beste powerbank voor een laptop? Of de beste powerbank voor een smartphone of tablet? Hierboven vind je de top 10 van goede powerbanks en een link naar de beste powerbanks uit de test. Op Beste Powerbank Kopen vind je de beste winkels om een powerbank goedkoop te kopen en een keuzehulp voor bij het vinden van de voor jou beste powerbank.


,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.