Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste IPL apparaat en apparaten thuis ontharen met laser

Thuis ontharen met IPL of laser. Kijk hier voor de beste IPL apparaten en laser ontharing apparaten voor thuis.

beste ipl apparaten laseren (Philips)

Ontharen kan tegenwoordig ook thuis met licht (IPL) of laser. Ontharen met IPL of laser gaat makkelijk en pijnloos en het heeft een langdurig glad effect. Hier kijken we naar de beste apparaten waarmee je thuis kunt ontharen met IPL of laser.

Het betreft vooral IPL apparaten want deze apparaten voor ontharen met licht zijn populairder dan apparaten om thuis met laser te ontharen. 

Met IPL gaat zo'n ontharingssessie thuis namelijk veel sneller dan bij een laserontharing.

De beste apparaten voor thuis ontharen met licht

De beste apparaten om te ontharen met laser of IPL kun je vinden bij de top 10 apparaten ontharen met IPL of laser. Deze tien apparaten hebben de hoogste waardering gekregen.

Of kijk bij het overzicht goede IPL apparaten voor ontharen met licht, voor de IPL apparaten voor thuis van de beste fabrikanten en voor veel informatie en tips met betrekking tot thuis ontharen met licht.
Thuis ontharen met laser of IPL?

IPL en LASER worden vaak met elkaar verward, maar het zijn twee verschillende technieken om te ontharen. IPL maakt gebruik van licht. De afkorting staat voor Intense Pulsed Light , oftewel een krachtige stoot licht. 

Stootjes licht verhitten haarzakjes dusdanig dat deze kapot gaan. Dat klinkt pijnlijk maar is het niet. Van IPL voel je helemaal niets. Niet voor niets is IPL veel populairder dan epileren. dat hetzelfde resultaat geeft maar wel pijnlijk is.

Ontharen met LASER lijkt op ontharen met IPL maar is thuis minder gangbaar. Zoals de naam al aangeeft wordt er bij deze techniek gebruik gemaakt van een laserstraal. 

We zullen niet teveel op de technische werking ingaan, maar LASER gebruikt één golflengte en IPL meerdere golflengtes. 

Daardoor gaat een behandeling met een handheld apparaat thuis veel sneller met IPL. Ontharen met LASER is meer voor in de schoonheidssalon ontharen met IPL voor thuis.

In de top 10 kom je normaal gesproken dan ook alleen IPL apparaten tegen. Kijk daar voor de beste IPL apparaten om te ontharen.

Philips IPL apparaat

Nog IPL noch LASER geeft zorgt voor permanente ontharing. Uiteindelijk komen de haartjes wel terug, maar dit duurt vrij lang. Bovendien wordt de beharing op den duur langzaam minder en zal je de behandelingen minder vaak hoeven te herhalen.

Philips Lumea IPL apparaten

Fabrikanten als Philips, Braun, GoSmooth, Lescolton, Medisana en GoSmooth maken allemaal apparaten voor IPL lichtontharing, maar het zijn de IPL apparaten uit de Philips Lumea serie die er uitspringen. 

De Philips Lumea IPL apparaten worden gezien als de beste IPL apparaten. Deze kom je dan ook veelvuldig tegen in de bovenaan genoemde top 10.

De foto's en video op deze pagina hebben betrekking op de Philips Lumea voor ontharen met IPL.

Zie ook: Meer beste IPL apparaten uit de test.

Samenvatting:
Bovenaan dit artikel vind je de top 10 van beste IPL apparaten en beste apparaten om te ontharen met laser. Ontharen met laser en ontharen met IPL is heel effectief. Ontharen met IPL en laserlicht is pijnloos en heeft een  langdurig resultaat.

Een reactie posten

0 Reacties