Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste waterfles / beste drinkfles

Neem zelf je water of ander drinken meer in een goede waterfles of goede drinkfles. Hier de beste waterflessen en beste waterflessen uit de test.

Beste waterfles / drinkfles test Dopper

Weg met de plastic flesjes uit de supermarkt. Water en andere koude drankjes neem je mee in je eigen waterfles. Hier kijken we naar de beste waterflessen / beste drinkflessen.

Drinkflessen zijn er in alle soorten. Vaak zijn ze gemaakt van kunststof, maar soms ook van aluminium of roestvrij staal. Door je water of frisdrank in een eigen waterfles / drinkfles mee te nemen in plaats van wegwerp PET-flesjes uit de de supermarkt bespaar je veel plastic afval. Bovendien drinkt een goede waterfles veel lekkerder.

De beste waterfles / drinkfles

Hier kijken we naar de beste waterflessen. Als je alle maten en kleuren apart telt zijn er duizenden verschillende waterflesjes te koop. De beste van deze waterflessen vind je in het overzicht beste drinkflessen

Al deze beste waterflessen hebben van hun gebruikers de maximale waardering van 5 sterren gekregen.

Hieronder kijken we naar enkele van deze beste waterflessen.

1. Dopper Original

Met afstand de meest populaire drinkfles. Deze beste waterfles is overal te vinden, en dat is niet verwonderlijk. De beste drinkfles is mooi op te zien, handig en praktisch in het gebruik en fijn om uit te drinken. Je kunt direct uit de fles drinken maar ook gebruik maken van de beker die als dop dient.

Dopper waterfles

De door Rinke van Remortel ontworpen Dopper waterfles is verkrijgbaar in diverse opvallende kleuren. De beste waterfles is gemaakt van BPA vrij kunststof, dus zonder schadelijke weekmakers. De fles is makkelijk af te wassen en kan ook in de vaatwasser. 

De fles houdt je drankje niet koud of warm, maar de hals van de geopende waterfles is groot genoeg om ijsblokjes aan de inhoud toe te voegen.

Wil je een drinkfles die je water wel koud houdt? Dan heb je een thermos waterfles nodig zoals de Dopper Insulated, de nummer 2 van de drinkfles test.

5% van de omzet wordt door Dopper gebruikt om in derde wereldlanden drinkwater ter beschikking te stellen. 

Kijk voor de lage actuele prijs van Dopper waterflessen in het bovenstaande overzicht met beste drinkflessen.

2. Dopper Insulated

De Dopper Insulated is de thermosfles versie van de bovenstaande beste waterfles. Deze Dopper drinkfles is wel in staat om je drankje gedurende lange tijd koud of warm te houden. Zo kun je deze fles ook gebruiken voor warme dranken zoals thee, koffie of warme chocolademelk.

Dopper drinkfles

Drankjes blijven in de Dopper Insulated wel tot 9 uur warm, en zelfs tot 24 uur echt koud. De Dopper Insulated mag dan een thermos drinkfles zijn, de Insulated mag wel in de vaatwasser gewassen worden. 

Deze Dopper thermosfles is bij de bovenstaande beste drinkflessen te vinden in versies van 350 ml en 580 ml in verschillende kleuren.

3. Camelbak Chute Mag

De Dopper Original waterfles heeft een inhoud van 0,45 liter. De beste waterfles met een grotere inhoud is de Camelbak Chute. Deze eveneens zeer hoog gewaardeerde drinkfles is beschikbaar in versies van 750 ml en zelfs een liter.

Camelbak waterfles

De dop van de Chute waterfles heeft een handig magnetisch deksel (het blijft aan de fles "plakken") en een schuin mondstuk met een deukje zorgt ervoor dat je comfortabel zonder morsen en klotsen kunt drinken. De fles is vrij van nare stoffen als BPA., BPF en BSP.

Kijk bij de bovenaan genoemde beste drinkflessen voor alle informatie, kleuren en prijzen van deze beste waterfles in groter formaat.

4. Dopper Steel

Op de vierde plaats in de lijst wederom een Dopper drinkfles. Deze versie van de beste waterfles is gemaakt van staal (zowel fles als dop) en heeft een inhoud van 800 ml, bijna twee keer zoveel als de originele Dopper van kunststof.

Dopper drinkfles

Ondanks dat deze drinkfles van staal is, is het geen thermosfles maar een echte waterfles. Je water blijft wel wat langer koel in de Dopper Steel dan in een kunststof fles.

Kijk voor de meest actuele prijs van deze goede waterfles / goede drinkfles bij het overzicht beste drinkflessen.

5. Contigo Swish

Dit is de beste waterfles die je niet hoeft te openen om te drinken. De Contigo Swish is namelijk voorzien van een autoseal knop waarop je kunt drukken om een slok te nemen.


Contigo waterfles


Deze luxe bidon kun je desondanks met één hand gebruiken en het systeem is 100% morsvrij en lekvrij. De kunststof waterfles kan in de vaatwasser en is BPA vrij. De inhoud bedraagt een halve liter.

Tip: Drinkfles met eigen foto

Wil je een geheel eigen drinkfles of waterfles? Bij Your Surprise verkopen ze drinkflessen die je mer een eigen foto of met eigen teksten kunt decoreren. Je kunt daar kiezen voor een gepersonaliseerde waterfles, bidon, thermosfles of andere drinkfles met foto. Met keuze uit vele verschillende flessen.

Drinkfles met eigen foto

Meer goede drinkflessen en waterflessen

Zit jou beste drinkflesje of beste waterflesje hier niet bij? Naast Dopper, Contigo en Camelbak zijn er goede fabrikanten van drinkflessen die goede waterflessen uitbrengen zoals Mepal (vooral bekend van de broodtrommels), Sistema, Point Virgule, Tupperware, Air Up, Kambukka. Liewood, Sigg, Equa en Chilly's. 

Kortom, er is een ruime keuze uit veel goede drinkflessen voor water en andere drank. Kijk in het bovenstaande overzicht met alle beste drinkflessen voor alle prijzen en specificaties van deze waterflessen.

Kijk in het bovenstaande overzicht met beste drinkflessen voor alle beste waterflessen met een waardering van 5 sterren. Je vindt daar alle informatie en alle actuele lage prijzen.



Samenvatting:
Neem water, frisdrank of een ander drankje mee in een goede waterfles, goede bidon of goede drinkfles. Bovenaan vind je de beste waterflessen / beste drinkflessen (5 sterren). De beste drinkfles / beste waterfles is volgens velen de Dopper Original (de originele Dopper drinkfles). Hierboven vind je een beschrijving van deze beste drinkfles uit de test. Ook kijken we naar andere goede drinkflessen zoals de Dopper Steel, de Camelbak Chute Mag, de Contigo Swish en de Dopper Insulated.

Een reactie posten

0 Reacties