Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste laptophoes / beste laptopsleeve

De beste laptopshoezen voor het beschermen van je laptop. Kijk hier voor de beste laptophoes, laptopsleeve of laptopcover.


Een laptop mag er dan voor gemaakt zijn om mee te nemen, een goede bescherming is altijd nodig. En een tas biedt niet altijd de bescherming die de laptop nodig heeft. Een goede laptophoes (laptop sleeve, laptopcover) is daarom geen overbodige luxe. En een goede laptophoes hoeft niet veel te kosten. Kijk hier voor de beste laptophoezen.


De beste sleeves en hoezen voor je laptop 

Al deze beste laptop sleeves zijn te vinden in het overzicht met alle beste laptophoezen. De beste laptopcovers die je daar vindt hebben allemaal een score van 5 sterren gekregen. 

Dit zijn stuk voor stuk laptophoezen van goede kwaliteit, met een mooi design, die je dure laptop goed beschermen als je op pad bent.

Hieronder kijken we naar enkele van deze goede laptopsleeves.

Case Logic LAPS laptopsleeve

Een goede laptophoes hoeft niet ingewikkeld te zijn. Deze laptophoes van Case Logic toont eenvoudig, maar is de laptopcover met de hoogste waardering. De laptopsleeve doet zijn werk namelijk perfect. Deze hoes beschermt je kostbare laptop tegen stoten, vallen, krassen, vuil en vocht en is praktisch in het gebruik.


Case Logic laptopsleeve

Case Logic laptop sleeve


Een dikke schuimlaag beschermt de laptop optimaal. Bovendien is het materiaal (EVA-foam) heel licht van gewicht, dus deze maakt je tas niet zwaarder.

Deze beste laptophoes is in vele maten te koop, voor verschillende maten laptops. Kijk bij de bovenstaande beste laptophoezen voor alle maten, specificaties en actuele prijzen voor deze beste laptopsleeve tegen een lage prijs.

Lisen laptophoezen

Laptophoezen met een compleet andere uitstraling worden door Lisen gemaakt. Het is zonde zo'n laptophoes in je tas te verbergen.


Lisen design laptophoes

Lisen design laptophoes


Hier zie je de Lisen laptophoes met luipaard motief. Dit is de meest populaire laptopsleeve, maar het is maar één van de vele varianten op de Lisen laptophoes. De versie met luipaardmotief is bijvoorbeeld ook in het roze verkrijgbaar en er zijn talloze andere designs, waarvan je er zowel hieronder als bovenaan deze pagina er één ziet.


Lisen design laptopsleeve
Listen design laptopsleeve

De Listen laptopsleeves zijn echte design laptophoezen voor dames. Mooi, maar ook functioneel, want ze beschermen je laptop goed. 

De Listen sleeves zijn gemaakt van een sterk canvas met een schokbestendige tussenlaag. De binnenzijde is zacht zodat deze de laptop niet alleen tegen stoten maar ook tegen krassen beschermt. De kwalitatief heel goede rits kan vanaf beide kanten worden gesloten met een dubbele ritssluiting.

Kijk voor alle varianten (in alle maten) bij de aanbiedingen Lisen laptophoezen, of kijk in het bovenstaande overzicht met beste laptophoezen. Je kunt daar ook alle Lisen hoezen selecteren.

ColdOrange vilten laptophoes

Heel stijlvol is deze als enveloppe gevormde vilten laptophoes van ColdOrange. Deze design laptophoes biedt meer ruimte dan je zou verwachten. De ColdOrange laptopsleeve beschikt namelijk over twee opbergvakken zodat je zowel een tablet als een laptop veilig in deze vilten laptop sleeve kunt opbergen.

ColdOrange laptop sleeve vilt

ColdOrange laptop sleeve vilt


Aan de achterkant van de sleeve zitten bovendien nog twee opbergvakjes voor bijvoorbeeld een telefoon en oortjes. ColdOrange maakt deze beste laptophoes van vilt in diverse varianten en diverse maten.


ColdOrange laptopsleeve vilt

ColdOrange laptopsleeve vilt



Bovendien vind je in het bovenstaande overzicht met beste laptophoezen nog meer vilten laptopsleeves. Of kijk in het overzicht alle laptophoezen van vilt. Daar vind je alle laptopsleeves die van vilt gemaakt zijn.

DSGN laptophoezen

Ook laptophoezen van DSGN kom je diverse malen tegen in het overzicht met beste laptophoezen (5 sterren). DSGN maakt mooie en stijlvolle laptop sleeves in alle maten. 


Laptopsleeve DSGN

Laptopsleeve DSGN


De designs van deze sleeves kenmerken zich door een strakke moderne uitstraling. Sommige sleeves zoals de hierboven afgebeelde laptophoes beschikt over een handvat zodat het een soort tussenvorm tussen een laptophoes en een laptoptas wordt. 

Maar de hieronder afgebeelde DSGN laptophoes van vilt en kunstleer is wel een echte sleeve. Maar dan wel één met een mooi en uniek uiterlijk. Kies in het bovenstaande overzicht met alle beste laptophoezen voor DSGN als merk en je vindt enkele tientallen mooie SDGB laptopsleeves van goede kwaliteit.


Laptophoes DSGN

Laptophoes DSGN


Al deze beste laptophoezen hebben een waardering van 5 sterren gekregen. Nog meer beste laptopsleeves met deze hoogste score vind je in het overzicht bovenaan. Daar vind je ook alle prijzen, specificaties, foto's en gebruikerservaringen.



Samenvatting:
Als je met je laptop op stap gaat als het verstandig deze met een laptophoes of laptopsleeve te beschermen. Er zijn gelukkig veel goede laptopsleeves / laptophoezen te koop die je laptop of tablet niet alleen goed beschermen maar die er ook heel mooi uitzien. Hierboven vind je een overzicht met de beste laptophoezen / laptopsleeves. Daar vind je ook selectiemogelijkheden om uit dit overzicht met beste sleevens en beste hoezen voor de laptop jouw beste laptopsleeve of beste laptophoes te selecteren.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Richard Smallenbroek18 april 2024 om 16:49

    Je hebt ook heel mooie lederen laptop sleeves. Zo'n leren laptop sleeve is overigens niet van echt leer gemaakt maar van kunstleer, plantaardig leer, vegan leer, nepleer of hoe je het maar wilt noemen. Maar voor de uitstraling maakt dat niet uit, zo'n leren laptop sleeve ziet er veel mooier en sjieker uit dan een standaard laptophoes van stof.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.