Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste haartrimmer

 

Kies je beste haartrimmer uit de top 10 met tondeuses of uit het overzicht met alle goede haartrimmers.


Fabrikanten als Wahl, Remington, Moser, Braun. Philips en Panasonic brengen allemaal goede haartrimmers (tondeuses) op de markt. Maar wat is de beste haartrimmer? Hier de top 10 van beste tondeuses. Betaalbare haar trimmers waarvan de gebruikers blij worden.

De beste haartrimmers van dit moment

Niet iedereen stelt dezelfde eisen aan zijn haartrimmer. Gebruik je de trimmer af en toe voor wat simpel trimwerk? Of stel je hoge eisen aan je haar trimmer en wil je daarvoor beste wat meer betalen? 

In de top 10 van beste tondeuses tref je de beste haartrimmers in diverse prijsklassen aan. Alle soorten tondeuses in alle prijsklassen kun je hier vinden, zowel luxe als goedkoop. Maar al deze haartrimmers hebben een waardering van 5 sterren gekregen.

Onderaan de top 10 kun je nog verder doorklikken naar nog meer goede tondeuses, maar het is onwaarschijnlijk dat de voor jou beste haartrimmer niet in de bovenstaande top 10 voorkomt.

Topper: Wahl haartrimmer

Hoewel de top 10 regelmatig veranderd (er komen immers steeds nieuwe tondeuses uit), is het merk Wahl altijd heel goed vertegenwoordigd in de lijst met beste haartrimmers. Wahl tondeuses worden dan ook gezien als de beste haartrimmers.

Wahl haartrimmer

Wahl haartrimmer


Wahl is dan ook een fabrikant van professionele tondeuses en andere professionele trimmers, maar deze Wahl trimmers zijn ook voor thuisgebruik prima te betalen. 

Wahl maakt haar trimmers in alle prijsklassen. Voor een paar tientjes heb je al een prima Wahl haartrimmer die met vele opzetkammen wordt geleverd.

Topper: Panasonic haartrimmer

Panasonic is een ander merk waarvan we de haartrimmers altijd veelvuldig in de tondeuse top 10 tegenkomen. 

Vooral in de wat duurdere klasse scoort Panasonic goed. Het zijn tondeuses met veel mogelijkheden die fijn in de hand liggen en die zeer goed van kwaliteit zijn. De beste Panasonic haartrimmers zijn een professionele haartrimmer zoals de kapper deze ook gebruikt. Panasonic is een goed merk als je een echte kapper haartrimmer zoekt.Panasonic haartrimmer


Als je wat meer geld aan een tondeuse wilt uitgeven omdat je een heel goede haartrimmer wil, neem dan zeker een kijkje bij de Panasonic haar trimmers in de bovenaan genoemde top 10 van beste tondeuses.

Andere goede haartrimmers

Moser is een ander zeer goed merk voor een goede haar trimmer. Moser is een echte expert in haatrimmers en andere trimmers en dat merk je aan de hoge kwaliteit van hun tondeuses. 

Ook Remington, vooral bekend van de scheerapparaten, maakt goede haartrimmers, maar ook bij meer algemene elektronicafabrikanten als Philips en Braun kun je terecht voor een heel goede haartrimmer.

Kijk voor je beste haartrimmer bij de bovenaan genoemde top 10 van beste tondeuses, of kijk op Beste Tondeuse Kopen voor de beste online aanbieders waar je al deze haartimmers goedkoop kunt aanschaffen.

Zie ook: Meer beste tondeuses uit testen
Foto bovenaan: Wahl


Onderwerpen:
Op zoek naar de beste haartrimmer uit de test? Bovenaan vind je de tondeuse top 10, met de beste haartrimmers. Vooral de haar trimmers van Wahl en Panasonic worden hoog gewaardeerd. Met een Wahl haartrimmer of Panasonic haartrimmer heb je vaak een professionele haartrimmer in de hand zoals een kapper ook gebruikt. Ook een Remington haartrimmer of Philips haar trimmer is een goede haartrimmer. Kijk in de bovenstaande tondeuse top 10 voor de beste haartrimmers van dit moment.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.